Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
irade olacacak.maalesef sabır ama dayanamak gerek deilse kalıyo üstümüzde şu kilolarak.umarım sizde başırırsınız.ya bnde diyete başlamak istiyorum ama yapamıyorum bebekten sonra78 de kaldım şuan 70im ama rejim yapamıyom ne yapçam:84:
günaydın..
kahvaltıda domates ve bolca yeşillik(dereotu nane maydanoz roka)
peynir
yumurta
zeytin
1 dilim ekmek..
günaydın kızlar bende akşam mercimek yemeği yedim ve 2 kaşıkta bulgur
ama sonra misafir için tatlı yaptım tencerenin dibinde kalan pudigten iki üç kaşık yedim dayanamıyorum ona ne yapim...yatmadanda bitki çayımı içtim bol su içip yattım
sabahta bol suyla hapımı aldım kahvaltı cnm istemiyo benim ne yapıcam böyle bilmem bişiler yemem lasım yoksa daha kötü sonraaa
kızlar bugünde tartıldım ama malesef sanırım geri almışım bende geçen hafta verdiğim kiloyu 64.8 geldim yine bu sabahta tickeri değiştirmeye bile değmez 200 gr içinmalesef bende mayıs hedefime ulaşamıycam ...
selam kızlar
sabah kahvaltım 2dilim kepek ekmeğinden tost
yarım salatalık
1küçük domates
sonra ebruyla plates yaptım her yerim ağrıyo poff
şimdide yeşil çayımı yudumladım
Günaydın bayanlar
sabah elma sirkeli limonlu suyumu içtim
ardından 1 dilim ekmeğe labne sürüp yedim
yarım dilim ekmeklede bol yeşillik(marul maydanoz tere dereotu nane) götürdüm:))
3 bardak su içtim ayriyetten.
şimdi form plus çayımı içicim
işyerimden arkadaşımla kararlaştırdık akşam işten çıkınca çocukları alıp stada gidicez (evimizin yanında) ve 10-15 tur atıcaz hergün....hemde çocuklar çimenlerde oynayıp koşturmuş olacak
günaydın kızlar bende akşam mercimek yemeği yedim ve 2 kaşıkta bulgur
ama sonra misafir için tatlı yaptım tencerenin dibinde kalan pudigten iki üç kaşık yedim dayanamıyorum ona ne yapim...yatmadanda bitki çayımı içtim bol su içip yattım
sabahta bol suyla hapımı aldım kahvaltı cnm istemiyo benim ne yapıcam böyle bilmem bişiler yemem lasım yoksa daha kötü sonraaa
KIZ SEN YİNE Mİ İLAÇ ALDIN.
Günaydın bu arada kızlar.
ben pazartesiden beri diyet falan yapmıyorum bilerek yapmıyorum diğer tarafada yazdım Duru hasta diye ama ben duru dan daha kötüyüm boğazlarım şiş nezleyim nefes alamıyorum.canım birşey istemiyor ama arada tatlı çekiyor.bende yiyorum bol ıhlamur yeşil çay ile takviyeler yapıyorum.bu hafta böyle geçsinde şu ilaçlar bitince haftaya devam ederim.
günaydın...
sabah 2 bardak su..
bi dilim ekmek..
dereotu roka zeytin 3-5 tane..
peynir yumurta..
hepsinden az az yedim..
ekmeği baya azalttım..
afiyet olsun![]()