2010 Şubat Anneleri

hadi hayırlısı fikirevi.. ben bile merakla bekliyom öğrenemeyenlerinkini annecikleri babişleri nasıl merak ediyolardır kimbilir

bana sağlık ocağından 26. hafta hem aşı yapıcaz hemde bebeğin kalp atışlarını dinlicez dediler

Kızlar bu aŞı İŞİnİ dÜn doktoruma sordum 24.haftada 1 doz yeterlİ dedİler

Kızlar her doktor farklı bir şey söylüyor herhalde beni de yarın için çağırdı sağlık ocağındaki aile hekimim. Sizler 20. haftadan sonra falan deyince ben de özel doktorumu aradım zamanı uygun mu diye ne kadar oldun dedi 18+0 oluyor dedim yarın tamam yaptırabilirsin dedi. Ben de anlayamadım herkes farklı bir şey söylüyor:sm_confused:

hoşgeldin canım

canım herşey güzel olucak merak eetme allah yardım eder bu sefer gösterir inşallah canım hadi bakalım hayırlsı sırnaşık şey

demekki aşıda kesin şu hafta diye bişey yok 4. aydan sonra oluyor galiba

hosgeldın canım :1hug:

ay kızlar yaaaa göbeğim kaşınıyoooooooooo zor tutuyorum kendımı kasımamak ıcınnnn

aynen benimde göbeğim kaşınıyor bebek yağı sürmediğim zaman daha çok kaşınıyor bende kaşımayayım diyorum ama olmuyor bende kremlenir gibi ovalıyorum göbeğimi

aynen benimde göbeğim kaşınıyor bebek yağı sürmediğim zaman daha çok kaşınıyor bende kaşımayayım diyorum ama olmuyor bende kremlenir gibi ovalıyorum göbeğimi

ben bebe yagıyla badem yagı aldım ama oyle yaglı vıcık vıcık seylerı tenıme surmekten nefret ederım nasıl kullancam bılmıyorum klava:

ya aynen herkesde kasıma catlak ızı kalır dıyolar kasımamaya calısıyorum ama nafıle walla senağlama

kızlar o kaşıntılar çatlak alametimiş.. ayy ben çok korkuyom çatlamasın biyerim bide tedavide olmuyor mafoldumben

benim size haberim vardı dün kocamı yolmadan önce ağzını aradım geçen haftalarda hastanede yüzde 70 erkek demişlerdi eşimde o yüzden bana artık oğlumun anası diyorgamyoncuiremsu erkek olucağından emin ya ismini bile düşünmüş biras kızdım ona bencilsin diye ama sıkı durun babasının ismini istemiyormuş mertkan istiyorum dedi e annenler alınır bir evinin bir oğlusun dedi özeniyorlardır falan bana ne dedi ay sapıttım benim kocişe ne olmuş böyle kız olursa dedim beraber karar vercez dedi ay çok sevinçliyim iyiki sizi dinlemişim de sormuşum opuyorumnanaktan

oooh çok sevindim valla ben bu habere oynarım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah Allah hadı halaya kızlarrr :teytey:
bak gordunmu ıyıkı konusmussun sormussun ohh yandan yandannnn kendım ısım koyuyomus gıbı sevındım walla :dance:

canım dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın yaramazın cinsiyetinide öğrenip gelirsin

hadi hayırlısı fikirevi.. ben bile merakla bekliyom öğrenemeyenlerinkini annecikleri babişleri nasıl merak ediyolardır kimbilir

canım herşey güzel olucak merak eetme allah yardım eder bu sefer gösterir inşallah canım hadi bakalım hayırlsı sırnaşık şey

AMANDA GİDİYORUM VALLA
AYY ELİM AYAGIM KESİLDİ
GEÇEN GİDERKEN HİÇ TELAŞLANMAMIŞTIM
BU SEFER KESİN ÖGRENCEM KALKMAM VALLA ORADAN
GÖSTERSİN ARTIK Dİ Mİ?
:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…