2010 Şubat Anneleri

Güzel Anneler Günaydınnn Hepinize.
Kocişi camiye gönderdim ve hemen fırsat bu fırsat deyip sizlerin bayramını kutlayayım istedim.
Canlarım Allah sağlıkla,huzurla, ağız tadıyla, eşinizle, çocuğunuzla, tüm aileniz ve sevdiklerinizle şeker tadında bayramlar geçirmeniz dileğiyle.
BAYRAMINIZ KUTLU, GÖBİŞLERİNİZ MUTLU OLSUN....:CüvCüv:
Hepinizi Çok Seviyorum.:1hug:

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle
CANLARIMIM HEPıNıZıN BAYRAMI NI KUTLUYORUM.BEBıŞLERıNıZı VE SıZı KOCAMAN ÖPÜYORUM .

SEVGıLı YAVRUM,
seninle geçireceğimiz ilk bayram baban ve ben okadar mutluyuz ki bitanem sen bize dünyada tadı benzeri olmayan bir duyguyu yaşattın canım herşeyim BABALIK VE ANNELıK.
HOŞGELDıN,
iyiki varsın bitanem.hayatımı bir güzellik yumağına çevirdin annecim.artık herşey daha güzel ve anlamlı.hayatı daha çok seviyorum çünkü sen varsın mutluluğum sevincim herşeyimsin annem.gecelerime ışık tutuyorsun sımsıcak varlığınla beni ısıtıyor dünyama güneş oluyorson.seni düşünmek yetmiyor annem yanımıza geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz VE SENı ÇOK SEVıYORUZ.BıR DıLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN iyiki oldun annecim herşey için teşekkür ederim sana meleğim.hayattaki ilk bayramın kutlu olsun çiçeğim.
arkadaşlar bebeimlede bayramlaşmak istedim ve sizinlede paylaştım teyzeleri.

iyi bayramlar kızlar hiçkimsecikler yok ama hepinizi ve bebişleri öptmopuyorumnanaktan

Bir avuç dua , bir kucak sevgi, sicak bir mesaj, kapatir mesafeleri
birlestirir gönülleri, kalbiniz nur haneniz huzur dolsun RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

Canlarim bu bebeklerimizle geçirdigimiz ilk bayramimiz bizim en güzel hediyelerimiz onlar en mutlu bayramimiz bu gun olsa gerek.
Siz güzel annelerin ve minik bebislerin bayramini kutluyorum hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
kızlarr.. hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum... bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.. iyi bayramlar...

merhaba güzel annişler hepinizin bayramı mubarek olsun canım arkadaslarım hepınızı ve bebıslerınızı cok opuyorum...
bu bebıslerımızın ılk bayramı Allah bızı onları yoklugu ıle sınamasın,ısteyen herkesın evıne bızımkıler gıbı bı tane melek yollasın ınsallah...henuz aramızda degıl baska bı yerde olasalar da mınıklerımız bu bayram bızımle ve dılerım bundan sonra tum bı omur bızımle olurlar...
İPEK KIZIM annen ve baban senı herseyden cok sevıyor... saglıkla aramıza katılman en buyuk dılegımız bebegım...

kimsecikler yok geçmişte oku oku bitmiyor güzel haber alan arkadaşların gözü aydın kaydirigubbakcemile2 kendinize çok dikkat edin bir daha net girme şanşım olmaz herhalde kocaman öpüldünüzopuyorumnanaktan

ıyım ŞÜkÜr canım ıŞte bayramda geldı geÇtı teyzesı yavruma yazdıĞım bayram msjını gÖrdÜn mÜ bı Öncekı sayfada canım.

canım benım gercekten duygularını cok guzel anlatmıssın ınan cok duygulandım bıtanem benım bebişlerimizi allahım korusun seneye bebıslerımızle bırlıkte kutluyalım bayramları inş.

canım benım gercekten duygularını cok guzel anlatmıssın ınan cok duygulandım bıtanem benım bebişlerimizi allahım korusun seneye bebıslerımızle bırlıkte kutluyalım bayramları inş.

inşallah canım hepimiz onlarla birlikte mutlu nice bayramlar yaşarız.

selam fatoşcum ne güzel yazmışsınn kızzz gözlerim doldu inanki...
bayramın mübarek olsun tatlım...

herkese günaydın dün yoktuk güzel bir bayram geçirdik bebişimle dün bütün gün annemlerdeydim eşim çalıştığı için çok güzel geçti bayramım sizlerin nasıldı

herkese günaydın dün yoktuk güzel bir bayram geçirdik bebişimle dün bütün gün annemlerdeydim eşim çalıştığı için çok güzel geçti bayramım sizlerin nasıldı

günaydın canım. dünü güzel geçirdiğine çok sevindim. bebişinle tüm bayramların dünü kadar güzel geçer umarım.

cenaze dolayısıyla bayram uğramadı bu sene bize. eşim psikolojik olarak çok kötüydü ki hala öyle. biz de evde sessiz, sakin ve dinlenerek geçirmeye karar verdik. neyse ki bizimkiler bugünb bize gelecekler de görebilicem onları.

herkese sağlıklı, sevdikleriyle mutlu bir ömür diliyorum. :Saruboceq:

sağol bitanesi teşekkür ederim.
akarahan günaydın canım bizimde güzeldi bayramımız.
hulen sanada günaydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…