bugün kabak günü sanırım bende kabak yemeği kaşıkladım öğlen ekmeksiz arada yarım muz yedim çok halsizdim çünkü biraz toparklanayım istedim bu saate kadarda henüz beş bardak su içebildim akşamada makarna yemeyi düşünüyorum daha doğrusu zeynebe yapcam bir iki çatalda ben alırım
fatoşcum bide erişteli mercimeğin yoğurtlusu oluyo oda çok hoş dene istersen aynen sizin tarif gibi başlıyo bir su bardağı mercimeği haşlıyosun az suda suyunu çekiyo zaten sonra bi tencereye yağda çok ince doğranmış soğan ve sarımsak pembeleşinceye kadar kavurup üstüne kaynar su koy içine mercimeği ve bir su bardağı erişteyi at erişteler haşlanıncada bir kase yoğurda 3 yemek kaşığı un 1 yumurta kırıp karışıtr çorbaya yavuşçu ekle üzerinede tereyağında nane veya tercihen reyhan daha güzel oluyo yakıyosun süper ben yeni keşfettim ama sıkça yapıyorum çok sevdik köy çorbası tadında bişi oluyo şimdiden afiyet olsun deniyceklere
Eki Görüntüle 169519
becerebildiysem geçici olarak resmini ekliyim dedim benim çok hoşuma gitti herkes tatsın istedim