2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese..
nasılsınız kızlar? ben yeni uyandım, şimdi kahvaltı hazırlayayım da bizimkileri uyandırayım çokk acıktım..
sizlere bi bakayım dedim..
kendinize iyi bakın..
bu arada bende hareketleri hissediyorum artık baya. çok mutluyumm.
görüşmek üzeree..

canım bencede git doktora bu arada aynı soru ları bende yasıyorum doktora sordum nefes darlığını o da bana yemek yedikten 2-3 saat sonra yat cok sıvı tuketme dedı denedım ama aynı sorunu hala yasamaktayım malesef

canım benım hadi gözun aydın ultrasyon sonucunda ii cıkar ınş tatlım

gunaydın kızlarrr bende bı bakmadan gecmıyım dedım sıteye... AYKIZZ canım gozun aydın masallah bebısıne bende pzt gıdıcem sımdıden sabırsızlanmaya basladım :sm_cool: YALEL cok gecmıs olsun bencede bı doktorla mutlaka gorus hamılelıgının seyrıne karıstırmazsın sadece bu sıkayetlerın ıle ılgılı bılgı alırsın en azından...
hepınızı cok opuyorum kızlar artık yarın bol bol kaynatırız... kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın :asigim:

gözün aydın tatlım. hayırlı haberlerinin devamını bekliyoruz. dualarım seninle.

havaların değişmesiyle ister istemez etkileniyor insan. çok geçmiş olsun canım. umarım doktor rahatlatır seni. allaha emanet ol.

cnm geçmiş olsun recep beyin çok hastası var ve memnunlar.git bence.

Günaydın kızlar nasıl geçio bayramınız.herkes iyidir umarım.AYKIZ cım gözün aydın cnm.1.600gr alman gerekiodu 1 ayda 400 gr dan bişi çıkmaz.yerimseniben

selam kızxlar iyi bayramlar herkese
bende yanma başladı randevu aldım yarın doktora gidicem
ilaç mı veriri acaba varmı idrardsa yanma yaşayan aranızda

Canım çok geçmiş olsun burun tıkanıklığı sorununu bende yaşıyorum ileri boyutta alerjim var ve neredeyse 2 günde bir tıkanıyorum. doktorum bunun bebeğe zararı olmayacağını söyledi. Ancak ayaklarının şimesi oturamaman bunlar için mutlaka doktora danış. Bence vakit kaybetme Recep beyle görüş oda doktor sonuçta içine sinmezse İstanbula döndüğünde kendi doktoruna da gidersin. tekrar geçmiş olsun canım..:teselli:

mrb bayanlar!canım seni çok iyi anlıyorum o dert bendede var bir haftadır idrar yollarım çok yanıyo doktorum krem vermişti travazol adında onu kullanıyom ama nafile fayda etmedi dün akşam dayanamadım acile gittim idrar tahlili lkan tahlili falan yaptılar doktor tek kullanımlık bir toz verdi antibiyotikmiş sanırım onu içtim yatarken bugün biraz rahat gibiyim şimdilik kalktığımda çamaşırıma iltihap gibi akıntı gelmiş inş. iyi gelir çok kötü yanıyordu yaa bolbol su içiyorum ama nafile tekrar kendi doktoruma gidicem bakalım çok zor idarar yanması valla inş. geçer...

geçmiş olsun kızlar yaa. ben de de 10. haftada olmuştu o yanmalar. mutlaka acile gidin: ihmale gelmez. allah acil şifalar versin.

geçmiş olsun sanada canım çok kötü ya
şuan biraz daha iyiyim ama ihmale gelmez nettede okudum allah korsusun erken doğum düşük riskine bile yol açabiliyomuş
ilerlerse bol sıvı tüketmeye çalışıyorum şuan için yarın gidicem dr a

geçmiş olsun kızlar yaa. ben de de 10. haftada olmuştu o yanmalar. mutlaka acile gidin: ihmale gelmez. allah acil şifalar versin.

sağol canım evet ihmale gelmez önemli gerçektende

fatolinacım biraz belki çok açık olcak ama bugün bendede yanma oldu çok canım sıkıldı ama benim normal zamanda idrar yollarımda yanmayı hep yaşıyodum yani hamile değilken bendeki şuanki yanma sanırım idrar yollarımda değil afedersiniz ama söylemem lazım vajinada ilişkiye girilen yerde yanma ve kaşıntı oldu rahim yolunda bi enfeksiyonmu diye korkuyorum ama akıntım filan yok bende perşembe gitmeyi düşünüyorum eşim yarın yok evde yalnız gidebileceğim kadar yakın değil hastane araç gerekiyo sizinkide aynımı yoksa tam idrar yolumu
canım açıklarsan sevinirim ben suyu ihmal etmem hep içiyorum bol bol ve enfeksiyondan çok korkuyorum üşütmektende olurmuş soğuktu bugün hemen kurduk sobayı allahım korusun bizi bu sıkıntılardan:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…