2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

inşalalh gördüm bu arkadaşı bende daha önceden msj bişle yazdımda dönmedi...
inş. cnm hadi hayırlısı ya istedikten sonra başarılmıcak bişey yok gerçektende
vay be büyük başarı..insanın boğazını tutabilmesi hakkatten zor bee..
sorma ya onu tutunmu gerisi kolay zaten ahh ahh beim iştahım açıldı bu aralar kaynana sağolsun habire bişey yapıyo pofff az az yemeye çalışıyorum kendime hakim oluyorum yedikten sonra hemen ecrini alıp ya parka yada spr yapıyorum ama çok şişlik var o ne olcak bilmiyorum

akşam yemeğinde 3 mücver bi kase mercimek çorbası içtim..
mücveri güya kendime fırına sürdüm yağlı olmasın diye..daha kızartırken yuttum 3 tane:26:..fırındaki kaldı öylece:60:..onuda yarın yerim artıkın öğleye yemeğim hazır:))
sonrada yeşil çay içtim:68:..meyve salatası yedim:56:...

Günaydın dicem ama tünaydınlarr
akşam bi tabak yeşil mercimek ve bol salata yedim yetti

bu sabahta kahvaltı yapmadım bisküvi yedim 4-5 tane bugünde yoğunum ara öğünleri kaçımazsam iyii

kahvaltıda menemen yaptım yedim..
uyumuşum bugün yine burak la..öğleye yakın yedim kahvaltıyı..
ara öğün form çay galeta yicem..
öğleye de 2 gibi mücver yicem..

gunaydın bacılar dıyete tam gaz devam edıyorum ama dun kırmısılar geldi,4 gundur aynı kılodayım 100 gr bıle eksılemedım bu hafta sanırım kırmısılar yusunden,tatlı krisleride cabası...

ipeğin gundus uykusunu teke dusurdum ondan o uyurken anca işe guce bakıyorum cok gıremıyorum bacılar o yusden ama dıyete devam

merhaba kızlar, nerdesiniz buralar pek sessiz

akşam yok denilecek kadar az yedim, poşette tavuk pirinç pilavı ve pudink yapmıştım, tavuk ve pilavdan azıcık yedim, yemek yerken eymen çok kötü düştü iştah miştah kalmadı:((

sabah elma sirkeli suyumu içtim
yarım simit yedim
arada çeyrek simit yedim
2 adet form çayı ve yeşil çay içtim
500 ml su ayrıca

öglen akşamdan kalanlardan ekmeksiz
3-5 kaşık yedim
şimdi 500 ml su içiyorum.

bende öğlen 1 kabak dolması yedim 1/2 de fırında makarna hepsini bitiremedim dolma ve makarna aynı grup oldu bugün ama akşama dengelerim

bende akşam kaçamak yapanlardanım misafirlikteydik çünkü:( kahvaltıda sadece az kaşarlı tost ve çay içtim ara mara yok bugün meyve yerim belki birazdan

bu arada ayşegülcüm benim c.tesi diyetimin 3. ayı ama pazartesi tartı günümüz madem o günkünü yazalım bari iki güncükten bişiy farketmez:98:

akşam bi tabak sebze yemegi ve salata yedim..

sabah
peynir
ekmek
ve form çay içtim

ara
yogurt ve havuç
dünde bunu yaptım pek hoşuma gtti havucu rendeleyip yogurtla karıştırıp yiyorum zaten havuç delisiyim böylede iyi oldu.

öğlen
bugfün tavuk yemegim vardı içinde az sebze var.
ben yogun olarak tavuktan aldım.sebze çok az tabakta.
ve salaktayla yedim
sanırı tavuk fazla yedim gibi:(

ara birazdan faleta vemeyve yiyecegim.yanında yeşil çay içerim..

akşam bimiyorum yaa.yemek var tavuk.ama ögle akşam aynı yemeyeyim dimi.akşama bi altarnatif busam iyiolacak.yadaaz bi tavuk salata bi bardakta ayranla bitirsemmi..:26:

caneylom olur kız oncaacıktan bişey olmaz.bende kendimi ekledim ama daha listeye yazmadım..sizle biraber eklemiş olurum.

benimde kilo veririm çok yavaşladı yine.3 hafta gna değildima ma yine azaldı bende 3 gündür aynayım.bi salı vermiştim kilo.hala aynı o kilodayım.off kırmızılarda yok bende..açıkcası pazartesi kaçamak ettim ama onrasında daha dikkatliyim.ne oluyo yaa anlamadım..yine bi değişiklik yapmalayım gibi ama ne.:5:

bişey sorcam kızlar

sabah aç karnınamı tartılıyorsunuz
hep aynı yerdemi tartılıyorsunuz birde
tartıda farklı çıktığınız oluyormu

bişey sorcam kızlar

sabah aç karnınamı tartılıyorsunuz
hep aynı yerdemi tartılıyorsunuz birde
tartıda farklı çıktığınız oluyormu

evet ben uyanınca .önce wc ye gidiyom:86:sonrada tartılıyorum.hatta artık eşofmanımıda çıkartıyorum.üstte tşört oluyor o bişey değilde eşofman altı 700gr çekiyo benim.o yüzden onuda çıkartıyorum:78:
aynı yerde tırtılıyorum yerini hiç değiştirmiyorum ve hiç üstü üste hiç farkıl çıkmadım.ben genelde üç kez falan çaker tartılırım farklı olr belkide diye üçüde genelde aynı çıkar.

Son düzenleme:
evet ben uyanınca .önce wc ye gidiyom:86:sonrada tartılıyorum.hatta artık eşofmanımıda çıkartıyorum.üstte tşört oluyor o bişey değilde eşofman altı 700gr çekiyo benim.o yüzden onuda çıkartıyorum:78:
aynı yerde tırtılıyorum yerini hiç değiştirmiyorum ve hiç üstü üste hiç farkıl çıkmadım.ben genelde üç kez falan çaker tartılırım farklı olr belkide diye üçüde genelde aynı çıkar.

bende bu sabah tartıldım 72 çıktım hep aynı yerde tartılıyorum sonra 5 kere daha tartıldım 70 çıktım anlamadım evi hep dolaştım gene önce 72 sonra 70 çıktım peşpeşe anlamadım ben bu işten bişey

Bende sabah kalkınca wc ziyareti yapar :52: sonra cıbıl cıbıl tartılırım :60: aynı yerde ama başka yerlerdede tartılırım aynı çıkcakmı diye.

bende bu sabah tartıldım 72 çıktım hep aynı yerde tartılıyorum sonra 5 kere daha tartıldım 70 çıktım anlamadım evi hep dolaştım gene önce 72 sonra 70 çıktım peşpeşe anlamadım ben bu işten bişey

bilemidm şimdi.vardır bi terslik.ya 72 sin ya 70.ama ı en çok hangisinde daha fazla çıktıysan o olur kilon sanırım.70 olabilirsin

Son düzenleme:
bilemidm şimdi.vardır bi terslik.ya 72 sin ya 70.ama ı en çok hangisinde daha fazla çıktıysan o olur kilon sanırım.70 olabilirsin

ilk 72 sonra hepsinde 70 çıktım ben anlamadım ama neyse ilk denemeler böyle bakalım sonrası nasıl olacak 70 çıkınca furkanı tartım 10,900 o doğru sözde tartı aldım kilomu bileyim gene bilmiyorum kilomu

Son düzenleme:
Back
X