Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın hatunlar
sabah 2 dılım ekmek 1 elma bıras da lor peynırı yedım
ara olarak 1 avuc dut kurusu attım agsıma
oglene de salata yaptım kendıme yanında bırascık yogurt 1 dılımde ekmek yerım
anammmm birileri baklava yemiş heeeeeeeeeeee![]()
![]()
bende zor tutuyorum kendımı yaneyse defedeyım bu dusuncelerı kafamdan
bebe bıskuvusune de bayılırım basen agsıma atıyorum ama 1-2 yı gecmıyor yoksa durduramam kendımı offfff allahım ne gıcık şey şu rejim denen
ayşegül bacım cok dogru yasmışsın işte bu hf besınlerı degıstırmeyı denıyorum degısık seyler yıyorum bakalım nasıl olucak![]()
egerki farlı bi diyet yapamıyorsanız yani menüm dışına çıkamıyorum o yüzden acıkıyorum diyorsanız o zaman 1 ay koruma porafmanı yapın kendinize yani diyet yapmayın kilonuzuda koruyun sonra aynı diyet menünüze devamedeni .yine hızlı vereceksinizkilonuzu çünkü diyeti unutuyormuş vücut .sanki yeniden başlamış gibi oluyurmuş..
yanıma para almadan çıkıcam dışarı artık yoksa olmuyor kesin bi çukulata bişey alıyorum,öğlen dolaşmaya çıktığımda kesin bosuyorum offf of![]()
aboooo 1 ay veremices boşa gitcek haaaa
yok farklı diyet yaparım daha iyi
ya bzı doktorlar egerki kilo verimi azaldıysa 1 haftalık protein diyet yapmasını tavsiye ediyorokudum ya.ben iyi bi araştırıp haftaya protein diyetimi tsem diyorum bir haftalık.hem protein diyetinde kas kaybı olmuyo.kas kaybı zaten protein eskiliginden oluyorya daha sağlıklı gib geldi.hem ben severim et tavuk yumurta oluyını tam benlik bi diyet.ne dersiniz..
listeyi atsana bisde bakalım nasılmış protein diyeti![]()
ayşegülcüm yavaş kesiyorum demişsin napıyosun kesmek için ben kesmeyi düşünürken o hepten bağımlı oldu gözü memeden başka bişey görmüyo kucağımdayken elleri hep orda beni gördüğü anda elini elime uzatıyo aç diyo tek derdi emmek yani:95:
maaşallah canım darısı bana benimki biberon veya yalancı almadığı için hiç çok zorlancaz gibi görünüyo allah kolaylık versin onada banada![]()
ben dün hastanedeidikya kilo bildirimi yapamamaışıtım bendende bu hafta 1 kilo gitmiş ya kilo veririmm düştü yada bu hafta hep hastanedeidik mecbur dışarda yedim abartmadan ama giden 1 kg işte bunada şükür en azından almıyom ya...zaten her hafta 3 kilo beklemek iyi ama imkansız artık vucutta alıştı yavaş yavaş gider bundan sonra...