2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ya biz istiyoruzki.hem çok acıkmadan hemde kilo veren bi diyet:86:
ama zor oluyo tabi.ben hala protein diyeteme yapsak diyorum.2 gün sadece..çok yapmaman gerekmiş sakıncalı oluyormuş ama 3-3 günlük protein diyeti ciddi anlamda sadece kilo verdiriylormuş yani kas ve su kaybı olmadan.

Kabızlık sorununu çözmeye bire bir formül!

Suna Dumankaya’dan Gazete Habertürk’te bir öneri:

“300 gram saf zeytinyağının içine 300 gram doğal kayısı koyun. Kayısıları zeytinyağında üç gün bekletin. Dördüncü günden itibaren her sabah aç karnına bu kayısılardan bir tane yiyin. Sorununuz geçmezse, yeniden doktora gidin.”

2 GÜNLÜK ŞOK DİYET

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. “Uygulanan diyet programı arasında” ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir. Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.

2 GÜNLÜK ŞOK DİYET

Hedef kilo : 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Hedef kalori : 700 Kcal

Günlük Menüler

1.Gün

Sabah: Meyve veya meyve suyu

Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

İkindi: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek

Gece: 1 meyve

2.

Gün

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

3 günde 3 kilo diyeti

Hedef: 3 günde 3 kilo.
Günlük kalori: 1200 Kcal

Tüm besin ögelerini içeren bu düşük kalorili diyetle bünyenize bağlı olarak 3 gün içinde ortalama 3 kilo verebilirsiniz. En fazla 3 gün uygulayın.

Bu diyetin günlük menüleri:

1.GÜN
# Sabah : 1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay
# Öğle : 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
# Akşam : 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay

2.

GÜN
# Sabah : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
# Öğle : 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay
# Akşam : Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyoalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay

3.

GÜN
# Sabah : 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay
# Öğle : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay
# Akşam : 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnıbahar, 1 dilim karpuz ya da kavun, 1 fincan kahve, su ya da çay

2 GÜNLÜK ŞOK DİYET

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. “Uygulanan diyet programı arasında” ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir. Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır.

2 GÜNLÜK ŞOK DİYET

Hedef kilo : 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Hedef kalori : 700 Kcal

Günlük Menüler

1.Gün

2.

Gün

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

diyet fena deil..iyi ani doyulur

3 günde 5 kilo verdiren Şok Diyet Listesi

3 günde 5 kilo zayıflamanızı sağlayacak bu şok diyet listesini 3 günden fazla KULLANMAMANIZI şiddetle öneriyoruz. Bu Listenin uygulanma sıklığı minimum 2 ayda birdir. Yani en fazla 2 ayda bir bu listeyi uygulayabilirsiniz. Bol su tüketip diyet listesinin dışına kesinlikle çıkmayın.

.

Diyet Listesine geçelim:

Kahvaltı

1 Bardak Şekersiz Çay
1 adet kibrit kutusu boyutunda yağsız beyaz peynir
Yağsız bol salata
1 dilim kepekli ince ekmek

Öğlen

Yarım porsiyon sebze yemeği
1 Küçük parça et – Beyaz et olması şart
Yağsız bol salata
1 Adet Meyve ( Elma-Portakal-Greyfurt)

Akşam

1 Kase Çorba – Mercimek veya Ezogelin
Yarım porsiyon sebze yemeği
Yağsız bol salata
1 Adet Meyve

listeler fena değil.kalorisi düşük olanlar bizi acıktırır.arada olmalı hem:(off istiyozda istiyoz..

anca bu bacım
öyle yiyerek zayıflatan bişey yok

ben birini seçip uygulicam 2 gün daha fazla değil,maksat harekete geçelim biraz

kızlar çıkamadım daha..burağın uyuyası tuttu..zaten nezman biyere gitmeye niyetlensem yatar bu canavar...

ben ptesi pattesle başlcam...severim pattesi haşlarım bol salatayla yerim..
kesin yapcam yanii.ben az veriyodum zaten bu hafta hepten verememişim..

selam kızlar

sabah rutin salatalık domates peynir yedi 1dilim ekmek mate çayıyla

zeynep listeler güzelmiş bende biribe başlıyım bari canım sağol

Bu şok diyetler de benim diyeti andırıyor. Benimkinde akşam da yoğurt var. Bi de iki ceviz.

öğlen 1 tek kabak dolması
bol salta yedim
benimde hapım bitti bende 10 gün ara vericem 10 gün bu listelerden hangini yapsam acaba kızlar

öğle arası olarak 3 kuru kayısı yedim

öğlende de 1 simit ve 1 br ayran

serap 10 gun cok bu şok diytler enn çok 3 gün diyor ama

ögle
1 dilim ekmek
eve karnıyarık yaptım.onun içinden yedim.patlıcanı yemedim.ama iç epey kalmıştı hepsini yedim bende:)
bol salata yedim üstünede..
ben bugün çok az su içtim yaaa...dur bi içeyim.bitki çayıda içmedim:(

ikindi ara :iki kaşık yogurda havuç rendeledim ve güzelce yedim.beni çok iyi tok tutuyo.tavsiye ederim.

akşama ıspanaklı yogurt çorbası yapıyorum
bide makarna yapıcam ama onu çocuklar için yapıcam ersinle ben yemeyis,ipek boncuk makarna yiyor,kaynımın kısı da bise geliyor okuldan sonra bu hafta oda yer,bis kocacımla çorbaya talimis bide salataya :60:

akşama ıspanaklı yogurt çorbası yapıyorum
bide makarna yapıcam ama onu çocuklar için yapıcam ersinle ben yemeyis,ipek boncuk makarna yiyor,kaynımın kısı da bise geliyor okuldan sonra bu hafta oda yer,bis kocacımla çorbaya talimis bide salataya :60:

ben dün makarnaya doydum valla.koca iki tabak dolusu makarna yedim.oh.bi zamana kadar aramam artıkın.:27:
akşama bende çorba ekmek ve salata yapcam.öglen çorba içmedim canım çekti valla akşam olsunda içiyim diyomm:69:

Back
X