2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

öğlende 3 kaşık mantarlı tavuksote yedim 1 kepçe yoğurtla

şimdi bi orta boy haşlanmaış patatesden bol yeşillikli salata yaptım bol acılı onu yiyorum üstünede mate içerim

fatoşcum normal yeşil mercimek yemeği yapıyon bacım salçalı soğanlı,pişmeye yakın gös kararı erişte ekliyon o kaaa

öğlen 1 kepçe tarhana

yarım tabak yeşil mercimek

1 dilim ekmek

öğlen ıspanak ve salat ayedim ekmek yemedim
şimdide yeşil çayımı içiyorum
birazdan bi elma yerim

kızlar selam

dün akşam kabak yemeği ile yeşil salata yedim hiç ekmeksiz...
kaçamak da yok, valla yatarken karnım zil çalıyodu, 1 bardak süt içsem mi içmesem mi derken unuttum kaldı, yattım sonna :18:

sabah kahvaltım klasik domates salatalık peynir zeytin 1 dilim çavdar yanında.

bende sabah ara ögün kaçtı ya.
1,5 susamlı galeta
1 elma
diyet bisküvi ama paketin hepsi:77:
bonibondan biraz daha küçük 7 tane eder sanırım şeker:78:
1 tane salatalık

öglen bi tabak kabak yemegi ve yogurt yeşillik yedim. off offf

bugün kabak günü sanırım bende kabak yemeği kaşıkladım öğlen ekmeksiz arada yarım muz yedim çok halsizdim çünkü biraz toparklanayım istedim bu saate kadarda henüz beş bardak su içebildim akşamada makarna yemeyi düşünüyorum daha doğrusu zeynebe yapcam bir iki çatalda ben alırım

saool canım aynı yapıyomuşuz bazıları çiğden ediyomuşta ondan sorduydum

fatoşcum bide erişteli mercimeğin yoğurtlusu oluyo oda çok hoş dene istersen aynen sizin tarif gibi başlıyo bir su bardağı mercimeği haşlıyosun az suda suyunu çekiyo zaten sonra bi tencereye yağda çok ince doğranmış soğan ve sarımsak pembeleşinceye kadar kavurup üstüne kaynar su koy içine mercimeği ve bir su bardağı erişteyi at erişteler haşlanıncada bir kase yoğurda 3 yemek kaşığı un 1 yumurta kırıp karışıtr çorbaya yavuşçu ekle üzerinede tereyağında nane veya tercihen reyhan daha güzel oluyo yakıyosun süper ben yeni keşfettim ama sıkça yapıyorum çok sevdik köy çorbası tadında bişi oluyo şimdiden afiyet olsun deniyceklere $yemek_tarifleri-Corbalar-eristeli_terbiyeli_mercimek_corbas[1].webp becerebildiysem geçici olarak resmini ekliyim dedim benim çok hoşuma gitti herkes tatsın istedim :66:

saool canım aynı yapıyomuşuz bazıları çiğden ediyomuşta ondan sorduydum
:34:
bugün kabak günü sanırım bende kabak yemeği kaşıkladım öğlen ekmeksiz arada yarım muz yedim çok halsizdim çünkü biraz toparklanayım istedim bu saate kadarda henüz beş bardak su içebildim akşamada makarna yemeyi düşünüyorum daha doğrusu zeynebe yapcam bir iki çatalda ben alırım

fatoşcum bide erişteli mercimeğin yoğurtlusu oluyo oda çok hoş dene istersen aynen sizin tarif gibi başlıyo bir su bardağı mercimeği haşlıyosun az suda suyunu çekiyo zaten sonra bi tencereye yağda çok ince doğranmış soğan ve sarımsak pembeleşinceye kadar kavurup üstüne kaynar su koy içine mercimeği ve bir su bardağı erişteyi at erişteler haşlanıncada bir kase yoğurda 3 yemek kaşığı un 1 yumurta kırıp karışıtr çorbaya yavuşçu ekle üzerinede tereyağında nane veya tercihen reyhan daha güzel oluyo yakıyosun süper ben yeni keşfettim ama sıkça yapıyorum çok sevdik köy çorbası tadında bişi oluyo şimdiden afiyet olsun deniyceklereEki Görüntüle 169519 becerebildiysem geçici olarak resmini ekliyim dedim benim çok hoşuma gitti herkes tatsın istedim :66:

mercimek delisi olarak ilk fırsatta denicem :71:

günaydın..
akşam bende yine kabak yedim 3 kaşıkta bulgur pilavı ve salata yedim..tam günü bitirdim oh derken.zeyneple babası fıstık istediler hatta fırında.koyldumbende.oh mis gibi koktu ama.onlara koyarken dayanamadım bende az yedim.gece gece iyi olmadı.gene fırça çektim ikisinede gene sizin yüzünüzden yedim diye:59:..oh yeme diyorlar dile kolay tabi..ben hiç günü adam aklıllı kapatamıyorum artık.valla üzülüyorum.her seferinde bu gün iyi olaca diyom gene kaçamak oluyo.yine aynı şeyi diyorum bugün yok..bakalım:69:

sabah
yağsız sayılır minicik bi yağ vardı tavada onla bi omlet yaptım kendime
çok az peynir
portakal suyu
1 dilim ekmek
yarım salatalık

serappp bacı sen okuyon ama benim hiç içime sinmiyo bacımda bacım.gel sende bieyler yaz okuma.gir beraber paylaşalım.sende gel.okumaa.beraber yapıyoz zaten şurda kız gelsene nazlanma:70:..sende günüü yaz.neler ediyon.ne yiyon ne içiyon.kaç kilo veriyor.bak böyle daha bi güzel ..gel işte yaa.daha ne diyemm.:34:

günaydın kızlar nasılsınız bakem

sabah elma sirkeli karışımımı içtim ama resmen midem delinecek sandım sanırım midem çok boştu.

evde kahvaltı yapamadım işyerimde simit yedim
şimdi form plus çayımı içiyorum
devamında 500 ml su bitecek

ayrıcana pazartesi çıkan fazlalıklar gitmiş çok şükür

günaydın kızlar nasılsınız bakem

sabah elma sirkeli karışımımı içtim ama resmen midem delinecek sandım sanırım midem çok boştu.

evde kahvaltı yapamadım işyerimde simit yedim
şimdi form plus çayımı içiyorum
devamında 500 ml su bitecek

ayrıcana pazartesi çıkan fazlalıklar gitmiş çok şükür

afiyet olsun fatma..
bak şişkinlikmiş hadi sevindimm.:52:

oh oh maşallah hepinize
bende sabah klasik kahvaltımı yaptım
domates
peynir
1 dilmi ekmek
salatalık
su içiyorum devamlı

amaaa regl olucam bu hafta napsamda şişimmm

günaydın kızlar ben dün sabah aç tartıldım zaten oruçluydum 72,4 geldim bu sabah aç tartıldım 71,1 geldim nasıl iş anlamadım bir günde 1 kilo gitmiş galiba benden özelliklede aynı yerde tartıldım

Back
X