Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen ilaçla verdiğin kiloyu niye beğenmiyon bakayım ilk hafta yanlışmıyım 2 kilo falan gitmişti dimi.ki sen kaç aydır dikkat ediyordun vucut zaten alışmıştı senin kilo vermeye bence iyi gidiyorsun .ben diyet dedim kendimi tutamam dedim hemen aldım ondan ilk haftalarda daha çok gitti.bu haftada ilaçsız işte 800 gr gitmiş valla ne ne yalan söyliyeyim beklemiyordum ama bu hafta pek sanmıyorum akşamları ben yine abanmaya başladım.hee unutmadan dün öyle bir geçer zamankiyi izlerken o kadar sık reklam verdilerki sinir bastı beni bahane hazır tabii bana mısır patlattım yedim.bu hafta çok kaçamağım var dün akşam çok yedim.bu akşamda yiycem. bakalım ne olacak.
ya bak ben bunu hep unutuyorum yeşil çay tamam günde 2 kere içiyorumda su hiç içmiyorum off.bugün belki 2 bardak ancak içmişimdir.kalkıp su alayım.
valla spor yapmam lazım Ayşegül.ilaç alırken akşamları korıdorda at gibi koşuyordum hızlı hızlı yürüyordum ve esneme hareketleri yapıyordum o aralarda çok kilo gidiyordu kesin etkisi vardı .ben yine başlıyayım evde ilkel sporuma.
ama birşey diyeyimmi benim özellikle bacak kaslarım ağrıyor kaslardan mı veriyoruz kiloyu acaba.
ilaçla beraber spor yaptığımdada ağtıyordu ama onu ayırt edebiliyordum hamlamıştım ve o onun ağrısıydı ama bu 2 gündür bi değişik az ağrı var.
sabah 2 dilim ekmekle
labne zeytin omlet yedim...
öğlen domates soslu makarna
ara öğün bi bardak greyfurt suyu..
ara ogun olarak 4-5 cevıs attım agsıma
aksama yıne kuru war yanına da salata yaparım bitti gitti
ersinde diyette oldugundan pilava makarnaya gerek kalmıyor
Greyfurt
Yapılan bir araştırmada, yemekten önce yarım greyfurt yiyerek ya da bir bardak taze sıkılmış greyfurt suyu içerek, başka bir önlem almadan, üç ayda 1.5 kilo verilebildiği görüldü. Çünkü greyfurtun içindeki fitokimyasallar, insülin seviyelerini düşürerek iştahınızın azalmasına yardımcı oluyor.
bence doğru dimi..
evet doğru bende tokluk hissi yaratıyo..ama dr lar suyunu sıkmadan öylece yiyin diyolar...bende çocuklara meyve sıkarken önce onu attım hemen suyunu aldım..yoksa sıkmıyorum pek..öyle yiyom...
akşama bezelye bulgur pilavı var...pilav yerim sanırım..[
/QUOTE]
bu hafta iyi gitmiyo gibi bende...nedense bilmiyorum..sanki kilo veremedim gibi geliyo..tartılmıyorumda ptesi 2 ay olcak..ozman tartılıym diye..850 gr verirsem 2 ayda 5kilo olcak...ama benm pantolonlar hala geliyo..geniş gelmiyo nedenki..göbekten gitti ondan eminim de...basenler gitmiyomu acaba..
iştah kapatıyo evet greyfurt.bende almadı iki haftadır evde elma .podtakal çok onları bitirmeliyiz önce
ben günlük tartılıyorum.kötüde olmuyo bence.yediklerimle takih etmiş oluyorum.ok yediysem fazla çıkacak diyom iyi yediysem vermişimdir diyodm .ben takip ediyorum.yapamıyorum.gerçi yapmamayada çalışmıyorum .hoşuma gidiyo günlük sabah tartılıyorum..
bugün tartıldınmı nasıl gidio..gidişat iyimievet doğru bende tokluk hissi yaratıyo..ama dr lar suyunu sıkmadan öylece yiyin diyolar...bende çocuklara meyve sıkarken önce onu attım hemen suyunu aldım..yoksa sıkmıyorum pek..öyle yiyom...
akşama bezelye bulgur pilavı var...pilav yerim sanırım..[
/QUOTE]
iştah kapatıyo evet greyfurt.bende almadı iki haftadır evde elma .podtakal çok onları bitirmeliyiz önce
ben günlük tartılıyorum.kötüde olmuyo bence.yediklerimle takih etmiş oluyorum.ok yediysem fazla çıkacak diyom iyi yediysem vermişimdir diyodm .ben takip ediyorum.yapamıyorum.gerçi yapmamayada çalışmıyorum .hoşuma gidiyo günlük sabah tartılıyorum..![]()
bugün tartıldınmı nasıl gidio..gidişat iyimi![]()
bacım benim iş karışıyo.hafta sonu kaçamak etmem benim kilo verimimi çok düşürüyo.gecen haftada bak cumaya kadar 1 kilo vermiştim ama hafta sonu yiyence 600gr mını geri aldım o yüzden en temiz kilo pazartesi oluyo bana
kızlar bu hafta buraya yazmaya ne vaktim var nede yüzümnerdeyse tamamı misafirliklerle geçiyo bin ben gidiyorum bi birileri geliyo börek çörek gırla yani bu hafta ümidi kestim kendimden kilo vermek zaten aklımın ucundan bile geçmez ama bari almasam
![]()
bacım oluyo.bazen birilerin kıramıyorsun .yada gelene yapmak zorunda ouyorsun neyse sende geçen hafta iyi vermişten ona sayalım bari.)
burayada bi günaydınnn..:)
ben 5 gündür maydonoz kürü yapıyorum sabah 8 de içtim hala kahvaltımı yapmadım...
birazdan ypıcam klasik kahvaltımı...
ayşegülcüm sordum doktoruma bi sakıncası olmaz dedi...diyetede abartmadığın sürece yap ama çookk su içmen lazım dedi vücudum ödem yapıyomuş su içmeyince...
Kilox30 çıkan sonuç günlük içememiz gereken su miktarıymış 2280 çıkıyo bende 2 litre 280 gr :))