saolun kızlar..
kalp sesini duymak süper bişeymiş.
darısı size inşaallah :)
kızlar bizim için iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim. kafam darmadağın fazla iyi değilim boş boş ekrana bakıp duruyorum. öncelikle trizomi 21 değeri 625:1 çıktı. bebeğimin haftalık gelişimi normal hareketli vs. kanamalar atlattığım için ikinci kere ayrıntılı ultrasona girmem bunu da bir an önce yapmam gerekiyor. ki bu sonuca göre dr haftası geçmeden amniyosentez alıp almamaya karar vericek. dün hem cinsiyeti öğrendik hem böyle bir durumla karşılaştık. oğlanmış Allah sağlık sıhhat versin.. olmasa da ben gene doğurur gene bakarım..
kızlar bizim için iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim. kafam darmadağın fazla iyi değilim boş boş ekrana bakıp duruyorum. öncelikle trizomi 21 değeri 625:1 çıktı. bebeğimin haftalık gelişimi normal hareketli vs. kanamalar atlattığım için ikinci kere ayrıntılı ultrasona girmem bunu da bir an önce yapmam gerekiyor. ki bu sonuca göre dr haftası geçmeden amniyosentez alıp almamaya karar vericek. dün hem cinsiyeti öğrendik hem böyle bir durumla karşılaştık. oğlanmış Allah sağlık sıhhat versin.. olmasa da ben gene doğurur gene bakarım..
slm anneler ben sitenize yeni üye oldum ve çok merakla yazılarınızı takip edicem ben anne deilim ama çok isterim şimdiden hepinizin çocukları analı babalı büyür ve sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar olurlarr darısı aba
slm anneler ben sitenize yeni üye oldum ve çok merakla yazılarınızı takip edicem ben anne deilim ama çok isterim şimdiden hepinizin çocukları analı babalı büyür ve sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar olurlarr darısı aba
slm kızlar..
bende kendimden haberleri vereyim size ne zamandır giremedim.
sağlık ocağına kayıt oldum, bir sürü soru sordu ebe hemşire.
kiloma kadar tarttı ve bebişimin kalp atışlarını dinletti..
resmen atlı koşturuyor gibiydi :) çok hızlıydı, çok komik.. dıkıdık dıkıdık :)) maaşallah kızıma dedim:) Allahım korusun bebişlerimizi..
bu arada aşım 28 inde olucakmış.[/QUO
maşallahbende ilk defa geçen gün duydum aynı dediğin gibi çok süper bir bişi
darısı tüm hamişlere yaramaz habire bişeyler yapıyor elleri ayakları ne ler anlatıyor kimbilir
ay böyle konuşunca bir göresim geliyor ama birsürü ultrason fotomuz var bari onlarla oyalanayım ancak onu bayramdan sonra görebileceğim :dance:
canım 625/1 kotu bı deger degıl kı benım bıldıgım 200-250 rısk sınırı kabul edılıyor. ıstersen baska bı doktora daha goster sonuclaırnı? ıkılı test sonucun nasıldı pekı? bu arada Allah ogluna uzun saglıklı bı omur verır ınsallah
kıyamam cnm ya anlamazlar walla.bol bol su iç at hastalığı.
Ay sorma cnm walla bende 1 saat çıktım bir baktım roman olmuş.
Way odun wayyy.dışarıda ben çocuklar top oynuyorlar ya ondan çok korkuyorum karnıma gelicek die.birde eşimin yiğeninin vurma huyu var ondan korkuyorum.sürekli elim karnımda.
Cnm amma çokmuşkafamçokkarıştı
rica ederim cnm unuturmuyum hiçyerimseniben
cnm gözünaydın alkisalkisalkis demek uyuyordu uykucu.değişik bir uyuma sitilikaydirigubbakcemile3 sanırım kalsiyum ilacı benimde almam lazım benim dr balık yağı hapı verdi.daha almadım kokuo diolar nasıl içicemki onu:bbo:
Cnm hayırlısı olsun arkadaşın kurtarmış.normal doğum yaptı galiba?eeee zordur herhalde.allahım bizlerinde yardımcısı olsun.:saruboceq:
Cnm pofidik verio.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?