• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

harika 1.700 he maş. çok iyi gitmiş bu hafta neler yaptın yazarmısın canımm

ya artık sütü etkilermi her çay içilmiyo sinir oluyorum canım 1 ayda 4.5 kilo hedef koydum kendime vermem lazım sadece mate ve yeşil çay içiyorum ama alıcam bakalım eğer ecrin ishal olursa keserim napıyım

ben de yeşil çay içiyorum onda bir problem olmaz ama, mateden emin değildim bir tane içivereyim bakayım denerim, ishal oluyo mu çaydan, hiç oldu mu yani ?

kızlarda benimde bildigim 5i bi yerde etkiliyormuş.ama elma sirkesini bence bi deneyin derim.sabahları çiğdem bi dene baktın nergizde pişik yada ishal gib işey olursa hemen kesersin zaten.denemedende bilinmiyoy.a.aben emzirmiyorum artık aa kulanmıyorumda..hangi birini eçcez ya.ama elma sirkesi iyi etkiliyormuş ha.

ben elma sirkesini not aldım ballıyı yapıp içicem yarın sabahtan itibaren bakalım bir sorun olmaz inşallah canım ya, sen de iç rahatsın nasılsa kestin sütten, gerçi içmesen de verdin kilo azıcık kaldı nolacak boşver :1:

ben elma sirkesini not aldım ballıyı yapıp içicem yarın sabahtan itibaren bakalım bir sorun olmaz inşallah canım ya, sen de iç rahatsın nasılsa kestin sütten, gerçi içmesen de verdin kilo azıcık kaldı nolacak boşver :1:

kız evde 1 litre var ne yapacaksam okadarda büyük almışım.benim derdim artık emzirme değil elbet ama elma sirkesi beni mahvediyo.yani bağırsaklardan feci cektim.wc den çakadamı.abartmadan diym resmen ishal etti benim pardon ama öyle.kıvrandım durdum.şimdi içmeye korkuyorum.ondan işte.ballıda içtimm.normalda.iecbiliyorum o kokosu falan önemli diilde işte benim wc sorunum olmuyo ya.kabızlık falan çekmiyorum.e çemkeyince işte kötü etkiledi beni..

öğlen küçük haşlama but
karışık salata (yağsız tuzsuz ve limonsuz:1:)
7 kaşıkta makarna.öyle tepeleme değildi ama işte yedim..

üstünede yeşil çay.
şimdilek doygunlugum gecti iyyim şükür.

kız evde 1 litre var ne yapacaksam okadarda büyük almışım.benim derdim artık emzirme değil elbet ama elma sirkesi beni mahvediyo.yani bağırsaklardan feci cektim.wc den çakadamı.abartmadan diym resmen ishal etti benim pardon ama öyle.kıvrandım durdum.şimdi içmeye korkuyorum.ondan işte.ballıda içtimm.normalda.iecbiliyorum o kokosu falan önemli diilde işte benim wc sorunum olmuyo ya.kabızlık falan çekmiyorum.e çemkeyince işte kötü etkiledi beni..

bence sirkeyi temizlik vs. şeylerde kullan canım, püf noktalarında çok vardır, ben haftada bir bulaşık makinesine yıkamadan önce bulaşıkların üzerine azar azar akıtırım çok güzel parlatıyor, boşa gitmez aklında olsun, madem içemiyorsan.
benim de allaha şükür kabızlık problemim olmaz, bende de problem olmasın, ama bi denemekten bişey çıkmaz yarın deneyeceğim bakalım.

öğlen bir but haşladım 3ümüz yedik...
yanında yarım tabak bulgur pilavı..
şimdilik 2 litre su içtm..
1,5 litrelik şişeyi doldurdum..masaya koydum gittim geldm içtim..
bi şişe bitti...bikaç bardakta öyle içtim etti 2 lt..
şimdi tekrar doldurcam..akşama kadarda onu bitrrrim..yoksa su içmeyi unutuyorum ben..

bi yeşil çay içicem...yoruldum mola verdm..

bence sirkeyi temizlik vs. şeylerde kullan canım, püf noktalarında çok vardır, ben haftada bir bulaşık makinesine yıkamadan önce bulaşıkların üzerine azar azar akıtırım çok güzel parlatıyor, boşa gitmez aklında olsun, madem içemiyorsan.
benim de allaha şükür kabızlık problemim olmaz, bende de problem olmasın, ama bi denemekten bişey çıkmaz yarın deneyeceğim bakalım.
ay çiğdemcim ya teşekkürler.iyi fikir..makineyi hazırlayıp üstüne az bişiy dökerim sonra çalştırırım öyle dimi.sağol canım.

Valla durdu ayşegül bakalım ne yapcam yeşil çay içiyim bi tane
valla serap üç haftadır benide biliyorsunuz.hic veremedim vermedigim gibide almıştım:59:

öğlen bir but haşladım 3ümüz yedik...
yanında yarım tabak bulgur pilavı..
şimdilik 2 litre su içtm..
1,5 litrelik şişeyi doldurdum..masaya koydum gittim geldm içtim..
bi şişe bitti...bikaç bardakta öyle içtim etti 2 lt..
şimdi tekrar doldurcam..akşama kadarda onu bitrrrim..yoksa su içmeyi unutuyorum ben..

bi yeşil çay içicem...yoruldum mola verdm..

afiyet olsun..şu suyu bende çok unutuyorum yaa..

aynen ya ilk aylar ne güzel veriyoduk...3 haftadır aynıyım ben..bu hafta 200gr almşım pehhh..

bende epeydir 57 deydim şükür..biraz daha dayanın kızlar zamanla geçiyo.benden biliyorsunuz.

ara
1 kaşık yogurda 2 tatlı kaşıgı müsli ve 1 çay kaşıgı pekmez koyldum yedim(tadını merak ettim.nefisss)
yarımda portalak yedim
metabolizma çayımı içiyorum şimdi..
ama ama bende suyu çook unutuyorum yaaa..dur banada hatırlattnız bi içeyim..

ayrıca kızlar bence günlük tartılmak çok işe yarıyo.çünkü ne alıp veriyonsun.eksidemin artıdamın.günü ne yiyerek geçerdinde kilomu yapıyo yoksa kilomu verdiriyo.takip şart.bence.tavsiyem günlük sabah tartılın.ben günlük tartılırım.tartılmasam hafta sonu bu kadar tutmazdım kendimi.baktım kilo vermiyorum.pazartesi ne yazcam ben diye tuttum kendimi..yani beni frenliyo diyebilidim.
iyikide bu topik var birilerine hesap verme zorunlulgu bizi dahada motive ediyo.kızlar ben kilo vermiş bile olsam asla çıkmam .kilo koruma var bide. o zaman gelince benii çin çok zor bi dönem bekleyecek yani:58:

müsli yulaflı gervrekler gibi bişey canım ishal yapmaz ama yardımcı oluyor yinede
müshil ishal yapar

ee kızlar kimse gelmemişşş:20:
sabah valla nasıl bi kahvaltı yaptım pek anlamadım.onun yarısını bunun bitiremedigini ye derken baktım karnım doymuş:1:.epey yedim zanlumca..

of kızlar ya.valal pek kilo sonurum kaymadı ama şu göbek olayı sinir ediyo.sadece göbege endekslenecegim artık.sporumuda öyle yapacagım.göbegim eresin yeter bana.çok diil tabi ama yinede hoş durmuyo daha..mekik çekiyorum.onu artıracagım artık.bide netten bakayım bakalım nasıl hareketler yapabilirim.ebru şallı ablamızla plates benim icin uygun bi saat değil.ama netten bakayım inderebildigim olursa inderecegim..
hava çok güzel bugün.kızçelerle ö glen bi çıkayım bakiim hem bana yürüş olur hem hava alsın yavrucaklar sıkıldılar iyice.gerçe rüzgar varmı bilemidm.

Back
X