2010 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba.Bağlantı sorunu var galiba sürekli düşüyorum siteden.
Çok öfkeliyim bu arada.Eşim kayınvaldeme hasta olduğumu söylemiş.;O da almış görümcemi gelmiş. Ne güzel dedim bana bakmaya gelmiişler. Geldiğinden beri yatıyo.Hasta falan da değil. Ne bi çorba yapmaya niyetleri var ne bi şey. Bi de evde ne yemek var ne yemeklik. Bi de kayınpederim Havva nın yemekleri güzel oluyo ben de yemeğe geleyim akşama demiş. Nedir şimdi bu kızlar ya....Çok öfkeliyim valla.Allah vicdan versin herkese

kızlar valla ben puanlarımızın gitmesine bozuldum hee şakkıdı

Son düzenleme:
Çok öfkeliyim bu arada.Eşim kayınvaldeme hasta olduğumu söylemiş.;O da almış görümcemi gelmiş. Ne güzel dedim bana bakmaya gelmiişler. Geldiğinden beri yatıyo.Hasta falan da değil. Ne bi çorba yapmaya niyetleri var ne bi şey. Bi de evde ne yemek var ne yemeklik. Bi de kayınpederim Havva nın yemekleri güzel oluyo ben de yemeğe geleyim akşama demiş. Nedir şimdi bu kızlar ya....Çok öfkeliyim valla.Allah vicdan versin herkese

ah be güzelim dünya sadece onların etrafında dönüyo sanıyolar işte kendilerinden nefret ettiriyolar zorlaaa
sölüceksin evimde yemeklik yok die hiç çekinme söle :oklava:
bıktırıyolar yıldırıyolar insanı afedersin nefes almamızada karışacaklar artık al dicekler alıcaz alma dicekler almıcaz Allah ıslah etsin

pess yanii :oklava: havva nın yemeklerini seviyosa yemeklik malzemeleride alsın gelsin bi zahmet...

aa bu ne şimdi Havva hasta gelin size yemek yapsın mı demiş sende sancım var falan de yat uyu.kim hasta kim kime bakacak şaşırdılar galiba.bazen bende kayınvalidemlere gitmek istemiyorsam eşim diyo burcu halsiz uyuyacak yada rahatsız gelemiyeceğiz diye bunlarda uyduruktan geçmiş olsuna geliyorlar ama o kadar 1 saat falan sonra gidiyorlar sizinkiler cidden şaşırmışlar.:oklava:

Yok öyle dememiş laf arasında geçmiş sadece.Gelin falan da dememiş ki. Kendi işgüzarlıkları.Valla vurcam kafayı yatcam.Kendi yemeklerini kendileri yapsınlar. Yemeyeceklerse de çeksin gitsinler.

canım bana çiğ et yasak dedi toksoplazma geçirmediğim için... yumurtayı bile iyice pişirip yemem gerekiyor... onun dışındada çay kahve içmesen daha iyi ama illa içicem diyosan 1-2 bardak açık çay dedi... meyve serbest ama çok çok iyi yıkanması gerekiyor... aynı şekilde sebzelerim domotes salatalık vs... başka bişey yok hatırlarsam yine yazarım canım... canım bişey istiyomu diye soruyosan hiç aşerme yaşamadım... nasıl bişey bilmiyorum... yani bişey gördüğümde açsam yedim ama illa yemeliyim dediğim bişey hiç olmadı...çok masrafsızım önüme ne gelirse onu yiyorum ..:)))

Sağol canım bende halen eti yerken ve süt içerken işkence çekenlerdenim o yüzdende ne yesem başka besin değeri yüksek olan diyoum ama aksi gibi canım hep gereksizleri çekiyor.

yok canım.yasaklı bişeyde yok.herşeyden azar azar tadabilirsin diyo.yani aşırıya kaçmamak gerekiyormuşcokacimcoook

zaralı olanları az az yiyorum ama yaralı hak getire ahh bi süt içebilsem.sadece her gece yatmadan 2 yemek kaşığı bal atıyorum ağzıma.

Merhaba hanımlar..
Adım selda bugün itibariyle 21 haftalık hamileyim ve şubattıın ilk haftası bir oğluşum olacak allah izin verirse..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. ıstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..ınanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler

Sağol canım bende halen eti yerken ve süt içerken işkence çekenlerdenim o yüzdende ne yesem başka besin değeri yüksek olan diyoum ama aksi gibi canım hep gereksizleri çekiyor.
zaralı olanları az az yiyorum ama yaralı hak getire ahh bi süt içebilsem.sadece her gece yatmadan 2 yemek kaşığı bal atıyorum ağzıma.

bende cips delisiyim canım sorma ya offf baharatlı doritosu ver bana yemek verme sabah öğle akşam onu yiyim... hiç sıkılmam.... bide deli gibi turşu yiyorum... offffff nolcam ben böyle yaa.......

ne bakması kapak atacak yer aramışlar:oklava:

Merhaba hanımlar..
Adım selda bugün itibariyle 21 haftalık hamileyim ve şubattıın ilk haftası bir oğluşum olacak allah izin verirse..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. İstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..İnanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler

hoşgeldin seldacım hayırlı olsun bebeğin
inş. sonucunda iyi çıkar
burda çok keyif alıcaksın arkdaşlarımız çok iyiler çok tatlılar

Merhaba hanımlar..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. İstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..İnanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler

canım hayırlı olsun Oğluşun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah... Testin sonuçlarını ne zaman alıyosun canım... hayırlısıyla temiz temiz geçer eline inşallah... bende 21. haftamı bugün doldurdum aynıyız sanırım... sanada bi cetvel yapalımda ordan takip edelim haftanı seninde... aramıza hoşgeldinnnnn gamyoncuiremsu :1hug:

listeyi tutan arkaş yaren sanırım :))son listeyiii verirsen özelden canımm ilk sayfaya güncellerimmm :dance:

Merhaba hanımlar..

hoşgeldin aramıza allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...sonuçlarında inş iyi çıkıcak bizim pozitif enerjimiz sanada yansıcaktır eminim...

kızlar herkese merhabalar...biraz okudum şöyle iki üç sayfa geriden.....
ben iyim bayramda çok hamur tatalıları yemdim ama bol bol şeker yedim.ayy benim kızın hoşuna gitti sanırım hep hareketliydi.şuan bile atıştırıyorumkaydirigubbakcemile3

bugün sabah tetanoz aşımı yaptırdım saglık ocagında 20 haftaıkken gel demişlerdi.zeynepede grip aşısı yaptırdık malum iyice soguklar gelmeden önlemimizi aldık.yani aşı günümüz gibi oldu ....

camdankalpherşeyin düzeldigine çok sevindim..inşallah bu son olur...

esmasende üzülme canım eşin için allah bi kapıyı kapatır digerini açar elbet....
yarenimgeldin demek hoşgeldiiin...
burcu,caneylo,serap,tuba ee sizler nasılsınız bayramlar nasıl geçti...

ay hiç kilo almadım diyodumya bayramla beraber bi kilo aldım.....şekerler yüzündeeenakannehir

bendede yapıyo canım haklısın 3 gündür pek giren yoktu bugün birden yığılma oldu sanırım siteye ağır geldi.... kaydirigubbakcemile3

valla canım aynen öle oldu heheh

Merhaba hanımlar..

hoşgeldin aramıza.caım üzülme bazı arkadaşlarımızda yaptırdı.amniyosentez ama sonuç temiz çıktı içini ferah tut seninde öyle olacak

Kızlar ben karnımı doyurdum uzandım.Yemeklerini de yapsınlar karınlarını da doyursunlar.Beni düşünmeyeni hiç düşünemem valla.
Seldacım bu arada hoş geldin..Allah analı babalı büyütsün inşallah. Biz burada ne kritik sonuçları pozitif gördük merak etme. Sen de pozitif sonuçalrını alacaksın Allahın izniyle.Sen yeter ki oğluşunu üzme

ınanın pozitif enerjinizi şimdiden hissettim.Çok teşekkür ederim samimiyetiniz için. Amniyosentezi 3eylülde yaptırdık bu ay sonunda sonuçları alacağız.. Çok üzüldük çok sıkıntılı günler geçirdik ama hepsi geçecek allahın iziniyle.. Amniyosentez yaptıran kimse var mı burada onlarlada konuşup görüşmek isterim..Bu arada Benim sat 1 mayıs 2009 hesaplamalara göre 5 şubatta doğum galiba.. Allah izin verirse tabi..

Back
X