• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

sabah omlet yaptım kendime.valla çinde çeşit çoktu:77:..sucukta vardı.kaşarda vardı.tereyagınıda fazla koydum..mis gibi oldu ya valla az yağlı yapınca ayacip yağlı geldi omlat ama tadı güzeldi.yanındada 1,5 dilim ekmek yedim..çay.
ara yokçünkü çok yemişim hiç canım estemedi..
öglen.1 tabak dolu değildi tabi ama 1 porsiyon gelir işte..makarnanın üstünede bol bol karışık salata döktüm karışık yedim.1 bardakta ayran içtim.oh doydum valla..
arad erik yesem.akşamada çorbam var 2 kepçe içsem.1 dilim ekmek yine salata tamamdır günü kurtarıyoruz..ee asıl mesele pazar günü kardeşşş:58:
bu hafta ümüdim yok kendimden..kloda almıyom.en azından koruyorum işte..

giyemedigim:51: 1-2 pantolonum kaldı oda 28 beden zanlumca..o pantolanlarım taa bekarlıktan kız..:52:hala saklarım güzel kaliteli pantolanmuş bak hala duruyo bende..onada gircem inşallah...ona girmek için 52 olmak lağzım gerçi..daha var yani..

Sabah:
1 fincan rezene
1 tatlı kaşığı dolusu lor peyniri
1 domates
yarım yumurta
yarım dilim ekmek (Beyaz ekmek vardı evde yarım yedim)

Ara: yarım muz ve 1 parça elma

öğlen yemedim daha.

Ayşegül sağol canım ama dün akşam bozdum biraz. Sözde ızgara balık yapacaktım.Kayınvalidemler yemeğe davet ettiler dışarı çıktık. Kebap yedim 1 porsiyon:17: bir tanede baklava yedim üstüne evdede 1 dilim kek:77: walla dayanamadım napayım..
Bu sabah yine 66 gördüm kendimi çok sevindim. Ama daha çok vermem lazım haftaya sergi var..

günaydın..
benden bu hafta kilo kaybı yok.200 gr vermişim..ben bi hafta iyi yapıp kilo veriyorum.bi hafta veremiyorum.eh işte sallaya sallaya gidiyo işte diyet..55.5 oldum..:58:

Bu hafta gerçekten benimde çok berbattı diyeti bozduysam bu hafta bozdum kızlara nasıl yazıca diyodum...ama sabah tartıya çıkınca şok oldum bende bu hafta gidedn
1.400 gr ama inannaın nasıl gittiğini bilmiyorummm...:34:
kızlar bence şu metabolik çay çok işe ayrıyo duran metabolizmammı canlandırdı yememe rağmen kilo verdim...

Bayıleceğim tıkırı düzelticem ama son kaydettiğim düzeltme yerine basınca hani o bozuk olan vardı ya o çıkıyo niyekine...

günaydınlar kızlar bendende gide 1 100 gr olmuş kızlar bende yiyip kilo verdim bu hafta yani eskiye göre daha çok yedim bence...

slm kızlar..bu hafta kafaya koyduğum gibi vrmşim kilo..1,500 kg vermişim..yandan yandan:62:
akşamları yememenin faydaları:))
şu anki kilom 61,150

Bu hafta gerçekten benimde çok berbattı diyeti bozduysam bu hafta bozdum kızlara nasıl yazıca diyodum...ama sabah tartıya çıkınca şok oldum bende bu hafta gidedn
1.400 gr ama inannaın nasıl gittiğini bilmiyorummm...:34:
kızlar bence şu metabolik çay çok işe ayrıyo duran metabolizmammı canlandırdı yememe rağmen kilo verdim...
:46:tebrikler fatoşcum..süpersin ya bazen bize kilomuz süpriz yapıyo.geçen haftada ben pek ugraşmadım 1.300 verdim..ee bu haftada ugraşmadım tık yok:1:

günaydınlar kızlar bendende gide 1 100 gr olmuş kızlar bende yiyip kilo verdim bu hafta yani eskiye göre daha çok yedim bence...

serap hap etkisini göstermeye başlamış..aman iyi :46:tebrikler kuşum..tickerini düzeltsene kaç oldun şimdi..

slm kızlar..bu hafta kafaya koyduğum gibi vrmşim kilo..1,500 kg vermişim..yandan yandan:62:
akşamları yememenin faydaları:))
şu anki kilom 61,150

:46:tebrikler sibel.maşallah çok güzel gitmiş.eee akşam kaçtan sonra yemek yemiyordun peki..acıkınca ne ediyordun anlat bakiimm...

ben bu hafta tam 7 gün metabolizma çayı içtim.hiiç işa yaramadı bence bunlar faso fiso.bogazını ttunmu veriyorsun kilo işte..ben tutmadım vermedim bu hafta.bi daha yapmayacagım şu çaydan:63:

evet ayşegül başladı bitince almıcam zaten kendim yapıcam artık
68.800 üm çok var daha

maşallah kız sen nerelerden geldin bu kiloyumu begenmiyon bakiimm:47:...iyidir iyidir.daha gidecek işte ne güzel..
serap bencede alma bacım yeter ..bundan sonrasını kendin halledersin zaten.:61:

Son düzenleme:
:46:tebrikler fatoşcum..süpersin ya bazen bize kilomuz süpriz yapıyo.geçen haftada ben pek ugraşmadım 1.300 verdim..ee bu haftada ugraşmadım tık yok:1:

serap hap etkisini göstermeye başlamış..aman iyi :46:tebrikler kuşum..tickerini düzeltsene kaç oldun şimdi..

:46:tebrikler sibel.maşallah çok güzel gitmiş.eee akşam kaçtan sonra yemek yemiyordun peki..acıkınca ne ediyordun anlat bakiimm...

tşkr canım...valla öğln utku glince yiyoruz beraber..akşamüstü meyve veya bisküvi yiyorum..akşamda bişey canm istemiyo..yok aç gibiysem salata yiyorum..bende şaşkınım valla akşam yemek yemezsem içim sızlardı benm şimdi hiç aramıyorum bile..iştah gitti bende..bide kırmızılarda bitti bu hafta birazda onun etksi var...gittm geldim su içtm..su içmek acayip işe yarıyo..

evet ayşegül başladı bitince almıcam zaten kendim yapıcam artık
68.800 üm çok var daha

benm diyete başladığim kilomdan 1 kg fazlasın şu an..3 ay gibi bi sürede çokta sıkmamak şartıyla 61 kilo oldum bebem ben..sana güvenim sonsuz 2 aya kalmaz gider kiloların...

valla eşimle annm diyo iyi zayıfladın yüzün bile küçüldü yeter artık diolar...58 falan olursam orda kalmayı planlıyorum..kaldı 3 kilom...

tşkr canım...valla öğln utku glince yiyoruz beraber..akşamüstü meyve veya bisküvi yiyorum..akşamda bişey canm istemiyo..yok aç gibiysem salata yiyorum..bende şaşkınım valla akşam yemek yemezsem içim sızlardı benm şimdi hiç aramıyorum bile..iştah gitti bende..bide kırmızılarda bitti bu hafta birazda onun etksi var...gittm geldim su içtm..su içmek acayip işe yarıyo..

hımm anladım canım..bazen akşamı bende aramıyorum.ne yapıyonsam ben ögle yada ikindi oluyo.akşam asla kaçamak etmiyorum.öglen ve ikindinen ezasını gecede çekmiş oluyorum işte:((

valla eşimle annm diyo iyi zayıfladın yüzün bile küçüldü yeter artık diolar...58 falan olursam orda kalmayı planlıyorum..kaldı 3 kilom...

insan kendinin mutlu oldugu kiloda kalmalı bencede..:))

selam kızlar bu hafta 800 gr vermişim ama bence daha fazla wc ye çıkmadan tartıldım zaten bu hafta doğru dürüst çıkmadım ki

hepinizi tebrik ederim öpüyroum

Son düzenleme:
selam kızlar bu hafta 800 gr vermişim ama bence daha fazla wc ye çıkmadan tartıldım zaten bu hafta doğru dürüst çıkmadım ki

hepinizi tebrik ederim öpüyroum

tebriklerr canım:46:..olsun buda iyi kız daha ne olsun..kız neden kabızomuyonuz siz yaa..bitki çaylarını çok iç şe yarar kuşum.:50:

Back
X