• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ohh hatunlar incecik fidan gibi olma yolunda ilerliyor ben se onu mu yesem bunumu yesem diyip durayım :) Sigarayı bırakınca çok abur cubura daldım. bel bölgesini acil inceltmem lazım siz neler yapıyosunuz ne gibi hareketler ?

ben kaç zamandır ne plates ne başka bişi yapamıyorum...spora gidicem diyede ,iyice saldım...yemek konusunda iyim ama midem baya küçülmüş...günde 2 dilim ekmekten fazla yiyemiyorum...
bide akşamlar çekirdek olayını bitirebilsem...

ohh hatunlar incecik fidan gibi olma yolunda ilerliyor ben se onu mu yesem bunumu yesem diyip durayım :) Sigarayı bırakınca çok abur cubura daldım. bel bölgesini acil inceltmem lazım siz neler yapıyosunuz ne gibi hareketler ?
oo senindemi ihtiyacın varmışş..kız incecik hatunsun.bel inceltmek için aoerobik olabilir.mekik belide incecik eder bak..bacı

evet evet bende bunu diyordum..biliyorum.arada uygulamaya çalışıyorum..

oo senindemi ihtiyacın varmışş..kız incecik hatunsun.bel inceltmek için aoerobik olabilir.mekik belide incecik eder bak..bacı

evet evet bende bunu diyordum..biliyorum.arada uygulamaya çalışıyorum..
olmaz olur mu canm bel bögem kalınlastı dogumdan sonra ben vakit bulup plates yapamıyorum okdar plates cdlerim var keşke hp birlikte olsak acardık cdleri ohh.

şimdi sayfandan kakaolu ıslak kurabiyenin tarifini aldım :) hem ne diyorum ne yapıyorum hey allahım yardım et gırtlagıma sahip cıkamıyorum :)

benimde spor yapmam lasım fatoş ecrini kim tutuyo benimki durmuyoki spor yaparken...

bende öğlen
domates çorbası 2 kepçe
1 kadın budu köfte tek
salata yedim o kadar

arada yeşil çay ve bol suu

ben akşam yemeğimi yedim
1 tabak taze fasülye yemeği nezamandır canım istiyodu yaz geldi sık sık yaparım artık kaloiris en düşük yemeklerden

4 kaşık yoğurtlu makarna kendi susuyla haşlanmış ve bol pul biber ohh doydum acıkırsamda meyve leblebi yerim artık

benimde spor yapmam lasım fatoş ecrini kim tutuyo benimki durmuyoki spor yaparken...

bende öğlen
domates çorbası 2 kepçe
1 kadın budu köfte tek
salata yedim o kadar

güzel bi soru oda benle yapıyo face ekledim hatta uf uff yapıyo hehehe

oda ilk başlarda çıkıyodu tepeme şimdi alıştı yavrum :48:

olmaz olur mu canm bel bögem kalınlastı dogumdan sonra ben vakit bulup plates yapamıyorum okdar plates cdlerim var keşke hp birlikte olsak acardık cdleri ohh.

şimdi sayfandan kakaolu ıslak kurabiyenin tarifini aldım :) hem ne diyorum ne yapıyorum hey allahım yardım et gırtlagıma sahip cıkamıyorum :)

oo seninde varsa.bizim haydi haydi var:( kaç kilosun sen 48?? mi..

bende öğlen
domates çorbası 2 kepçe
1 kadın budu köfte tek
salata yedim o kadar

afiyet olsun.az gibi ama olsun.hapını aldınmı serap..
sorma benimkilerde hiç durmaz.ben anca onlar uyuyunca yapıyorum yaparsamda...değilse mümkün değil..direk kucak istiyo defne:(

ben akşam yemeğimi yedim
1 tabak taze fasülye yemeği nezamandır canım istiyodu yaz geldi sık sık yaparım artık kaloiris en düşük yemeklerden

4 kaşık yoğurtlu makarna kendi susuyla haşlanmış ve bol pul biber ohh doydum acıkırsamda meyve leblebi yerim artık

kızz erken değilmi bacım yaa..
afiyet olsun..

güzel bi soru oda benle yapıyo face ekledim hatta uf uff yapıyo hehehe

oda ilk başlarda çıkıyodu tepeme şimdi alıştı yavrum :48:

iyi ya seninki alışmış.benimki aslaa.
gördüm facede videoyu.mümkünmü benimki.tepeme çıkıyo o zaman.yaptırmıyorlar bana..off.olsa

KIZLAR BU REJİME BAŞLAMADAN ÖNCEKİ HALİM
resim134d.jpg

BUDA HÜLYA GELMİŞTİ OZAMAN 10 MARTA

dscf0024c.jpg
[/URL][/IMG]

BUNLARDA BUGÜN ÇEKTİM SİZCE FARK VAR MI_?
resim181.jpg

resim184.jpg

2 AY SONRADA BOYDAN EKLEYECEM İNŞALLAH

benim yine gitti deyit.off feci bi kahvaltıı ettim..herşeyden yedim.tatlıya kadar.off ben bu 57 kiloya gelemeyecegim:(((

fatoşum gıdış gitmiş işte, vücudundan da hissedersin sen inceldiğini..valla benim görd. göre çok farketmiş..bravoo..durmak yok, rejime devam :81:

fatoşummmm
harikasın fark olmazmı yüzden belli ediyo vücuttanda belli olur kesin çıtır hallerinide görücez eminimm durmak yok yola devam

off off.ben bu hafta feci yedim.ne dyet ne bişey..iki haftadır böyleyimm.çok üzülüyorum çok....:5:

Son düzenleme:
Back
X