2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ben zaten bu hafta veremiyceğimi biliyorum en azından almayayım diye uğraşıyorum allaha şükür almamışım alırsam çok moralim bozulur tartı hala 65.5 gösteriyo

iyi işte almamışsın 2 gün daha idare et..çok yeme aynı kilonu koru bari..

1 tam pide ( hani şu kebapın yanına koyuyorlarya küçük ondan ) ama bu sefer biraz büyüktü.
6 tane küçük köfte.
1 küçük salata
1 ayran

az demeyin valla çok yedim halen hazmedebilmiş değilim.

az öncede limonlu soda üstünede yeşil çay ve 1 litre su içtim .şiştimde şiştim.

Sibel suyu ılık iç canım wc sorununa çok iyi geliyor.hatta yeşil çayın üstüne 4-5 bardak ara ara iç bak nasıl iyi oluyor.

Auyşegül sende benim gibisin tam yemek değil ama evdeyken benimde ağzım hiç boşdurmaz.ya bi domates bi salata havuç sevmem de galete kayısı mutlaka 10 da bir ağzımda birşey olacak.

1 tam pide ( hani şu kebapın yanına koyuyorlarya küçük ondan ) ama bu sefer biraz büyüktü.
6 tane küçük köfte.
1 küçük salata
1 ayran

az demeyin valla çok yedim halen hazmedebilmiş değilim.

az öncede limonlu soda üstünede yeşil çay ve 1 litre su içtim .şiştimde şiştim.

Sibel suyu ılık iç canım wc sorununa çok iyi geliyor.hatta yeşil çayın üstüne 4-5 bardak ara ara iç bak nasıl iyi oluyor.

Auyşegül sende benim gibisin tam yemek değil ama evdeyken benimde ağzım hiç boşdurmaz.ya bi domates bi salata havuç sevmem de galete kayısı mutlaka 10 da bir ağzımda birşey olacak.

yedgin degil.pide çok gelmiş burcu.kız seni asıl o doyurmuştur.pide yemeyecektin.değilse diger menün iyi..
kız valla çok abırttım yaa.ama hala açımm:77:

bende yarımdan az simit ve çay içtim 1 lt su içtim bide
burcu bencede yediklerin değil pide çok gelmi arkadaşım sana

bende yarımdan az simit ve çay içtim 1 lt su içtim bide
burcu bencede yediklerin değil pide çok gelmi arkadaşım sana

bi havuç yedim.şmdi iki kaşıkta yogurt yiyemm..

bu köfteci bizim alt katta yeni açıldı burnuma kokuları geliyor 3-4 gündür sabrediyordum yetti gayri dedim sildim süpürdüm.

bak yemiycem dedim ama yine bi paket eti form yedik.çok şükür bu son paketti bakşada yok zaten çekmeceler boş.

Ayşegün senin aran ne anan ne anlamadım kız ne garip öğünlerin oldu senin.
sen bi DÜZENİNİ DEĞİŞTİR BACIM Bİ SİLKELEN YİYON YİYON DOYMUYOM DİYON.BESLEYİCİ DEĞİL YEDİKLERİNDE ONDAN DOYMUYORSUN .SEN BU BAKLADAN SONRA BOZULDUN HA.

bu köfteci bizim alt katta yeni açıldı burnuma kokuları geliyor 3-4 gündür sabrediyordum yetti gayri dedim sildim süpürdüm.

bak yemiycem dedim ama yine bi paket eti form yedik.çok şükür bu son paketti bakşada yok zaten çekmeceler boş.

Ayşegün senin aran ne anan ne anlamadım kız ne garip öğünlerin oldu senin.
sen bi DÜZENİNİ DEĞİŞTİR BACIM Bİ SİLKELEN YİYON YİYON DOYMUYOM DİYON.BESLEYİCİ DEĞİL YEDİKLERİNDE ONDAN DOYMUYORSUN .SEN BU BAKLADAN SONRA BOZULDUN HA.

bugün iyice karıştı kız burcu.valla ikindine kadar epey atıştırdım..belkide vet doyurucu omadı.pazartesi daha iyi düzünli gideyim ben.
kız köfteyi ye tabi ne olcak ondan ekmegi yeme bacım..
off bi 55 olsam bende bi gün kendime ayırıp ne istiyorsa yiycem yaa.ama bir gün istiyorum.diledigimi yemek..ne yapayım.of yemek yemek istiyorum..gel 55 gell..:5:
senin az kaldı tabi burcu.oh 3 kilo..
ha burcu kız bi resim koy fayecede olur seni merak ettem nasıl oldun diye:27:

şimdi 6 kaşık makarna yedim.salata yaında..günü bitirdim kızlar.sonra bi elma yesem yeter..

Günaydınn...cumartesi gününün ilk diyet msj benden....
sabah maydonoz kürümü içtim üstüende bi bardak su...
yaa acayip iştahımı kesiyo bu kür
uzun bi süre yemek istemiyo canım...
ama birazdan 1 dilim ekmekle domates peynir falan yicem...yemeden olmaz metabolizmanın çalışması lazım...
ayrıca daha çok su içmeye başladım...hiiiçç tartılmıyorum epeydir...banada sürpriz olcak...
reglimde bitmek üzere şişlik iniyo..

günaydın kızlar bir tarçırlı elma ve bir bardak suyla başladım birazdanikil dilim kepek ekmek krem peynir ve bol yeşillikle iyi bi kahvaltı yapcam daha sonra acıkmamak için kahvaltımı kuvvetli yapıyorum ben hafta sonları özellikle

günaydın 2gün giremedim hiç ama kaçamak falan yok aynen devam

bu sabahta bi dilim tost yedim okadan
bende regliyim benimde şişler iniyo yavaş yavaş rahatladım bu hafta tartıda iyi çıkıcam inş.

bide call atamamıştım uzun diye netten buldum profilimde var yapmak istiyen varsa 2gün yaptım her bi yanım ağrıyo bi gün ara verdim bugün gene devam edicem süper bi program tavsiye ediyorum

akşam ne yedim hatırlamıyorum :27:

pilav salata birşey daha vardı ayy bu rejim bana yaramadı bunadım.

Sabah yarım buğdaylı simit ile az peynir ve 1 simit yedim .

ara 100 gr leblebi.anasını satayım leblebide almıycam diyorum gidip gene aldım 100 gr ya 10 avuç dolusu nerdeyse off off.

şimdide madem sıcak çikolata kalorisi az dediniz diye sabah almıştım onu içiyorum.
eve gidene kadar yemem artık.
sonrada Duru park falan derken akşam yemek vakti zaten Allah ne verdiyse yeriz.

Ayşegül ben hiç sevmem resim çektirmeyi falan ya.akşam kendimi iyi hissedersem bakarım belki çekerim ama söz demiyorum ha.

zaten ben bi söz versem 3 aydan aşağı yapamıyorum vermemem daha iyi sanki.

kızlar nerhaba bende okadar zaman geçti topu topu 1 kilo verdim 70 e düştüm siz nasıl haftada 1 kilo veriyonuz ben anlamıyorum yaa ama bu hafta hastalancam gene her bi yanım şişti offf offff bi veremedim 5 kilocuk sinir oluyorum...

ı benden olsun benden bu haftada giden 1 kilo...140.5 im 130lara inemedim of ya neyse en azından gidiyo...

ama akşam tartıldım yatmadan çıplak 142 çıktım kilo almışım diye moralim bozuldu sabah 140.5 akşamdan sabaha bir buçuk kilo oynarmı tartı doğru ama tok oluyoz ondan mı acaba böle olanlar varmı

günaydın 2gün giremedim hiç ama kaçamak falan yok aynen devam

bu sabahta bi dilim tost yedim okadan
bende regliyim benimde şişler iniyo yavaş yavaş rahatladım bu hafta tartıda iyi çıkıcam inş.

bide call atamamıştım uzun diye netten buldum profilimde var yapmak istiyen varsa 2gün yaptım her bi yanım ağrıyo bi gün ara verdim bugün gene devam edicem süper bi program tavsiye ediyorum
bacım o call süper olan.biz daha normalıni görmedikki süpere geçelim..naıl buldun ya.normalinde yokmuydu.

akşam ne yedim hatırlamıyorum :27:

pilav salata birşey daha vardı ayy bu rejim bana yaramadı bunadım.

Sabah yarım buğdaylı simit ile az peynir ve 1 simit yedim .

ara 100 gr leblebi.anasını satayım leblebide almıycam diyorum gidip gene aldım 100 gr ya 10 avuç dolusu nerdeyse off off.

şimdide madem sıcak çikolata kalorisi az dediniz diye sabah almıştım onu içiyorum.
eve gidene kadar yemem artık.
sonrada Duru park falan derken akşam yemek vakti zaten Allah ne verdiyse yeriz.

Ayşegül ben hiç sevmem resim çektirmeyi falan ya.akşam kendimi iyi hissedersem bakarım belki çekerim ama söz demiyorum ha.

zaten ben bi söz versem 3 aydan aşağı yapamıyorum vermemem daha iyi sanki.

burcu ben foto çektirmee bayılırım.çekmeyi dahada çok severim...
çekin kız şimdi kızcam haaa...

kızlar nerhaba bende okadar zaman geçti topu topu 1 kilo verdim 70 e düştüm siz nasıl haftada 1 kilo veriyonuz ben anlamıyorum yaa ama bu hafta hastalancam gene her bi yanım şişti offf offff bi veremedim 5 kilocuk sinir oluyorum...
bacım gel sende bize öyle arada girmekle olmazz.ne yiyon ne içiyon yaz.haftada bi kilo verirsin inşallah.

ı benden olsun benden bu haftada giden 1 kilo...140.5 im 130lara inemedim of ya neyse en azından gidiyo...

ama akşam tartıldım yatmadan çıplak 142 çıktım kilo almışım diye moralim bozuldu sabah 140.5 akşamdan sabaha bir buçuk kilo oynarmı tartı doğru ama tok oluyoz ondan mı acaba böle olanlar varmı

tebriklerr fatom.ya aman az verince inan 1 kiloyu bile arıyorsun kız.buna şükür..:)))
akşamdan bi kilo değişiyo elbet.çünkü yediklerimiz su içişimiz.bende akşam yatmadan tartılırım saban 1 kilo yada 700 gr fark ederi.bu normall..

günaydınlar.
bende bu hafta 1.400 gr verdim.şükür.hafta sonu tutup kendimi kaçamak oldu elbet ama abartmadım bu sefer..57.5 oldum..:65::65::nazar:

Back
X