2010 Şubat Anneleri

Benim bugün doktor kontrolum var seker yüklemesi falan
yavas yavas hazirlanip çikicam
yarinda kismetse ultrasonda bebegimizi görücez:sm_cool:
bebisim kendi göstersinde gidip ona ciciler alalim bizde
öptüm sizi kizlar opuyorumnanaktan

çok güzel tatlım duygulandım a.s.bende benim bu bayram pek neşem yok geçen sene ramazan bayramının son günü babamı kaybettik bu senede annemlerden uzağım dün sabah aradım babannemlerdelermiş hepsiyle konuştum ağlamaktan konuşamadılar çok üzüldüm uzaktayım ya canım sıkıldı destek olamadığım için :gitme:

günaydın kızlar iyi bayramlar hepinize geçmişe daldım selam bile veremedim yerimseniben

günaydın kızlar hepinize iyi bayramlar
inşallah çok güzel geçiyodur bayramınız....

allah rahmet eylesin canım her bayram hatırlar insan çok zor allah yardımcınız olsun üzülme seneye gidersin.

kızlar girdim kimse yokmuş..neyse olsun...
ilk günü babamlardaydık tabi annemsiz buruk geçti.ailede herkes vardı.yinede iyiydi ne yapalım......
akşam eve geldik ayyy .i yagmur dolu çok uzun sürdü yagmur valla evlere zarar oldumu bilmem...kış erken geldi ...şimdi ise bi sıcak hava terden ölürsün.ayy grip olacagım herhalde bi açıl bi kapan......

selam kızlar... bırazdan cıkıcam ewden malum zıyaretler bıtmedı daha esımde nobetcı bugun calısıyor kendım devam edıcem zıyaretlere arabasını çaldım :))) kuzenım gelıcek bugun bıze kalıcak bı sure ewde tek basıma cok sıkılıyordum oyle mutlu oldum kiiii hihoyyyt
sız nasılsınız nasıl gecıyo bayramınızz

kızlar bısey sorcam ya bı kac gundur ara ara ozellıkle otururken bazen gobegımın assagısında bazen sag kasıgımın uzerınde bazen sol kasıgımın ustunde cesıtlı yerlerde seyırmeler hıssedıyorum. tum dıkkatımı verıp elımı koyuyorum seyıren yere pıt pıt dıye damar seyırmesı gıbı sonra gecıyor. bu damar seyırmesımı yoksa bebegın hareketımı anlamıyorum kı daha cok net bısey

büyük ihtimalle bebek hareketleri bunlarhihoyyyt

Kimsecikler yok :sinifsinif:

Olsun neyse, bugün doktora gittim kontrole hersey yolundaymis
bebisimin kalp atislarini dinledim pit pit atiyo kipir kipirdi masallah canimin içi
bu ay 2 kilo almisim doktor dikkat et dedi eh napiyim sik sik acikiyorum artik cokacimcoook
allah sonumuzu hayir etsin kizlar.

Yarinda kismetse taramali ultrasona giricem insallah hersey yolundadir bebisim iyidir
dualarinizi eksik etmeyin kizlar umarim yari hayirli haberlerle gelirim
öpüldünüz sekerler

selam kızlar..

bayramda pek yazışmamışsınız sanırım..herkese iyi bayramlar dileyecektim ama bayram bitti sayılır artık. biz de yarın sabah kayseriye dönüş yapıyoruz inş.bizim bayramımız ve tatilimiz güzel geçti..Bazılarımız neşeli,bazılarımız hüzünlü bayramlar geçirmiştir muhakkak. Rabbim yine de yenilerini görmeyi nasip eder inş bebeklerimizle birlikte..

Oğluşum da burda annesinin çok yemek yemesinden olsa gerek çok güçlendi artık teyzeleri.. bir tekme atıyor artık, karnım acıyor inanın..Tabi geçen hareket etmiyor diye bir korku yaşadım ki, sormayın..içim içimi yedi..yarım saat falan dinledim, sevdim tık yok..ağla ağla.. sonra babamız geldi, teselli etti bizi.. kocamı takdir ettim valla o gün.:asigim: sonra da oğlumuz yavaş yavaş hareket etmeye başladı.beni korkuttuğu için 1 ceza puanı verdim oğluma. dövme yaşı gelince poposuna poposuna vurcam..:roflol:

bu arada fatoş'cum ve papatyam listeyi takip etmişsiniz, çok teşekkürler..gerekli güncellemeleri kayseri'den yaparım artıkın..

neyse herkese kazasız belasız dönüşler diliyorum..Çarşamba görüşmek üzere.. bye..opuyorumnanaktan

Gözünaydın canım, bebişininde seninde iyi olmana çok sevindim, umarım ayrıntılı ultrasondanda iyi sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyoruz..

merhaba aykız, seninle aynıymışız ama ben ocak annelerine takılıyorum, şubatta doğuracağımı pek sanmıyorum.
ufaklık epey hareketli, ben kendim de 7 aylık doğmuşum... o sebeple ocak annelerindeyim.

ama seni gördüm iyi oldu.
çok ciddi problemim var 2 akşamdır.
zaten bir-iki haftadır hafif hafif vardı ama, 2 gecedir.. özellikle dün gece mahfoldum.

umarım sende yoktur ama, konu nefes daralması-burun tıkanıklığı.. konu hakkında fikrin var mı ?

arkadaşlar merhaba
lütfen sabahın köründe birileri olsun forumda, ve lütfen birileri yazdıklarımı okuyup ilgili olsun ve cevap alabileyim...

ben istanbuldayım normalde, bursada annemlerde bayram ziyaretindeyim şu anda. 21+1 haftalık gebeyim.
dün geceyi inanılmaz zor geçirdim. nefes alamadım, burnum tıkandı, yatamadım, oturamadım, ayakta dolandım, ayaklarım şişti çılgın gibi.
teee saat 5 gibi eşimin muazzam yardım çabaları sonucu (vicks buharı falan yaptı) uyudum kaldım, ama 1 saat falan...
çıldırmak üzereyim, çok rahatsızım.

bursada jimer'de gülin hanım, annemin doktoru. her şey için gülin hanıma gider. ama bugün hastahanede olmayacakmış. bugünkü nöbetçi hekim recep bey imiş.

ne dersiniz? kendisi ile görüşürsem pişman olur muyum?
ltfen fikirlerinizi bekliyorum.. lüttfennn

hadi gözün aydın canım inşallah bugünde cinsiyet öğrenirsin.bende perşembe gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…