2010 Şubat Anneleri

geçmişi şmdik okudumda fatoşcum yeni ismin hayırlı olsun UYUYAN GÜZEL

essemayit ve akrahan doğum gününüz kutlu olsun
mistikheart hoşgeldin aramıza

selam kızlar nasılsınız
sude ismini bende beğenmiştim ama anlamı ezilmiş dövulmuş olunca vazgeçtim

listede voles in kızının adı melissa yazıyoo ama vazgeçti heralde

Arkadaşlar benim isim alternatiflerimi de yorumlar mısınız; ayris, ayliz, aynil, dila, duru, lina, dilan....sizce hangisi?

VOLES cım bı arkadasımızda ERVA koydu kızının ısmını unısx bı ısımmıs kızda farklı erkekte farklı anlamlarda kulllanılıyormus ama ısmını koyan hoca soylememıs ısmı Zehra demıs yanı yaslılar bazen soyleyemıyor degısık ısımlerı

bızde oglusumuzun adını Mehmet koycaz ınsallah ama olurda bır suprız yapar kız olursa Ebrar koycaz salıh kul demek :hulya: haaa kızlar bu arada dun bı battanıye gordum cok hosuma gıttı sabaha kadar kafamda kurdum bugun almaya gıdıyorum ınsallah cok gusel yaaa kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar benim isim alternatiflerimi de yorumlar mısınız; ayris, ayliz, aynil, dila, duru, lina, dilan....sizce hangisi?

bence dila ismi daha hoş geliyor kulağa.. ebruli doğru ezilmiş miş ama ben başka hatırlıyodum neyse ecrin ismide güzel fikir olsun size ben hale isim düşünmedim öle bekliyom gamyoncuiremsu

bence dila ismi daha hoş geliyor kulağa.. ebruli doğru ezilmiş miş ama ben başka hatırlıyodum neyse ecrin ismide güzel fikir olsun size ben hale isim düşünmedim öle bekliyom gamyoncuiremsu

sağol fikrin için canım, iki isim koymayı düşünüyoruz zaten; dila ismini 2. ismi olsun istiyorum, çok hoş geliyo kulağıma ..ilkine henüz karar veremedim ama

ay zaten bu yaşlılar amma inat halbuki erva kuranda geçen isimlerden ama yooook değişikya.. benim arkadaşımda fatıma erva koydu çok yakışıyoya benim hoşuma gitti... bende ayşe ve şeyma ismini seviyorum klasik ama seviyorum işte yaşlı felan değilim heee
sırnaşık şeysırnaşık şey

voles ela dıla duru derın deren eylÜl Şeyma berra beren berıl ecren Şımdılık bu kadaaaaaaaa ama ecren ve berıl ısımlerı hoŞuma gıdıyor

Dİla veya duru canım

dila ismini sevmenize sevindim:) duru dila çok d li olmaz mı bilmem ki:) bu arada sude ismini ben de düşünmüştüm ama anlamını bir çok yerden teyit edince vazgeçtim; dövülmüş ezilmiş vs..ayrıca sudeler çok yaramaz oluyolarmış, dün kuaförüm söyledi; kızının adı sude de:)

voles ela dİla duru derİn deren eylÜl Şeyma berra beren berİl ecren Şİmdİlİk bu kadaaaaaaaa ama ecren ve berİl İsİmlerİ hoŞuma gİdİyor

ecren mi ecrin mi canım bizim tanıdığımız ecrin koydu manaları farklı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…