Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de puanlayınnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))
aykızzcanım gelmişşsin.gözün aydın kızın oluyormuş.herşey yolundaymış çok sevindim canım...
Sağol canım inşallah hayırlı haberlerle döneriz. Bende pazartesi işe başlıyorum manisada oturuyorum kırkağaçta öğretmenim hergüm 3 saat yol nasıl yapıcaz bilmem..:1no2:hadi bakalım... hayırlı haberlerini bekliyoruz..
bayramda bazı arkadaşlarımızı gördük ikincininde kız oldugunu söyledim.fazla ara vermeden üçüncüyü yap diyolar bana...bende düşünmüyoruz iki yeter diyom.bide oglun olsun diyolar.bende sinirlendim üçüncünün erkek olacagı garantimiymiş dedim..onlar daha gençsin yaşında el veriyo diyolar.kızlar kafamı karıştırıyolar daha ikinci dogmadan siz ne dersiniz yapmammı gerekiyo....
saol canim sorma uçuyorum hala sevinçten
sen nasilsin
benim eşimde kız olsunda çamurdan olsun diyenlerden...bazen üzülüyomusun kız diye diyorum sen delimisin hangi çağdan geldin diyo...:)))
banim kocada der.hayatımdaki en büyük mutlulugu bana zeynep yaşattı.babalıgı onda ögrendim.şimdi aynı mutlulugu bu kızımda yaşayacagım der..
benim kız deli gibi baba düşkünü.hemde nasıl....
kızlar bayramda bi giydirdim bi süsledim valla dışırdaki insanlar bile zeynoma baktı.ayyy dedim koca kız oldu artık ne kadar güzel yakıştı.cicileri..
banim kocada der.hayatımdaki en büyük mutlulugu bana zeynep yaşattı.babalıgı onda ögrendim.şimdi aynı mutlulugu bu kızımda yaşayacagım der..
kızlar bayramda bi giydirdim bi süsledim valla dışırdaki insanlar bile zeynoma baktı.ayyy dedim koca kız oldu artık ne kadar güzel yakıştı.cicileri..
iyiz canım sagol bizdede herşey yolunda...
aman
aynen oh bana düşkün olacak diye beni kıskandırıyo bide...
bide bi erkek kız babası olmadan baba olduğunu anlayamazmış...bi yerde okumuştum
iyiz canım sagol bizdede herşey yolunda...
maşallah de kız, nazar değmesin ..:)
kız cocukları gerçekten bir ayrı oluyor, kendilerini çok sevdiriyorlar..
Ben de kız cocuklarını seviyorum ama erkek olsun istemiştim nedense. galiba ben erkek çocuklarını daha çok seviyorum :)
Rabbim hayırlı evlat versin hepimize. en önemlisi bu bence..
Papatya dilini isır nazar edicen derler bizde.Zeyno'ya
UOTE]
aman aman![]()
kızlar bu ara doktorunuzun falanda söylediği şunu ye bunu yeme dediği birşeyler varmı ben düzenli meyve yiyorum ama onun haricinde özellikle şu olmalı yimeliyim dediğim birşey yok sizin varmı.
kızlar bu ara doktorunuzun falanda söylediği şunu ye bunu yeme dediği birşeyler varmı ben düzenli meyve yiyorum ama onun haricinde özellikle şu olmalı yimeliyim dediğim birşey yok sizin varmı.