hayırlısı olsun cnm ne kadar tokinin taksitleri hiç araştırmadık biz.eşimin annesi kardeşine kendi üstüne toki aldı o yüzden bize çıkarmı toki bilmiyorum.gerçi dayısı kendi üstüne alıcaktı.
anlıyorum cnm zor olucaktır sizin için.:teselli:ama sende bir annesin çocuklar bayramları çok sever.emin kızın mutlu olucaktır.
Saol cnm çok soru sordum sanada..ikisi arasındayım işte cnm olmazsa ikisinide denicem hangisinden memnun kalırsam.opuyorumnanaktan
amin canım.ama burada kura çekiliş yok evler bitmiş etap etap satmaya başlamışlar.içinde oturan çok.toplam 830 adet daire yapmışlar çevre düzeni,güvenlik,otopark, evin içinde kullanılan malzemeler çok güzel.3+1 119.000 fiyatı 10 katlı binanın 3.katı.en az 12.000 peşinat verirsen geri kalan parayı 10 yıla taksite bölüyorlar.o zamanda aylık ödemen 890.00 oluyor.ama biz daha çok peşinat verip aylık taksit tutarını düşürmeye çalışıyoruz.yılda 2 kez de tefe tüfe ye göre artış varmış ama o da çok cüzi bişeymiş.
inşallah gerekli bilgiyi verebilmişimdir.
canım senin hiç değilse şu anda belli benim geri başa döndü herşey hastane usg siydi dün girdiğim yani hastanedeki aylık kontrolümde erkeğe benziyo ama henüz yanılma payı var dedi usg eski biraz hastanenin ama işte kaldım ortada ne kız diyebiliyoruz şimdi ne erkeküç hafta daha beklemem gerekecek üç haftaya ayrıntılıya çağırdı o zaman belki netleşir aslında bizim minikte göstermiyo bacak arasını biraz tahmini ama özeldeki bayan doktor kesin kız demişti:1shok:
yok hayatım ne demek sorucaksın tabi aklına takılan olursa her zaman yardımcı olurum ben 5 ekimde gidicem istersen sende gelirsin murat beye
caneylom batahniye örneği güzel.canım
anladım canım.bekle bakalım ne süpriz olacakakannehir
benide ekle canım yas 21.mayıs 5 baslangıc tarihi.dogum 12 subat. cins daha yok:)
benide ekle canım yas 21.mayıs 5 baslangıc tarihi.dogum 12 subat. cins daha yok:)
gülşahçım inşallah canım tüm sıkıntılarınız eski evde kalır.yeni evde huzurlu mutlu yaşarsınız canım.konuşm uyomuydu senle allahım ya çocuğun hatrınıda mı saymıyo.inşallah hepsi geçer tatlım..
amin canım inş..
yok konuşmuyoduk ben kanepede yatıyodum...
dün yatağımda yattım çok şükür her yerim tutuluyodu kanepede :1no2:
canımya öle ayırma yatağını felan soğukluk girmesin annesi bebişinde hisseder
amin canım inş..
valla teyzesi biz bebeğimle elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz babamıza
o bizi pof poflucana biz onu şımartıyoruz sanki o hamile
ama baktımki işe yaramıyo onun kurallarına göre oynayalım dedim oyunu
amin canım inş..
amin canım.ama burada kura çekiliş yok evler bitmiş etap etap satmaya başlamışlar.içinde oturan çok.toplam 830 adet daire yapmışlar çevre düzeni,güvenlik,otopark, evin içinde kullanılan malzemeler çok güzel.3+1 119.000 fiyatı 10 katlı binanın 3.katı.en az 12.000 peşinat verirsen geri kalan parayı 10 yıla taksite bölüyorlar.o zamanda aylık ödemen 890.00 oluyor.ama biz daha çok peşinat verip aylık taksit tutarını düşürmeye çalışıyoruz.yılda 2 kez de tefe tüfe ye göre artış varmış ama o da çok cüzi bişeymiş.
inşallah gerekli bilgiyi verebilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?