2010 Şubat Anneleri

amin canım.ama burada kura çekiliş yok evler bitmiş etap etap satmaya başlamışlar.içinde oturan çok.toplam 830 adet daire yapmışlar çevre düzeni,güvenlik,otopark, evin içinde kullanılan malzemeler çok güzel.3+1 119.000 fiyatı 10 katlı binanın 3.katı.en az 12.000 peşinat verirsen geri kalan parayı 10 yıla taksite bölüyorlar.o zamanda aylık ödemen 890.00 oluyor.ama biz daha çok peşinat verip aylık taksit tutarını düşürmeye çalışıyoruz.yılda 2 kez de tefe tüfe ye göre artış varmış ama o da çok cüzi bişeymiş.
inşallah gerekli bilgiyi verebilmişimdir.

gülşahçım inşallah canım tüm sıkıntılarınız eski evde kalır.yeni evde huzurlu mutlu yaşarsınız canım.konuşm uyomuydu senle allahım ya çocuğun hatrınıda mı saymıyo.inşallah hepsi geçer tatlım..

yok hayatım ne demek sorucaksın tabi aklına takılan olursa her zaman yardımcı olurum ben 5 ekimde gidicem istersen sende gelirsin murat beye

saol cnm iyimiş aslında peşinatı bulduktan sonra.Eşimle bir konuşayım bende bakalım.

anladım canım.bekle bakalım ne süpriz olacakakannehir

amin canım inş..
yok konuşmuyoduk ben kanepede yatıyodum...
dün yatağımda yattım çok şükür her yerim tutuluyodu kanepede :1no2:

ay ben bugün sahurdan sonra yola çıkıyorum ben gelene kadar siz herhalde 10.000 sayfaya gelirsiniz bende 3günde falan okurum artık size yetişmek için :bbo:

canımya öle ayırma yatağını felan soğukluk girmesin annesi bebişinde hisseder

valla teyzesi biz bebeğimle elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz babamıza
o bizi pof poflucana biz onu şımartıyoruz sanki o hamile
ama baktımki işe yaramıyo onun kurallarına göre oynayalım dedim oyunu

amin canım inş..

evde böyle bazen tatsızlıklar olabilir.özellikle beyler oruçluyken daha stresli oluyorlar.fakat bu sefer istisna gösterecek kişi eşindi.çünkü hamile bir eşi vardı oasla küsmemeliydi.eşine kızıyorum.sende takma kafana böyle şeyleri.yatagada geçtiysen tamam barışmak yakındırkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

valla teyzesi biz bebeğimle elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz babamıza
o bizi pof poflucana biz onu şımartıyoruz sanki o hamile
ama baktımki işe yaramıyo onun kurallarına göre oynayalım dedim oyunu

doğrudur canım yaşamadan anlaşılmaz allah kimseye yaşatmasın senide en kısa zamanda huzura erdirsin..
tuğba nereye gidiyon kız

mrb güzel bebişlerin
anneleri nasılsınız.
ben buğün dokturdan geldim
çok şükür bebişim iyiyiymiş.
14 cm 146 gr lık bir bebekmiş
doktur herşey güzel sağlıklı dedi çok şükür
oğluşumuda gördüm ama
ben birşey anlayamadım
eşim anladım ben burası kafası burası sırtı falan dedi.

camdankalp umarım herşey düzelir
bende arasıra eşimel tartışıyorum
her evde oluyor inan.bizimki hep 3 şahıslardan oluyor.
düzeliyor.çok şükür
geçmişi okuyamadım sorun ne bilmiyorum ama
inş. düzelir herşey.

amin canım inş..

inş. bir daha hiç olmasın insanın kocası bir başka oluyor ben küs kalamıyorum hiç
gerçekten de Allah korusun artık bebişlerimiz herşeyin farkında annesi ne hissederse oda onu hissediyor ya üzülür ama oda :teselli:

Canım ınsallah olur bende bılıyorum o evlerı bır arkadasım aldı suan oturuyor 1 ay olmadı evıne gecelı daha bızde heveslendık gıttık baktık onunda 3+1 fakat bana evler kucuk geldı neden dersen antrelerı buyuk tutumuslar odalar cok kucuk benım esyalarım hayatta sığmaz oraya ama veler cok guzel cevre duzenlemesıde oyle hayırlısı olsun sımdıden hayatım benımn aılemde yenıkentte oturuyor bılıyormusun bende oyuzden orayı ıstıyordum ama olmadı kısmet ıste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…