SEVGİLİ YAVRUM,
seninle geçireceğimiz ilk bayram baban ve ben okadar mutluyuz ki bitanem sen bize dünyada tadı benzeri olmayan bir duyguyu yaşattın canım herşeyim BABALIK VE ANNELİK.
HOŞGELDİN,
iyiki varsın bitanem.hayatımı bir güzellik yumağına çevirdin annecim.artık herşey daha güzel ve anlamlı.hayatı daha çok seviyorum çünkü sen varsın mutluluğum sevincim herşeyimsin annem.gecelerime ışık tutuyorsun sımsıcak varlığınla beni ısıtıyor dünyama güneş oluyorson.seni düşünmek yetmiyor annem yanımıza geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz VE SENİ ÇOK SEVİYORUZ.BİR DİLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN iyiki oldun annecim herşey için teşekkür ederim sana meleğim.hayattaki ilk bayramın kutlu olsun çiçeğim.
arkadaşlar bebeimlede bayramlaşmak istedim ve sizinlede paylaştım teyzeleri.
çok güzel tatlım duygulandım a.s.bende benim bu bayram pek neşem yok geçen sene ramazan bayramının son günü babamı kaybettik bu senede annemlerden uzağım dün sabah aradım babannemlerdelermiş hepsiyle konuştum ağlamaktan konuşamadılar çok üzüldüm uzaktayım ya canım sıkıldı destek olamadığım için :gitme:
kızlar bısey sorcam ya bı kac gundur ara ara ozellıkle otururken bazen gobegımın assagısında bazen sag kasıgımın uzerınde bazen sol kasıgımın ustunde cesıtlı yerlerde seyırmeler hıssedıyorum. tum dıkkatımı verıp elımı koyuyorum seyıren yere pıt pıt dıye damar seyırmesı gıbı sonra gecıyor. bu damar seyırmesımı yoksa bebegın hareketımı anlamıyorum kı daha cok net bısey
büyük ihtimalle bebek hareketleri bunlarhihoyyyt
Kimsecikler yok :sinifsinif:
Olsun neyse, bugün doktora gittim kontrole hersey yolundaymis
bebisimin kalp atislarini dinledim pit pit atiyo kipir kipirdi masallah canimin içi
bu ay 2 kilo almisim doktor dikkat et dedi eh napiyim sik sik acikiyorum artik cokacimcoook
allah sonumuzu hayir etsin kizlar.
Yarinda kismetse taramali ultrasona giricem insallah hersey yolundadir bebisim iyidir
dualarinizi eksik etmeyin kizlar umarim yari hayirli haberlerle gelirim
öpüldünüz sekerler
bebisimin kalp atislarini dinledim pit pit atiyo kipir kipirdi masallah canimin içi
bu ay 2 kilo almisim doktor dikkat et dedi eh napiyim sik sik acikiyorum artik cokacimcoook
Yarinda kismetse taramali ultrasona giricem insallah hersey yolundadir bebisim iyidir
öpüldünüz sekerler
öpüldünüz sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?