TuĞba cım slm canım.
SEVGİLİ YAVRUM,
seninle geçireceğimiz ilk bayram baban ve ben okadar mutluyuz ki bitanem sen bize dünyada tadı benzeri olmayan bir duyguyu yaşattın canım herşeyim BABALIK VE ANNELİK.
HOŞGELDİN,
iyiki varsın bitanem.hayatımı bir güzellik yumağına çevirdin annecim.artık herşey daha güzel ve anlamlı.hayatı daha çok seviyorum çünkü sen varsın mutluluğum sevincim herşeyimsin annem.gecelerime ışık tutuyorsun sımsıcak varlığınla beni ısıtıyor dünyama güneş oluyorson.seni düşünmek yetmiyor annem yanımıza geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz VE SENİ ÇOK SEVİYORUZ.BİR DİLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN iyiki oldun annecim herşey için teşekkür ederim sana meleğim.hayattaki ilk bayramın kutlu olsun çiçeğim.
arkadaşlar bebeimlede bayramlaşmak istedim ve sizinlede paylaştım teyzeleri.
canım benım gercekten duygularını cok guzel anlatmıssın ınan cok duygulandım bıtanem benım bebişlerimizi allahım korusun seneye bebıslerımızle bırlıkte kutluyalım bayramları inş.
herkese günaydın dün yoktuk güzel bir bayram geçirdik bebişimle dün bütün gün annemlerdeydim eşim çalıştığı için çok güzel geçti bayramım sizlerin nasıldı
sağol bitanesi teşekkür ederim.
akarahan günaydın canım bizimde güzeldi bayramımız.
hulen sanada günaydın canım.
Günaydin arkadaslar nasilsinizzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?