- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
gözün aydın canım rahatlamışındır..
mrb kızlar
takip ediyorum ama yazamadım hiç bayrama işleri yetiştirelim diye uğraşıoruz...
biraz önce doktorumu aradım 3lü test sonuçlarım çıkıcaktı bugün
temizmiş çok şükür bi problem yok dedi
idrar testide istemişti enfeksiyon varmı diye ama enfeksiyonda yokmuş...ayaklarımı üşüttüğüm için sancılanıyomuşum sıcak tut kendini dedi
ne oldu tatlım senin neden moralin bozuk?
derinderen ne oldu canım?
derin deren n eoldu canım neyin moralin bozuk
kaynanamla gorumceme cok canım sıkılıyorum kımsenın lafını sozunu cekemıyorum yoruldum artık kızlar onlardan :çok üzgünüm:
canım kıyamam ay varya böle insanlardan nefret ediyom başkalarının hayatını zehir edince ellerine ne geçiyor :mymeka:klava: sen hiç taktığını belli etme senin üzüldüünü sinirlendiğini görmek onların daha hoşuna gider.
derin deren canım hiç takma valla ne kendini ne bebişini üz.
kaynanamla gorumceme cok canım sıkılıyor kımsenın lafını sozunu cekemıyorum yoruldum artık kızlar onlardan :çok üzgünüm:
melisa pofidi camdankalp gözünüz aydın canlarımm
havvacım sağol canım opuyorumnanaktan
kızlar bu benim velet hastanede uyuyodu şimdi kıpır kıpır itikliyo usg de kafası aşağıda ayakları yukarda öle uyuyodu yaramazz :)
mrb kızlar
takip ediyorum ama yazamadım hiç bayrama işleri yetiştirelim diye uğraşıoruz...
biraz önce doktorumu aradım 3lü test sonuçlarım çıkıcaktı bugün
temizmiş çok şükür bi problem yok dedi
idrar testide istemişti enfeksiyon varmı diye ama enfeksiyonda yokmuş...ayaklarımı üşüttüğüm için sancılanıyomuşum sıcak tut kendini dedi
canım camdankalpın bebegının cınsıyetı neydı okumadm gecmısı
canım camdankalpın bebegının cınsıyetı neydı okumadm gecmısı
haklısın valla ne zaman sınrılenmeye baslasam bebegım kıpı kıpı oluyor hıssedıyor hıc kalplerını kırmma ne lafım olur ne sozum esıme solenırım o hep arka cıkar ama artık onada solenmekten yoruldum adam napsın ne dese bıldıklerını okuyorlarderinderen canım ben artık hiç sallamıyorum geçenlerde bir sinirlendim 3 gün baş ağrısından mahvoldum şimdi umrunda deil lerrr :dilcikar: sıkıyorum kendimii bebeğim hiperaktif olucak böle sinir olup kendiimi sıkarsam dedim sende relaz ol senin sinir olduğunu bildikçe dahada azarlar ay valla Allah ıslah etsin
kıyamam:sinifsinif: sakın bana aynı evde oturuyoruz deme benim görümcemde evli ve ilkokul 1.sınıfa giden çocuğu var ve benim kayınvalidemlerle beraber oturuyorlarbizim evimiz ayrı yukarı katta ama ben çalıştığım için beraberiz hep malesef ay ne sıkıntı çekiyorum bazen kudurup kocişi yoluyorum benim kayınvalide melek ama benimde görümcem yani örümcek ve kayınpederim çektiriyor bazen kırıyorum kafayı çok zordur bilirim 1.5 senede delirttiler beni kayınpeder hiç ağzımı açmama rağmen bana küstü o yüzden şimdi pek rahatım:lepi: ama kocişimi üzüyorlar ona sataşıyor yok yere klava: ama ayrılmayı teklif etcem kocişe bizimde evimiz var her eşyamız var çok şükür bende pek bıktım ya
aryacım müsaitmisin bişey sorucam sana
benim size haberim vardı dün kocamı yolmadan önce ağzını aradım geçen haftalarda hastanede yüzde 70 erkek demişlerdi eşimde o yüzden bana artık oğlumun anası diyorgamyoncuiremsu erkek olucağından emin ya ismini bile düşünmüş biras kızdım ona bencilsin diye ama sıkı durun babasının ismini istemiyormuş mertkan istiyorum dedi e annenler alınır bir evinin bir oğlusun dedi özeniyorlardır falan bana ne dedi ay sapıttım benim kocişe ne olmuş böyle kız olursa dedim beraber karar vercez dedi ay çok sevinçliyim iyiki sizi dinlemişim de sormuşum opuyorumnanaktan
çok sevindim canım gözün aydın.bebeğin iyi sen nasılsın bakalım.
melisa pofidi camdankalp gözünüz aydın canlarımm
kaynanamla gorumceme cok canım sıkılıyor kımsenın lafını sozunu cekemıyorum yoruldum artık kızlar onlardan :çok üzgünüm:
geldim cnm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?