2010 Şubat Anneleri

kızlar bizim için iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim. kafam darmadağın fazla iyi değilim boş boş ekrana bakıp duruyorum. öncelikle trizomi 21 değeri 625:1 çıktı. bebeğimin haftalık gelişimi normal hareketli vs. kanamalar atlattığım için ikinci kere ayrıntılı ultrasona girmem bunu da bir an önce yapmam gerekiyor. ki bu sonuca göre dr haftası geçmeden amniyosentez alıp almamaya karar vericek. dün hem cinsiyeti öğrendik hem böyle bir durumla karşılaştık. oğlanmış Allah sağlık sıhhat versin.. olmasa da ben gene doğurur gene bakarım..

canım 625/1 kotu bı deger degıl kı benım bıldıgım 200-250 rısk sınırı kabul edılıyor. ıstersen baska bı doktora daha goster sonuclaırnı? ıkılı test sonucun nasıldı pekı? bu arada Allah ogluna uzun saglıklı bı omur verır ınsallah

slm anneler ben sitenize yeni üye oldum ve çok merakla yazılarınızı takip edicem ben anne deilim ama çok isterim şimdiden hepinizin çocukları analı babalı büyür ve sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar olurlarr darısı aba

kıslar hoş geldiniza.s. bende sabahtan beri bişey yapamdım işe dalmışım yine kaç sayfa olmuş

aaaa cnm demek cinsiyetide öğrendinizalkisalkisalkis maşallah oğluşuna Allahım sağlık versin cnm.aklına kötü şeyleri getirme pozitif düşün bak görürsün paşan nur topu gibi doğucak.

herkese selam.. melisacım bence öyle konuşma herşey güzel olacak inşallah... maşallah oğlun oluyomuş hadi hayırlısı canım.

hoş geldin canım rabbim sanada nasip etsin

hosgeldın sende..ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler Allah sanada tez zamanda hayırlı bı evlat verır ınsallah...

Canım benım ıcını ferah tut ve bence bır doktora daha basvur amnıyosenteze karar vermeden mutlaka Allahım hayırlı ugurlu etsin bak oğlusun olacakmıs Allahım hayırlısı ıle kucagına da almayı nasıp eder inşallah ...

oğluşun hayırlı olsun canım.ben gene doğurur gene bakarım nasıl bir cümle altında ne yatıyor anlamadım açıkcası aminosentezi ilk yaptıran sen değilsin bi çok yaptıran var ve şükürler olsun ki hepsi temiz çıktı benim tanıdıklarımdan.sen olaya böyle bakarsan kafanda o bebeği gözden çıkartmış gibisin 17 haftadır sana bağlı olan bebişinin sana tutunması için senin güçlü morelli olman gerekiyor.içini karartma lütfen usg de iyi şeyler çıkacaktır.

hayırlı olsun cnm inşallah şans getirir sana bu site sende en kısa zamanda arkamızdan gelirsin.Allahım saanada nasip etsin.:Saruboceq:

cnm bizim dr biraz pinpirik en ufak bir değer sınırda da olsa dikkate alıyor.mesela benim şekerim yoktu ama sınırdaydı bana diyet yaptırdı düşürdü.aslında en doğrusunu yapıyor.ama insan strese giriyor.aama iyi ve güvenilir bir dr.

hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu tadarsın.yerimseniben

ıhlamurda çok içiyom canım suda içeyim ama hala iyileşemedim,darısı bize canım evet normal yaptı hayırlısıyla kurtuldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…