2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

gunaydın hatunlar :34:

sabah 2 dılım ekmek 1 elma bıras da lor peynırı yedım

ara olarak 1 avuc dut kurusu attım agsıma

oglene de salata yaptım kendıme yanında bırascık yogurt 1 dılımde ekmek yerım

anammmm birileri baklava yemiş heeeeeeeeeeee :27: :27: :27:
bende zor tutuyorum kendımı ya :47: neyse defedeyım bu dusuncelerı kafamdan
bebe bıskuvusune de bayılırım basen agsıma atıyorum ama 1-2 yı gecmıyor yoksa durduramam kendımı offfff allahım ne gıcık şey şu rejim denen :50:
ayşegül bacım cok dogru yasmışsın işte bu hf besınlerı degıstırmeyı denıyorum degısık seyler yıyorum bakalım nasıl olucak :28:

gunaydın hatunlar :34:

sabah 2 dılım ekmek 1 elma bıras da lor peynırı yedım

ara olarak 1 avuc dut kurusu attım agsıma

oglene de salata yaptım kendıme yanında bırascık yogurt 1 dılımde ekmek yerım

anammmm birileri baklava yemiş heeeeeeeeeeee :27: :27: :27:
bende zor tutuyorum kendımı ya :47: neyse defedeyım bu dusuncelerı kafamdan
bebe bıskuvusune de bayılırım basen agsıma atıyorum ama 1-2 yı gecmıyor yoksa durduramam kendımı offfff allahım ne gıcık şey şu rejim denen :50:
ayşegül bacım cok dogru yasmışsın işte bu hf besınlerı degıstırmeyı denıyorum degısık seyler yıyorum bakalım nasıl olucak :28:

afiyet olsun.hadi akalım rast gelsin menün.
bende bi kaçamak yapmadan bi deyet edeyimde sorda bende değiştiririm ama bu hafta normal bi deyitim edeyimhhayırlısıyla bi kaçamak etedende bi haftam geçsin yaa:59:

öglen

dünden kalan baklam vardı bi tabak onu
yanında yourt
salata ve bi dilim ekmek

egerki farlı bi diyet yapamıyorsanız yani menüm dışına çıkamıyorum o yüzden acıkıyorum diyorsanız o zaman 1 ay koruma porafmanı yapın kendinize yani diyet yapmayın kilonuzuda koruyun sonra aynı diyet menünüze devamedeni .yine hızlı vereceksinizkilonuzu çünkü diyeti unutuyormuş vücut .sanki yeniden başlamış gibi oluyurmuş..

yanıma para almadan çıkıcam dışarı artık yoksa olmuyor kesin bi çukulata bişey alıyorum,öğlen dolaşmaya çıktığımda kesin bosuyorum offf of :36:

egerki farlı bi diyet yapamıyorsanız yani menüm dışına çıkamıyorum o yüzden acıkıyorum diyorsanız o zaman 1 ay koruma porafmanı yapın kendinize yani diyet yapmayın kilonuzuda koruyun sonra aynı diyet menünüze devamedeni .yine hızlı vereceksinizkilonuzu çünkü diyeti unutuyormuş vücut .sanki yeniden başlamış gibi oluyurmuş..

aboooo 1 ay veremices boşa gitcek haaaa
yok farklı diyet yaparım daha iyi

yanıma para almadan çıkıcam dışarı artık yoksa olmuyor kesin bi çukulata bişey alıyorum,öğlen dolaşmaya çıktığımda kesin bosuyorum offf of :36:

ahh bende diyomda çocukla almadan olmuyo:( banada maalesef bişey yiyip geliyorum..

aboooo 1 ay veremices boşa gitcek haaaa
yok farklı diyet yaparım daha iyi

:) öyle valla.kilo az olsa ah dersin az ara vereyim..:52:

ya bzı doktorlar egerki kilo verimi azaldıysa 1 haftalık protein diyet yapmasını tavsiye ediyorokudum ya.ben iyi bi araştırıp haftaya protein diyetimi tsem diyorum bir haftalık.hem protein diyetinde kas kaybı olmuyo.kas kaybı zaten protein eskiliginden oluyorya daha sağlıklı gib geldi.hem ben severim et tavuk yumurta oluyını tam benlik bi diyet:52:.ne dersiniz..

Son düzenleme:
ya bzı doktorlar egerki kilo verimi azaldıysa 1 haftalık protein diyet yapmasını tavsiye ediyorokudum ya.ben iyi bi araştırıp haftaya protein diyetimi tsem diyorum bir haftalık.hem protein diyetinde kas kaybı olmuyo.kas kaybı zaten protein eskiliginden oluyorya daha sağlıklı gib geldi.hem ben severim et tavuk yumurta oluyını tam benlik bi diyet:52:.ne dersiniz..

listeyi atsana bisde bakalım nasılmış protein diyeti :27:

ayşegülcüm yavaş kesiyorum demişsin napıyosun kesmek için ben kesmeyi düşünürken o hepten bağımlı oldu gözü memeden başka bişey görmüyo kucağımdayken elleri hep orda beni gördüğü anda elini elime uzatıyo aç diyo tek derdi emmek yani:95:

off midem bulanıyo.bu bakladan oldu..zaten hizç sevmezdin ama tadı güzel olunca yiyim dedim.ama şuan feciyem.çok bulanıyo.y

ayşegülcüm yavaş kesiyorum demişsin napıyosun kesmek için ben kesmeyi düşünürken o hepten bağımlı oldu gözü memeden başka bişey görmüyo kucağımdayken elleri hep orda beni gördüğü anda elini elime uzatıyo aç diyo tek derdi emmek yani:95:

gündüz tatamen kestim canım.ama gece mziriyoru.sütüm yok arık bacı bitti boş boş çekiyo.diger topige yazdım ama .benim kız sadece uyuyacagı zaman emek istiyo değelse gündüz çok aramıyo.bide arabaya binince istiyo.daha araba maceramız olmadı bakalım ozaman ne yapacagım:27:.gündüz sütüü içirip ayagıma alp sallayarak uyutuyorum.eline biberon suyunu veriyorum onu içiyo.sallaarak uyutuyorum.eskiden memede uyuyordu şimdi öyle.cumartesiden eri böyleyiz allahım maşallah çok iyi gidiyo:nazar:

maaşallah canım darısı bana benimki biberon veya yalancı almadığı için hiç çok zorlancaz gibi görünüyo allah kolaylık versin onada banada:59:

ben dün hastanedeidikya kilo bildirimi yapamamaışıtım bendende bu hafta 1 kilo gitmiş ya kilo veririmm düştü yada bu hafta hep hastanedeidik mecbur dışarda yedim abartmadan ama giden 1 kg işte bunada şükür en azından almıyom ya...zaten her hafta 3 kilo beklemek iyi ama imkansız artık vucutta alıştı yavaş yavaş gider bundan sonra...

maaşallah canım darısı bana benimki biberon veya yalancı almadığı için hiç çok zorlancaz gibi görünüyo allah kolaylık versin onada banada:59:

kız enimkide öyle asla ne emzik aldı ne biberon.biberonuda bi alıyo bi almıyo bir aydır oda.degilse hiç almadı bizimkide.ama ben çok ısrarcı oldum çok hemde.

ben dün hastanedeidikya kilo bildirimi yapamamaışıtım bendende bu hafta 1 kilo gitmiş ya kilo veririmm düştü yada bu hafta hep hastanedeidik mecbur dışarda yedim abartmadan ama giden 1 kg işte bunada şükür en azından almıyom ya...zaten her hafta 3 kilo beklemek iyi ama imkansız artık vucutta alıştı yavaş yavaş gider bundan sonra...

olsun gitsinde maşaşlah daha ne olsun

KIZ FATO TATLIDAN sonra sıcak su içmeyi söylemek yeni mi aklına geliyor senin hıııı:63:

bende öğlen yemeği için açık büfeden salata aldım ama patates salatası kozlenmiş biber az kısır ve göbek çoğunluktaydı bu sefer güzümde açmış herhalde çok yedim patlamak üzereyim yiyeli 1 saat oldu ama hazmedemedim pofff.

selamlar bende öğlen fırında tavuk yoğurt 2 kaşık bulgur yedim akşamları daha az yiyorum ondan dolayı öğlen biraz daha çok yiyim dedim
zeynepcim o çaydan ben bir ara içmiştim evde var hatta bıraktım sonra o çay işe yarıyor gerçekten sana ne dedi eczacı peki benim arkadaşımda kullandı bayağı işe yaramıştı ondada
ara öğünde 3 badem 3 fındık 3 kuru üzüm yedim benim canım bu ara acayip tatlı istiyor engel olmam lasım kendimee

Back
X