2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

oo tebriklerrr..bu kilo 1 haftadamı gitti yoksa digereylemi sayıyon..belki dahada az gitmişyti kız nde olsa sabah tartılmadın..maşallah davamı gelsin inşallahh...

süperr.güzel bi fiir.afiyet olsun.

yok kıııı bu hafta gitti..ptesi tartıldıydım en son..bi haftada gitti bu kilo..çok sevindirk oldum...
bu gazla ben 50 olurum inş........

kız ben özellikle link vermemiştim bacı:9:..neyse..kola şişesi haa:60:..koy koyy.
benimde 2 litre çıktı.eh okadar ıçıyom zati.
niye kıs link vermek yasak mıki :82:
he napam kola şişesi anca patlar heheh :68:

yok kıııı bu hafta gitti..ptesi tartıldıydım en son..bi haftada gitti bu kilo..çok sevindirk oldum...
bu gazla ben 50 olurum inş........

ayy maş bende geçen hafta çok verdim bu hafta yarısını hopp geri aldım nasıl ne saçma bi rahatlamaysa artık aman dikkat et bacımmm

evdeyim bacılar
acıktım
bir bardaktan az tarçınlı süt içtim
azıcıkta kuru dut yedim
kaçamak sayılmaz değil mi

Günaydın bayanlar
dün bıraktığım yerde hala:))
dün akşam 1 kepçe çorba
5-6 kaşık pırasa yemeği yedim
1dilimden az ekmek

yemekten sonra
kaçamak olarak
1 gofret
2-3 bisküvi ve kraker yedim:78:

yatarken elma sirkeli karışımımı içtim yattım

sabah elma sirkeli karışımımı içtim
1 dilim labneli ekmek
domates salatalık maydanoz
2 adet yeşil zeytin yedim
biraz önce form plus çayımı da içmiş bulunmaktayım

günaydın..
sabah bi bardak portakal suyu (büyük değil 200 ml kadar)
beyaz peynir
1 dilim ekmek
sayatalık

dün bi tane küçük şeker haricinde iyiydim.küçük kaçamak oldu ama yinede iyidir..
bizde haziranda izin edcez o zamana kadar kilo vermem tamamiyle bitmemeş olacak maaleseff:( ah biran önce bitseydi şu klo..

Günaydın bayanlar
dün bıraktığım yerde hala:))
dün akşam 1 kepçe çorba
5-6 kaşık pırasa yemeği yedim
1dilimden az ekmek

yemekten sonra
kaçamak olarak
1 gofret
2-3 bisküvi ve kraker yedim:78:

yatarken elma sirkeli karışımımı içtim yattım

sabah elma sirkeli karışımımı içtim
1 dilim labneli ekmek
domates salatalık maydanoz
2 adet yeşil zeytin yedim
biraz önce form plus çayımı da içmiş bulunmaktayım

kız fatma seni ne edelim bizz:57:..kız .bacım yeme..ip atlıyonmu sen di bakiimm..spor varmı sporr..sen en fazla kaç kilo olmak istiyon.gerçi az kaldı senin kiloya ama..

Son düzenleme:
kızlar bende spor yapmıyorum ama şu callantics egzersiz çok faydalıymış yaa.platesin kaç katı efor sarfediyormşsun.ya bakıyorum bi türl indirecek sayfayı bulamıyorumyaa.bu topiktede okudum 21 gün yapınca epey inceliyirmuşsun.indirmek lağzımm..bulan varsa banada disin.bende bakacagım..

kız fatma seni ne edelim bizz:57:..kız .bacım yeme..ip atlıyonmu sen di bakiimm..spor varmı sporr..sen en fazla kaç kilo olmak istiyon.gerçi az kaldı senin kiloya ama..

valla döv beni bacım, dün çok iyiydim ama akşam kaçamağım iyi olmadı beeee, 2 haftadır ip mip atlamıyom ben saldım çayıra mevlam kayıra ama bugünden itibaren ip atlıycam okey

kahvaltı aynı rutin...
şimdi form çayı içiyorum
sabah kürümü içtim
arasta erken kalktı kahvaltı etti yattı kalkınca sağlık ocağına iğneye gitçez yine 2 güündür kendim götürüyorum eşimle gidiyoduk hep iyi oluyo yürüyom bugünkü yürüyüşü yapmış olacam yani komşularıma sölerdim ev sahibim bide ayşe abla var onlarda gelecekler benle yürüyüşe mahalleyi örgütledim kızlar ya yalnız yürüyemem...

bende akşam 3 kaşık makarna birazda karnıbahar yedim okadar kaçamak falan yok
sabah 1 simit 2 tanede beyaz sürme peynir 2 bardak çay içtim

kızlar bende spor yapmıyorum ama şu callantics egzersiz çok faydalıymış yaa.platesin kaç katı efor sarfediyormşsun.ya bakıyorum bi türl indirecek sayfayı bulamıyorumyaa.bu topiktede okudum 21 gün yapınca epey inceliyirmuşsun.indirmek lağzımm..bulan varsa banada disin.bende bakacagım..

bu dediğin eğzersizi bende duydum ama nedir ne değildir bilmem bacım, beni ip atlamak ve yürümek paklar başka da bişey yapamıyorum yetişemiyorum bacılar.

cevapladım sanıyodum cevaplamamamışım dün sormuşun evet canım yapıyom kürleri..lahanayı yaptım 7 gün arada yım şimdi yarından sonra yine yedi gün
maydanoz kürüde bugün 9 gün oldu 15 gün olucak sonra 5 gün ara ardından bi 15 daha yapacam...

maşallah kızlar diyete devam benim diyet 3 gündür bitti kaçamaklarım çok oldu bugünde oruçlarıma başaladım ramazan gelmeden tutayım dedim borçlarımı

Günaydın kızlar akşam domates çorbası ve 2 kaşıkta tavuk yahnisi yedim birde türk kahvesi suyumu içtim yattım o kadar dün benim beslenmem et ağırlıklı oldu ama denk öle gedli
sabahta bol su ilacımı içtim 1/2 simit yedim çayla bide peynir
bende çok spor yapamıyorum eksiklik var yaniii

call egersılerı bende war ındırdım 10 gunde ınanılmaz farkettırıyomus ama bı turlu fırsat bulamadım baslamaya ısteyene zıp leyıp maıl olarak atabılırım baya uzun cunku

Back
X