Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun:)sabah elma sirkeli ılık su
kahvaltım her zamanki gibi
ara elma
1 adet form çayı
1 adet yeşil çay
500 ml su
papatyacım bende senin gibi göbekten gıcık oluyorum, 2-3 kilo versem birde şu göbüşüm gitse çok rahat edicem valla
evet ip atlamak hakikaten faydalı amma ben bu ara yapmıyom, saldım gene:))
adın deşifre olmasın didim bacım
GÜNAYDINLAR NASILSINIZ akşam çok geçti atıştıştırdım elma yedim yattım
sabahhta bol su ilacımı aldım 1/2 simit çay peynir yedimm şimdide yeşil içiyorum
ben yaparım ticker güzelim.
başlangıç kilon.
hedef kilo yu bide boyu söyle.gerci ben hepsini biliyom herhal.7 kilo vercen.boy 1.70.şuanda 72 sin dimi.öyleyse ben sana yapar etiketlersin.senden bi cevap alayımda ederim.
bir ayda 3 kilo süperr.zaten okuyunca anlarsın burda kimse katı kurallı bi diyet yapmıyo hatta bayagı salıyoruzda(örnegin ben
)..ama arada kendimizi toparlayarak işte az az veriyoruz..
yok kz demeyiz afiyet olsun.sen kaç kilo oldun şimdi de bakiim.ben ancak geldim sabah 1 tost ara öğünde kahve 2 tane kuru erik öğlen 1 lahmacun 1 ayran yedim ona demeyin haaaaa bu haftaki listemde bu var
selam kızlar,
ben sabah sirkeli suyu yapmayı unuttum, içemedim, sabah nasıl çıktığımı bilmiyorum tabii
neyse geldim bi tost yedim, aklıma geldi bir kaç saat sonra tartıldım, 72,8 çıktım, sonra markete gittim, müsli aldım bi paket reklamlarda var ya 14 gün programlı olan ondan aldım
sonra light peynir kahvaltı ve ara atıştırmak için, light yoğurt sebze yemeği yanına ve light süt o da müsli için, bir de organik buğday ekmeği, halk ekmek yapmış, kızlar deneyin, çok güzel besleyici bir ekmek, o ekmekle bi yarım domates, azıcık peynirle sandviç yaptım, yedim yanında yeşil çay içiyorum.
görüldüğü üzere bugün itibari ile kesin ve net olarak diyete başlıyorum, ohhh.
herkese afiyet olsunnnnn...
çiğdelight ürünler yeme bana diyetisyen öyle dedi 1 kaşık az yiyin normal yiyin dedi
hımm tamam: başlangıç kilom :72 evet. 65 olsam yeter. boyum da: 173 cm cnm. 3 cm çok önemli
sağol cnm.
bu arada 3 gündür dikkat ediyorum, gerçekten çok rahatım ve kendimi iyi hissediyorum. günde 5-6 öğün az az yiyorum ve bol su içiyorum. başka da bişey yapmıyorum.
bi de yürüyüş yapabilirsek miroşla iyi olur herhalde:)))
hımm tamam: başlangıç kilom :72 evet. 65 olsam yeter. boyum da: 173 cm cnm. 3 cm çok önemli
sağol cnm.
bu arada 3 gündür dikkat ediyorum, gerçekten çok rahatım ve kendimi iyi hissediyorum. günde 5-6 öğün az az yiyorum ve bol su içiyorum. başka da bişey yapmıyorum.
bi de yürüyüş yapabilirsek miroşla iyi olur herhalde:)))