2010 Şubat Anneleri

İnanın pozitif enerjinizi şimdiden hissettim.Çok teşekkür ederim samimiyetiniz için. Amniyosentezi 3eylülde yaptırdık bu ay sonunda sonuçları alacağız.. Çok üzüldük çok sıkıntılı günler geçirdik ama hepsi geçecek allahın iziniyle.. Amniyosentez yaptıran kimse var mı burada onlarlada konuşup görüşmek isterim..Bu arada Benim sat 1 mayıs 2009 hesaplamalara göre 5 şubatta doğum galiba.. Allah izin verirse tabi..

aa aynıymışız benimde sat1 mayıs ve doğum 5 şubatopuyorumnanaktan

Merhaba hanımlar..
Adım selda bugün itibariyle 21 haftalık hamileyim ve şubattıın ilk haftası bir oğluşum olacak allah izin verirse..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. İstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..İnanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler

Hoşgeldin canım hayırlı olsun oğlun inşallah kucağında görmek nasip olsun.

bende cips delisiyim canım sorma ya offf baharatlı doritosu ver bana yemek verme sabah öğle akşam onu yiyim... hiç sıkılmam.... bide deli gibi turşu yiyorum... offffff nolcam ben böyle yaa.......

Turşu deme ağzım sulanıyor valla volesçim yaa:kedi: Bıraksan su yerine turşu suyu iççem zaten, şişmeyeceğimi bilsem yicem de korkuyorum da :1no2:

selam millet, nasılsınız bakimmm. bayramda buralara uğrayan pek olmadı. ( bikaç kişi hariç)
özledim valla hepinizi. ne kaynatıyorsunuz???
selda58 canım hoşgeldin.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun oğlun inşallah kucağında görmek nasip olsun.

Turşu deme ağzım sulanıyor valla volesçim yaa:kedi: Bıraksan su yerine turşu suyu iççem zaten, şişmeyeceğimi bilsem yicem de korkuyorum da :1no2:

biri turşu mu dedi? akannehir

Hulen neden kederlisin canım hayırdır?

canım benim daha iyiyim şimdi. (cenaze olayından dolayı öyle yapmıştım) dur değiştireyim hemen. iyi olmam lazım benim. minik kızım etkilenmesin.

sen nasılsın satdaşım. hahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bren hastayım tatlım ya. Nezle oldum bayramda.Bi de şimdi kaynana görümceyle uğraşıyom. ıki dakka çarşıya gittiler de yazıyom ben de işte burda. Bu arada başınız sağolsun

Merhaba hanımlar..
Adım selda bugün itibariyle 21 haftalık hamileyim ve şubattıın ilk haftası bir oğluşum olacak allah izin verirse..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. İstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..İnanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler[/QUOT

hoşgeldin canım a.s. amanın benimde hem net hemde ne kadar çok işim var bitmiyor yangın var diye bağırcam şimdidelikafadulden ben doğum izninden gelince ne olacak burası bilemiyorum 4 günde iş yığılmış yine bana bebişimde yoruldu başım ağrıyor imdaaaaaaaaaaaatlaelaelaelaelae

Bren hastayım tatlım ya. Nezle oldum bayramda.Bi de şimdi kaynana görümceyle uğraşıyom. İki dakka çarşıya gittiler de yazıyom ben de işte burda. Bu arada başınız sağolsun

canım benim çok geçmiş olsun. hasta hasta da kaynana-görümce ikilisi hiç çeklimez haa. hele işe yaramıyorsa yanii. neyse sıkma canını. ıhlamur tüket bol bol, iyi gelir. allah acil şifalar versin tatlım. opuyorumnanaktan

kızlar ya bi turşu dedim hahahaha ne çok kişinin bam teline bastım yanlız değilmişim... kendimi çok kabahatli görüyodum walla ama napim yaaa

seldacım sayfa 1 de topiktekilerin listesi var orda kimin neyi olucak hepsini görebilirsin....

arkidişler selam nabersiniz?
tebrikleriniz için teşekkürler
ELAmın doğumunu iple değil halatla çekiyorum artık :)
bu arada kızlar bizim puanlara ne olmuş
neden sıfırlanmış hepsi?
bilen var mı?

arkidişler selam nabersiniz?
tebrikleriniz için teşekkürler
ELAmın doğumunu iple değil halatla çekiyorum artık :)
bu arada kızlar bizim puanlara ne olmuş
neden sıfırlanmış hepsi?
bilen var mı?

hoşgeldin canım.... puanlar sitedeki temizlikten dolayı silinmiş...

Back
X