2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

selam kızlar ancak gelebildim geçmişi okudum herkese maaşallah ayşegülcüm zeynepcim üzülmeyin hala verebiliyoruz kilo sevinmemiz lazım bu hafta yavaş gidince öbür hafta daha çok gidiyo zeynepcim kabızlık bendede var dut kurusu alcaktım yiyemiycemi biliyorum boş yere çekmece bekliycek ya bir ya iki kere yiyorum sonra kalıyo ben öyle bişeyi düzenli yiyemiyorum diye almadım bilmiyorum napcaz ılık su elmaya devam aç karnına

gelelim benim kiloya 65.5:74: :74: :74: 1200 gr gitmiş çok mutluyum

slm şikerler...
hsonu bol kaçamakla geldim...

tartıldım ama yinede iyi çıktı sevndim...
800 gr vermişim...63,600 gr olmuşum..

alırım diyodum aslında..çünkü bu hafta hep düzensiz beslendim..

Son düzenleme:
ayy canım kurabiye çekiyo bugünlerde...sanırım yapıcam...bi kaç tane yerim günde sabahları napıym..

bu arada 3-4 gunde bı wc ye cıkıyorum onun da etkısı buyuk galıba son 2 hf dır dogru dusgun wc yok nasıl yapsam bılemedım kayısı fos çıktı işe yaramıyor

canım leblebi yiyomusun bana çok iyi geldi bendede aynı sorun vardı tavsiye ederim sarı beyaz bide kuru üzüm yanında

canım leblebi yiyomusun bana çok iyi geldi bendede aynı sorun vardı tavsiye ederim sarı beyaz bide kuru üzüm yanında

yok canım çok kalorili değil mi leblebi?
neyse aktara bi uğriyayım çıkınca bişey önerir belki bitkisel

ara 5 fındık yedim
öğle de 1 tabak yogurtlu pirinç pilavı yogurt light tabiki

Ben hergün aynı şeyleri yapmıyorum bence arada vucutu şaşırtmak lazım.
sabah kahvaltı 1 elma yiyorum bazen öğlen 12 de kahvaltılıklarımı yiyorum mesela.
bazende 1 elma üzerine 1 dilim tam buğday ekmeği falan.ama Pazar günü hadi yumurta yiyeyim dedim az tereyağ ile hiç abartmıyorum bandır bandır yarım ekmek yedim.sonrada nede olsa haftasonu berbat geçti diyip üzerinede 2 kurabiye :50:.ya biz öyle çok çok kilolu değiliz hoş çok kilolu olmş olsakta arada kaçamak oluyor takmıyorum artık 2 ayda değil 3 ayda veririz napalım.
Ayşegül ve Zeynep birde öyle deneyin bakalım ne olacak.

Zeynep şu bim deki 5 i bir arada varya o wc için işe yarıyor bak 3-4 gün üst üste denedim hep aynı içiyorum 10 dk sonra wc deyim.

Ayşegül canım annem düzenli kullanmadı bi kullandı 1 gün almadı alan ilaçıda piç etti o kafayı akapuntur a takmış.beni akapuntur a yollayın o bana iyi gelmişti diyor.ama akapuntura gidincede bu bi işe yaramıyor diyordu ne iş anlamadım.akapunturda pahalı ya 5 günde bir çağrıyor dr 40 tl seansı ee ayda 250 de kasıyor yani.azcık boğazını tutsun oda yaa.

Son düzenleme:
Ben hergün aynı şeyleri yapmıyorum bence arada vucutu şaşırtmak lazım.
sabah kahvaltı 1 elma yiyorum bazen öğlen 12 de kahvaltılıklarımı yiyorum mesela.
bazende 1 elma üzerine 1 dilim tam buğday ekmeği falan.ama Pazar günü hadi yumurta yiyeyim dedim az tereyağ ile hiç abartmıyorum bandır bandır yarım ekmek yedim.sonrada nede olsa haftasonu berbat geçti diyip üzerinede 2 kurabiye :50:.ya biz öyle çok çok kilolu değiliz hoş çok kilolu olmş olsakta arada kaçamak oluyor takmıyorum artık 2 ayda değil 3 ayda veririz napalım.
Ayşegül ve Zeynep birde öyle deneyin bakalım ne olacak.

Zeynep şu bim deki 5 i bir arada varya o wc için işe yarıyor bak 3-4 gün üst üste denedim hep aynı içiyorum 10 dk sonra wc deyim.

Ayşegül canım annem düzenli kullanmadı bi kullandı 1 gün almadı alan ilaçıda piç etti o kafayı akapuntur a takmış.beni akapuntur a yollayın o bana iyi gelmişti diyor.ama akapuntura gidincede bu bi işe yaramıyor diyordu ne iş anlamadım.akapunturda pahalı ya 5 günde bir çağrıyor dr 40 tl seansı ee ayda 250 de kasıyor yani.azcık boğazını tutsun oda yaa.

aynen katılıyorum düzenli saatlerde beslenmekte kilo verimini düşürüyo..bende bu hafta sabah kalkıp bi bardak su veya süt ne olursa onu içiyodum...teeee kahvaltıyı 11-12 gibi yapıyodum..öğleden sonrada 5 gibi akşam yemeğini yiyip dükkanı kapatıyodum..gece eşimle meyve salatası hazırlayıp onu yiyoduk...valla bende şaşırdım 800 gr..diyorum ya hs pohladım işi yinede iyi gtmş..vucüt şaşırdı herhalde düzeni bozulunca...

annene boğazını tut diyon ama bacım hangimiz tutabiliyoruz...bende haftasonu büyükbabasının utkuya getirdiği çikolatalardan arakladım arakladım yedim..3-5 Allah ne verdiyse :60::60::60:

bu arada 3-4 gunde bı wc ye cıkıyorum onun da etkısı buyuk galıba son 2 hf dır dogru dusgun wc yok nasıl yapsam bılemedım kayısı fos çıktı işe yaramıyor

aynen bende canım..2-3 gündür aynı durumdayım..ctesi dut alcaktım unuttum...
pekmezi var evde ondan yiyim barim...

herkese iyi haftalar bacılar

bu hafta kilo verenlere maşallah, kilo vermeyenler de hiç sıkmayın kendinizi, hedef belli zaten 2 mayıs, o vakte kadar istediğiniz kiloya ulaşırsınız, iradeye hakim olamıyoruz işte ben de aynıyım.

h.içi süper gidiyo şirkette, ama h.sonu resmen suyunu çıkarıyorum ben de, eşim yoldan çıkarıyo beni, yiyoruz devamlı, bu defa da kahvaltılarda ekmeğe çok dadandım, ama neyse tartıldım, 73.1 kilo çıktım sabah, sevindim.900 gr gitmiş ohhhh.

devam bu hafta da, şu şişliği bi atayım da.

herkese bol azim diliyorum :)

ay rezilim ben yaa, sanıyorum ki 74 kg yum, yuhhhh
zaten 73 kiloymuşum 100 gr almışım bile aayyy çok moralim bozuldu yaaa öff :(

kızlar ben sorunumu biliyorum.abur cuburu kestimmi ben kilo veriyorum.bir hafta bi kessem iyi bi klo verecegime inanırıyorum ama ben bu bogazı tutamıyorum:( ama bu sefer edecegim bakalım.ayırlısı..
burcu bi şeye taktıysa anne yapın bari kadının aklında kalmasın.evet pahalı ama umarım işe yarar.
çiğdem:) kız güldüm..ne ettin kız .dikkat et bacım neyse aradaki fark çok yok bari..
sibel tebrikler bacım çok iyi vermişsin.
caneylom oo maşalla kız 1 kilo üstü.bacım ne yiyon ne içiyon kızz.bide kaçamak ettim diyon.maşallahh.gitsin kilolar

:2:bugün pek iyi değiim.gözüm patlayacak gibi.ağrıyo.kapakları.uykum var.midemde iy değil.üşüttüm sanırım.halsizim..çok gremiyorum.:2:

Ben yarın tartılırım kızlar tamam bende merak ettim şimdi haftayada net belli olur zaten
bende hep aynı şeyi yemiyorum sabahları bazen elmayla kahvaltı yapıyorum bazen simit
ara öğünleri atlamıyorumn ama
bugün öğplen
karnıbahar ve bol salata yedim
ara öğün yeşil elma ve 1 tek hurma
şimdide yeşil çay içiyorumm

kilo veren bacılar allah arttırsın canlarım
burcu akupuntur cidden işe yarıyor ama dediğin gibi pahalı birazzz

bi çay aldım entschlackungstee adı
ecaneden 5 tl fiyatıda alman üretimi form çayı,akşam yemeğinden yarım saat önce bide yatmadan önce içilecekmiş bu hf bunu ve metabolik çayımı denicem
dut kurusu da aldım bakalım yatmadan 1 avuç atarım ağsıma

burcu ewet vucudu sasırtmak lasım ya bu hf kahvaltılarımı degıstırıyım bakalım nası olucak

ara ogun yarım sımıt yedım aksama kıymalı makarna war ama yemem sanırım bakalım

Ben yarın tartılırım kızlar tamam bende merak ettim şimdi haftayada net belli olur zaten
bende hep aynı şeyi yemiyorum sabahları bazen elmayla kahvaltı yapıyorum bazen simit
ara öğünleri atlamıyorumn ama
bugün öğplen
karnıbahar ve bol salata yedim
ara öğün yeşil elma ve 1 tek hurma
şimdide yeşil çay içiyorumm

kilo veren bacılar allah arttırsın canlarım
burcu akupuntur cidden işe yarıyor ama dediğin gibi pahalı birazzz[
/QUOTE]
afiyet olsun.

bi çay aldım entschlackungstee adı
ecaneden 5 tl fiyatıda alman üretimi form çayı,akşam yemeğinden yarım saat önce bide yatmadan önce içilecekmiş bu hf bunu ve metabolik çayımı denicem
dut kurusu da aldım bakalım yatmadan 1 avuç atarım ağsıma

burcu ewet vucudu sasırtmak lasım ya bu hf kahvaltılarımı degıstırıyım bakalım nası olucak

ara ogun yarım sımıt yedım aksama kıymalı makarna war ama yemem sanırım bakalım

zeynep dene bu hafta iyi olursa bizde alayım bacı..

benim wc sıkıntım olmuyor.ne oluyarsa atıştıralarımdan oluyo.bu sefer başaracagım ..bu sefer yemeyecegim..

kızlar ben sorunumu biliyorum.abur cuburu kestimmi ben kilo veriyorum.bir hafta bi kessem iyi bi klo verecegime inanırıyorum ama ben bu bogazı tutamıyorum:( ama bu sefer edecegim bakalım.ayırlısı..
burcu bi şeye taktıysa anne yapın bari kadının aklında kalmasın.evet pahalı ama umarım işe yarar.
çiğdem:) kız güldüm..ne ettin kız .dikkat et bacım neyse aradaki fark çok yok bari..
sibel tebrikler bacım çok iyi vermişsin.
caneylom oo maşalla kız 1 kilo üstü.bacım ne yiyon ne içiyon kızz.bide kaçamak ettim diyon.maşallahh.gitsin kilolar

havanın güzelliğine ve eşimin evde oluşuna bağlıyorum canım bol bol gezdik yürüdük yemeklerimi yazasım gelmedi hiç çünkü yaş pastadan tutta patates kızartmasına varana kadar yedim tabi ama miktarları azdı abartmadım yani yemem gerekiyodu misafirlik filan derken öyle oldu işte şimdi önümüzdeki maçlara bakalım inşallah havaya girmemem lazım:60:

sabah
1 dilim ekmek
domates
peynir.ve çay

ara bi meyve
öglen
1,5 kepçe bakla(ki sevmem asla ama tadı çok güzel olmuş yedim)
1,5 kepçe çorba
1 ekmek salata hiç canım istemiyo bu arlar yaaa...

havanın güzelliğine ve eşimin evde oluşuna bağlıyorum canım bol bol gezdik yürüdük yemeklerimi yazasım gelmedi hiç çünkü yaş pastadan tutta patates kızartmasına varana kadar yedim tabi ama miktarları azdı abartmadım yani yemem gerekiyodu misafirlik filan derken öyle oldu işte şimdi önümüzdeki maçlara bakalım inşallah havaya girmemem lazım:60:

aman maşallah kız..
evet yürümek çok iyi oluyo.hava düzelsede yürüsek altır yaa.hava düzelecegine iyice bozdu gitti.

Back
X