Kızlar her doktor farklı bir şey söylüyor herhalde beni de yarın için çağırdı sağlık ocağındaki aile hekimim. Sizler 20. haftadan sonra falan deyince ben de özel doktorumu aradım zamanı uygun mu diye ne kadar oldun dedi 18+0 oluyor dedim yarın tamam yaptırabilirsin dedi. Ben de anlayamadım herkes farklı bir şey söylüyor:sm_confused:
canım camdankalpın bebegının cınsıyetı neydı okumadm gecmısı
hadi gözün aydın çok sevindim canım.artık atlet ve çorap giyme zamanı geldi şekerler.sıcak tutmak lazım ufaklıkları.
Camdankalp sonuçlar için gözün aydın..
camdankalp gözün aydın canım ne güzel temiz çıkmış sonuçların bayrama güzel haberle gircen inşallah çok güzel bir bayram geçirirsin
camdankalp gözün aydın cnm..
canım takmamaya çalış hepimizde oluyo aynı şeyler ama kimse bizden değerlimi sence biz üzülüyoz ruhlarımı duyuyo ben artık diyorumki,ben üzülünce onlar seviniyo herhalde hiç takamam benim bebeğim daha önemli hepsinden
canım sen doktorunu değiştirmeyi düşünüyodunya ne yaptın dicektim
kıslar bu tetenos aşısımı.ben sağlık ocağınada gidiyorum her ay orada 6.ayda yapıcaz tetenoz aşısını dediler.acaba benim kendi dr'um da hastanede yapacakmı :uhm: önümüzdeki ayın 5inde randevum var benimde o zaman 21.haftalık oluyoruz bizde.
saol canım...bende iyi olmaya çalışıyorum...ben bayram temizliği yparken dün eşim bırak temizliği evi topla bayramdan sonra taşınıyoruz dedi şok oldum...ev sahibi yeğenini oturtacakmış...hayırlısı olsun ne diyim bu vesile ile eşimle iletişim kurmaya başladık.
eee siz ev bakıyormuydunuz peki okullar açılacak biran önce başlayın bari.evet herşeyin hayırlısı tabii belki daha güzel bi eve geçersiniz bebeğiniz uğurlu gelsin inşallah bi dahakinede kendi evinize geçersiniz.
hoş geldin canıım... bak bak şimdiden çete kuruyosunuz kociş duymasın..kaydirigubbakcemile3 benim kociş bu sabah dertleniyodu artık ilgi azalıyomuşta arkamı dönüp yatabiliyomuşumda çok abartıyoyaa aslında hiçte öle değil ama kıskanıyoolaar telaşlılar hele ilk baba olanlar bence panik içindeler -tatlicadiarzu-
hadı koş koş yemek ye bebısı ac bırakma :CüvCüv:
ay kızlar yaaaa göbeğim kaşınıyoooooooooo zor tutuyorum kendımı kasımamak ıcınnnn
Benim de çok kaşınıyo Zeynepçim ya.Bi de tatlı kaşınıyo ki sorma
canım işte 20.haftamda randevu alıcam ya senin dr dan murat aslan dan ya da ahmet yılmazdan.ikisi arasında kaldım.ama 1 hafta önceden almam gerek galiba.senden numarasını isticektim bende.ayrıntılı ultrasyona giriceğim için 20.haftayı bekliyorum.senin dr doğum için 3 hastane öneriyormuş ya hangileri?birde sen doğum 1500 demiştin di mi?
cnm senin oğlunmu olucaktı?
canım murat aslan duymadım ama ahmet beyi duydum iyi biri diyolar yoo benim doktor için farketmez 1 gün önce bile alınabilir,valla 1500-1750 arası dedi ama kesin konuşöadık daha,jimer,baharttıp,doruk dedi canım
camdankalp cnm walla biz eski evimizdeyken çok tartışırdık eşimle maşallah bu evde hiç öyle değil cidden huzur getirebilir size ev ama bizim sokak kapısında domuz yağı vardı ben buna bağlıyorum.bu siteye bana haber verilmeden kimse gelemiyor o yüzden içim rahat.kapıma domuz yağı sürülmüştü düşünsene pskolojimi yatak odamın kapısında dahi vardı.Allahım kimsenin evinden huzuru eksik etmesin herkesi kötü insanlardan korusun vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.hiç inanmazdım böyle şeylere ama başıma geldi ne yazıkki.
evet tatlım dr pipi gösteriyo bana erkek dedi ama ben hala o kordondur diyorum içimde hep kız olcak gibi his vardı.
böyle daha iyi oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?