• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

fatocum hoşgeldin afiyet olsun

öglen tahinli pideleri götürdüm şimdide içime oturdu pişmanlıktan

kızlar ya ben bir ilaç alıcam şeker hastaları kullanıyormuş tatlı isteğimi keser diye umuyorum yanımızdaki eczacıya sordum zararı olmaz diyor, bir kere denesem ne zararım olur ki

saol canım, hedefimi değiştirdim, yürüyüşede başlıyorum tekrar kilo vermeye başlıycam inş.

sende keşke hep aramızda olsan gidersen buralara kimsecikler uğramaz ama hem oraya hem buraya yeterim dersen sen bilirsin

günaydın...
akşam yemek yemedim bolca salata yedim..
ardından dondurmayı cuk indrdim.onu yemek için yememştim yemeği dengelym diye..bide öğlen fazla kaçınca öyle oldu..

sabah rutin kahvaltı...
yeşil çay..
bolca su...

ayşegül nereye gidiyon kız olmazzzzz:20:
valla sende gidersen iyice ıssızlaşır burası..yok yok gitme:43:
burda konuşuoruz işte ne güzel netcen elalemin topiklerine takılıyon bakim:20:

bencee diğer tarafada yaz canım motive olunca insan yemek olayını daha iyi aklından çıkartıyorsun.
ben onaylıyorum hayatım :51: :51:

ne onaylıyon kız gider gelmez şimdi bu:24:

bu arada tickerımı değiştim bacılar

selam kızlar sabah kahvaltım aynı salata domates peynir 2zeytin acı sivri bider 1dilim çavdar ekmeği

arada 2.3tane badem
öğle yemeğim 1tabak yeşil mercimek yemeği bi kase yoğurt küçücük ekmek

doymadım şimdi beyaz yiyorum mate çayıyla:))

ayşegülcüm 2. bi yer daha iyi olur motivasyaon açısından cnm ama sen cuma bildirim yaparsan eğer hafta sonunu sallarsın biliyorum seni :27: pazartesi grubu yokmu ki ona gir

bide sen yiyosun yiyosun ya çikolata falandı fialn üstüne sıcak su iç yağa dönüşmesini engelliyomuş diyetisyenn tavsiyesiymiş bi kız demişti sayfada bide spor yapsan yedikten sonra 30 saat inan kilo olarak dönmez cnm cnn tatlı istediğinde hurma al hurma ye 1tanesi 15 kalori ama paketi bitirim deme he :69:

öğleye canım bişey istemiyo..bi salata yapayım en iyisi..içinede bi patates atarım..

kızlar afiyet olsun...
benim bi yere gittigim yok siz hiç meraketmeyin.aynı şekilde burayıda ihmal etmem.siz çok az giriyorsunuz ben her şekilde girerim yine.hiç gelmez diye düşünmeyin.ne yensen ne içirsem aynı şekilde devam edecegim.tek tek degişiklik cumaları kilo bildirimi yapcam.ya pazartesi olan olsa ah isterdim ama her görp cumaları veriyo.tek kaçırdğıım şey sizlerden cuma kilo bildirimi olacak.yani ben yarın kilomu söyleyecegim..
hep sizin suçunuz:19::27:gelmediniz ihlam ettiniz.bende kendimi yemeye veriyom.hesap verecek kimseyi bulamadım buralarda.en iyisi bi disipline gireyim demiştim..ama daha grupta tam değilim yani deneme aşamasındayım.istemezseniz haa hep gireriz diyosanız çıkarım:86:ne diyonuz.gelin sizde cumaları kilo bildirimi verin yada:78:

kızlar ya ben bir ilaç alıcam şeker hastaları kullanıyormuş tatlı isteğimi keser diye umuyorum yanımızdaki eczacıya sordum zararı olmaz diyor, bir kere denesem ne zararım olur ki

ismi ne bacım.içerigi ne iyi ögren.öyle bi zararı olmaz diyelere aldırma.ama iyi bişeyse sana tavsiyem anca 15 gün kullan..sonrasınrda 3-5 kilo gitmiş olur zaten..

fatom senin dediginde doğru.şimdi cuma günü nede olsa verdim kilomu diye yerim ben:(( off off...yok yemeyecegim.yaa
şu sıcak su olayını unutuyorum ben yaa.hep.tatlıdan sonra sıcak su tamamdır..:51:

kızlar afiyet olsun...
benim bi yere gittigim yok siz hiç meraketmeyin.aynı şekilde burayıda ihmal etmem.siz çok az giriyorsunuz ben her şekilde girerim yine.hiç gelmez diye düşünmeyin.ne yensen ne içirsem aynı şekilde devam edecegim.tek tek degişiklik cumaları kilo bildirimi yapcam.ya pazartesi olan olsa ah isterdim ama her görp cumaları veriyo.tek kaçırdğıım şey sizlerden cuma kilo bildirimi olacak.yani ben yarın kilomu söyleyecegim..
hep sizin suçunuz:19::27:gelmediniz ihlam ettiniz.bende kendimi yemeye veriyom.hesap verecek kimseyi bulamadım buralarda.en iyisi bi disipline gireyim demiştim..ama daha grupta tam değilim yani deneme aşamasındayım.istemezseniz haa hep gireriz diyosanız çıkarım:86:ne diyonuz.gelin sizde cumaları kilo bildirimi verin yada:78:

valla bebemm ben hep buralardayım biliyosun..ihmal etmem seni..ama şöyle yapabilirsin.cuma oraya verirsin kilo bildirimini ptesi buraya verirsin..

fatmacım bilemiyorum valla bu tür ilaçlar sağlıklımı değilmi..iyice araştır derim...
bende tatlandırıcı almayı düşünüyorum çayları şekersiz içemiyorum..biraz kullanıym sonra bırakırım diyorum öyle kalıyo..

kız olur öyle arada kasma kendini spor yap telafi et yiyonuz yiyonuz oturuyonuz sonra pişman oldum demekle gitmiyo işte yapışıyo içice kalk şimdi yarım saat 40dk spor yapmaya çalış cnm yoksa direk yağa çevirir fato dedi dersin:)))
fatom senin dediginde doğru.şimdi cuma günü nede olsa verdim kilomu diye yerim ben:(( off off...yok yemeyecegim.yaa
şu sıcak su olayını unutuyorum ben yaa.hep.tatlıdan sonra sıcak su tamamdır..:51:
bana bak hele şimdi koştun tatlı yemeğe demi haftada 2 kere ye bari hergün hergün yenmez bende dün yedim çarşıya inmiştim ama bol bol yürüdüm yiyipte oturmuyorum yani sen dene bakalım istersen bakalım ne olcak

kızlar afiyet olsun...

saol canım, kilo bildirimini cumaya da çekebiliriz aslında ben önceden cuma tartılıyordum buraya yazana kadar

ismi ne bacım.içerigi ne iyi ögren.öyle bi zararı olmaz diyelere aldırma.ama iyi bişeyse sana tavsiyem anca 15 gün kullan..sonrasınrda 3-5 kilo gitmiş olur zaten..

diaformin diye bir ilaç, tatlı yeme isteğimi kesse yeter bana

şu sıcak su olayını bende unutmasam iyi olacak bu aralar:27:

valla bebemm ben hep buralardayım biliyosun..ihmal etmem seni..ama şöyle yapabilirsin.cuma oraya verirsin kilo bildirimini ptesi buraya verirsin..

bizde cuma versek nasıl olur bacılar

fatmacım bilemiyorum valla bu tür ilaçlar sağlıklımı değilmi..iyice araştır derim...
bende tatlandırıcı almayı düşünüyorum çayları şekersiz içemiyorum..biraz kullanıym sonra bırakırım diyorum öyle kalıyo..

kardeşim eczacı ben ona sorayım en iyisi ama o asla kullandırmaz kızıyor zaten yeter verme diyor

kız olur öyle arada kasma kendini spor yap telafi et yiyonuz yiyonuz oturuyonuz sonra pişman oldum demekle gitmiyo işte yapışıyo içice kalk şimdi yarım saat 40dk spor yapmaya çalış cnm yoksa direk yağa çevirir fato dedi dersin:)))

nasıl spor yapayaım bacım pideyi yedim işe geldim oturdum, milletin gözü önünde plates yaparmışım:)) :27::60:

yok kızlar ya cumaya almayalım tartı olayını sonra herkes hafta sonunda salıcak hiç olmazsa hafta sonunu iyigeçirelim pazartesi tartı günümüz diyip asılıyoruz yoksa halimiz haraptı

biliyom bacı sen hep buralardasın:))
pazarteside bildirim veririm tabi.ama ticker değişimicumaları olacakya kafa karışmasın diyodum:)

bana bak hele şimdi koştun tatlı yemeğe demi haftada 2 kere ye bari hergün hergün yenmez bende dün yedim çarşıya inmiştim ama bol bol yürüdüm yiyipte oturmuyorum yani sen dene bakalım istersen bakalım ne olcak

yok kız yemedim valla.dün biraz kaamak ettim ama bende spor ediyorum ya..yemedim yemedim..

saol canım, kilo bildirimini cumaya da çekebiliriz aslında ben önceden cuma tartılıyordum buraya yazana kadar

diaformin diye bir ilaç, tatlı yeme isteğimi kesse yeter bana

şu sıcak su olayını bende unutmasam iyi olacak bu aralar:27:

bizde cuma versek nasıl olur bacılar
ayy çekin ya cumaya:)):27:

kardeşim eczacı ben ona sorayım en iyisi ama o asla kullandırmaz kızıyor zaten yeter verme diyor

nasıl spor yapayaım bacım pideyi yedim işe geldim oturdum, milletin gözü önünde plates yaparmışım:)) :27::60:
sor bakalım kardeşine ne diycem merak ettim bizede söyle ne diyecekki:)
:60:ay çok güldüm.mesai arkadaşlarla edersin plates kız.vardır içlerinden bi şişman

yok kızlar ya cumaya almayalım tartı olayını sonra herkes hafta sonunda salıcak hiç olmazsa hafta sonunu iyigeçirelim pazartesi tartı günümüz diyip asılıyoruz yoksa halimiz haraptı

sende haklısın.senin bide face var dimi..

bugün 2saat temizlki yaptım koltukları kapıları sildim yoruldum çok iyi spor oldu

birazdan şu 8 dklık egzersizi yapıcam bide yanlar için bi egzersiz buldum f.de paylaştım resimli onu yapıcam benim yanlarım kaldı kızlar ya pantolon giydiğimde çıkıyo eritmem lazım

bugün 2saat temizlki yaptım koltukları kapıları sildim yoruldum çok iyi spor oldu

birazdan şu 8 dklık egzersizi yapıcam bide yanlar için bi egzersiz buldum f.de paylaştım resimli onu yapıcam benim yanlarım kaldı kızlar ya pantolon giydiğimde çıkıyo eritmem lazım

benim yanlarda bişey kalmadı az göbek var oda gidiyo..yanlar için ben bi ara elime zeyebin golf sopası vardı onu elimle omuzlarıma koyuyordum.sonrada sağa sola cevirirek bi 50 tur yapıyordum.yanlardaki yağ için idealdir.denidim yani.çok iyi oluyo..bu aralar yine başlarım yine.ne bulursan hiç bişey bulamazsan ellerini birleştirirsin.ama bi şey koymak daha faydalıymış.olmadı evde nerdane sopa ne varsa:66: artık

benim yanlarda bişey kalmadı az göbek var oda gidiyo..yanlar için ben bi ara elime zeyebin golf sopası vardı onu elimle omuzlarıma koyuyordum.sonrada sağa sola cevirirek bi 50 tur yapıyordum.yanlardaki yağ için idealdir.denidim yani.çok iyi oluyo..bu aralar yine başlarım yine.ne bulursan hiç bişey bulamazsan ellerini birleştirirsin.ama bi şey koymak daha faydalıymış.olmadı evde nerdane sopa ne varsa:66: Artık

evet cnm bende dün başladım 200 tane oklava ile sağa sola döndün sonra yan mekik çektim 100er tanede sağa sola eğilme hareti var onu yaptım
bugünde buldum gene netten resimli anlatımlı onlarıda ekleyip yapıcam

Back
X