kızlar bebeğimin bitane örgü battaniyesi olsun istiyorum daha doğrusu bebek battaniyesi örmeye çok hevesliyimama çok usta bi örücü de değilim bu modeli buldum basit ama hoşuma gitti siz ne dersiniz bi fikrinizi alıyım dedim miniklerimiz kış bebisi olcak bende bebe yünüyle örcem bunu dışarı çıkarken sıcacık örteriz miniğime
http://img24.imageshack.us/img24/9826/dantelevibt5bt11.jpg
böyle daha iyi oldu sanırım
camdankalp evden taşınacakmışsın belki yeni ev huzur getirir ben ona inanıyorum belki herşey düzelir inşallah sanada yeni ev huzur getirsin
.eee siz ev bakıyormuydunuz peki okullar açılacak biran önce başlayın bari.evet herşeyin hayırlısı tabii belki daha güzel bi eve geçersiniz bebeğiniz uğurlu gelsin inşallah bi dahakinede kendi evinize geçersiniz.
camdankalp cnm walla biz eski evimizdeyken çok tartışırdık eşimle maşallah bu evde hiç öyle değil cidden huzur getirebilir size ev ama bizim sokak kapısında domuz yağı vardı ben buna bağlıyorum.bu siteye bana haber verilmeden kimse gelemiyor o yüzden içim rahat.kapıma domuz yağı sürülmüştü düşünsene pskolojimi yatak odamın kapısında dahi vardı.Allahım kimsenin evinden huzuru eksik etmesin herkesi kötü insanlardan korusun vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.hiç inanmazdım böyle şeylere ama başıma geldi ne yazıkki.
Gülşahcım gözün aydın, iyi olmana sevindim, yeni evim huzur getirir inş.
ee yuh artık insaf yani ne boş işlerle uğraşıyorlar ya.siteni sevmiyorsun ama güvendesin öyle düşün.iyi olmuş taşındığın.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
cnm neden sordum biliyormusun erkek bebeklerde genelde hamilelikte ayaklar ısınmazmış die duydum hep üşürmüşşutarafagitti demek sende benim kociş gibisin o da değişir erkek olur die bekliokaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar.benimde kardeşlerim vardı .şimdi gittiler bi bakayım size..zeynoda uyuyo
Allah kavuştursun cnm.hoşgeldin.
cnm senin dr soyadı aslan değilmiydi:kedi: cnm fiyat iyiymiş ama hastaneler nasıl araştırdınmı?jimer kötü die duydum ssk ya geçtikten sonra bozmuş.doruk nasıl acaba.ahmet yılmaz medicalde yapıyormuş.
ayy ben çok beğendim hem mavili hemde uğur böcüklü çok şiirin sarıp sarmalarsın içine bebişini tatlım.
güzelmiş cnm.keşke bendede yetenek olsa atkıyı bile yamuk örüyorum ben:hulya:
çok güzelmiş bende istiyorum ama çaılışınca zor izne çıktığımda artık yapabilirsem beyaz iple bir battaniye örmek istiyorum oğluma
ya içimde bi sıkıntı var gitmiyo bugün aslında hiç iyi degilim...
böyle daha iyi oldu sanırım
aynen öyle cnm Allah korkusu kalmamış kimsede.evet bu sitenin güvenliği güzel o yüzden geldik zaten ama sivrisinekleri ve aidatı çok o yüzden seneye çıkarız herhalde.Allahım herkesi kiradan kurtarsın kendi evimizi alsakta öyle çıksak keşke.belimizi büküo bu kira olayı.
ay çok cici bende hiç beceremem örgü işini :hulya: hep çalıştığım için elim yatkın değil anneannemiz örer ama bize zaten bir teyzesi var cinsiyeti bir belli olsa onlar benden önce alacaklar hatta başlamışlar yavaştan kız erkek giyer diye sarı ve yeşile delikafadulden
canım sagol.ama yakınlar bana.allaha şükür ailem yanımd.çok degil ama bir iki otobüs uzaktalar..oturduk işleri vardı gittiler.bayramda kısmetse babamda toplanacagız.annemsiz ilk bayramımız olacak aslında bayramın gelmesinide istemiyorum ya neyse....:umursamaz:
yok tatlım MURAT ERDEMİR valla doktor kendi ekibiyle geliyomuş ondan sorun olmaz dedi yeni doğan ünitesinin doktoruda arkadaşıymış o olduktan sonra korkmayın dedi bu sabah bahardaydım orasıda hizmet falan süperdi
amin canım.valla biz kocişle kararttık gözümüzü.ev kirası ve aidatına 2 yılda 19.000 ödemişiz.toki'nin evlerine girmeye karar verdik.peşinatın bi kısmını verdik bi kısmınıda bayramdan sonra eşden dosttan toplayıp vericez.evin içine hemen girebiyorsun ödediğin kiranın üstüne biraz daha ekleyip ödiycez artık krediyi.(sizlerde bi bakının varmı etrafta öyle evler)
ben evlendikten 5 ay sonra işte çıkmak zorunda kaldım.çünkü benim işim istanbuldaydı ama evlenince kocaeline taşındım.sonrada kendime istediğim gibi bi iş bulamadım.tam çalışma saatleri güzel ve maaşı iyi bi iş buldumki o zamanda hamileyim diye kabul etmediler.ama doğumdan sonra kesinlikle çalışmam gerek kocişe yardım edip borçları kapatmalıyız
şükrediyorumki bize destek bi ailem var ne zaman sıkışsam hep yardımıma annem ve babam koşuyor.sonunda benimde kendi evim olacak.sanırım bizde bayramdan sonra taşınıcaz.topiğimizde bayramdan sonra yeni evine gidecek çok anne var anlaşılan.
caneylom senin bebek oglahmı şimdi kız anlamadım ben.bak bana dönmede sonradan.banada bi bayan doktor kesin erkek demişti şimdi kız oldu hımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?