2010 Şubat Anneleri

aykızzcanım gelmişşsin.gözün aydın kızın oluyormuş.herşey yolundaymış çok sevindim canım...

benim eşimde kız olsunda çamurdan olsun diyenlerden...bazen üzülüyomusun kız diye diyorum sen delimisin hangi çağdan geldin diyo...:)))

hadi bakalım... hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Sağol canım inşallah hayırlı haberlerle döneriz. Bende pazartesi işe başlıyorum manisada oturuyorum kırkağaçta öğretmenim hergüm 3 saat yol nasıl yapıcaz bilmem..:1no2:
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bayramda bazı arkadaşlarımızı gördük ikincininde kız oldugunu söyledim.fazla ara vermeden üçüncüyü yap diyolar bana...bende düşünmüyoruz iki yeter diyom.bide oglun olsun diyolar.bende sinirlendim üçüncünün erkek olacagı garantimiymiş dedim..onlar daha gençsin yaşında el veriyo diyolar.kızlar kafamı karıştırıyolar daha ikinci dogmadan siz ne dersiniz yapmammı gerekiyo....

Canım evladın kızı oğlanı olurmu hiç yeterki sağlıklı olsunlar. Sen çevreye aldırış etme sakın.. Maddi olarakta şartlar olarakta bakabileceksen ve istiyorsanız 3. çocuğu düşünürsünüz eşinle buna sadece siz karar verebilirsiniz. Biz 3 kız kardeşiz ve çook mutluyuz Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin yeterki..:Saruboceq:

saol canim sorma uçuyorum hala sevinçten
sen nasilsin

iyiz canım sagol bizdede herşey yolunda...

benim eşimde kız olsunda çamurdan olsun diyenlerden...bazen üzülüyomusun kız diye diyorum sen delimisin hangi çağdan geldin diyo...:)))

banim kocada der.hayatımdaki en büyük mutlulugu bana zeynep yaşattı.babalıgı onda ögrendim.şimdi aynı mutlulugu bu kızımda yaşayacagım der..
benim kız deli gibi baba düşkünü.hemde nasıl....
kızlar bayramda bi giydirdim bi süsledim valla dışırdaki insanlar bile zeynoma baktı.ayyy dedim koca kız oldu artık ne kadar güzel yakıştı.cicileri..

banim kocada der.hayatımdaki en büyük mutlulugu bana zeynep yaşattı.babalıgı onda ögrendim.şimdi aynı mutlulugu bu kızımda yaşayacagım der..
kızlar bayramda bi giydirdim bi süsledim valla dışırdaki insanlar bile zeynoma baktı.ayyy dedim koca kız oldu artık ne kadar güzel yakıştı.cicileri..

aynen oh bana düşkün olacak diye beni kıskandırıyo bide...
bide bi erkek kız babası olmadan baba olduğunu anlayamazmış...bi yerde okumuştum

oy maaşallah kızına..
bizde böyle ciciler giydirirz inşaallah..

aman:nazar::nazar:

Massallah zeynepe:nazar:

maşallah de kız, nazar değmesin ..:)

kız cocukları gerçekten bir ayrı oluyor, kendilerini çok sevdiriyorlar..

benim eşim de dile getirmiyor ama sanırım kız istiyordu..çünkü kız çocuklarını seve seve bitiremiyor, nasıl ilgileniyor anlatamam..birkaç kere ilki kız mı olsaydı acaba falan diye ağzında geveledi ama :)

Ben de kız cocuklarını seviyorum ama erkek olsun istemiştim nedense. galiba ben erkek çocuklarını daha çok seviyorum :)

Rabbim hayırlı evlat versin hepimize. en önemlisi bu bence..

Papatya dilini isır nazar edicen derler bizde.:nazar: Zeyno'ya

maşallah de kız, nazar değmesin ..:)

kız cocukları gerçekten bir ayrı oluyor, kendilerini çok sevdiriyorlar..

Ben de kız cocuklarını seviyorum ama erkek olsun istemiştim nedense. galiba ben erkek çocuklarını daha çok seviyorum :)

Rabbim hayırlı evlat versin hepimize. en önemlisi bu bence..

hayırlı evlat olsunda kız erkek faretmiyor ama herkesin gönlünde kız yada erkek var işte.:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim esimde hep erkek olsun diyodu ama kiz oldugunu ögrenince çok sevindi
herseyden önemlisi saglikli olmalari vede hayirli evlat olmalari

kızlar bu ara doktorunuzun falanda söylediği şunu ye bunu yeme dediği birşeyler varmı ben düzenli meyve yiyorum ama onun haricinde özellikle şu olmalı yimeliyim dediğim birşey yok sizin varmı.

kızlar bu ara doktorunuzun falanda söylediği şunu ye bunu yeme dediği birşeyler varmı ben düzenli meyve yiyorum ama onun haricinde özellikle şu olmalı yimeliyim dediğim birşey yok sizin varmı.

canım bana çiğ et yasak dedi toksoplazma geçirmediğim için... yumurtayı bile iyice pişirip yemem gerekiyor... onun dışındada çay kahve içmesen daha iyi ama illa içicem diyosan 1-2 bardak açık çay dedi... meyve serbest ama çok çok iyi yıkanması gerekiyor... aynı şekilde sebzelerim domotes salatalık vs... başka bişey yok hatırlarsam yine yazarım canım... canım bişey istiyomu diye soruyosan hiç aşerme yaşamadım... nasıl bişey bilmiyorum... yani bişey gördüğümde açsam yedim ama illa yemeliyim dediğim bişey hiç olmadı...çok masrafsızım önüme ne gelirse onu yiyorum ..:)))

yok canım.yasaklı bişeyde yok.herşeyden azar azar tadabilirsin diyo.yani aşırıya kaçmamak gerekiyormuşcokacimcoook

Back
X