Merhaba hanımlar..
Adım selda bugün itibariyle 21 haftalık hamileyim ve şubattıın ilk haftası bir oğluşum olacak allah izin verirse..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. İstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..İnanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler
bende cips delisiyim canım sorma ya offf baharatlı doritosu ver bana yemek verme sabah öğle akşam onu yiyim... hiç sıkılmam.... bide deli gibi turşu yiyorum... offffff nolcam ben böyle yaa.......
kızlarrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ayın 28 inde doğum yapıcaktı sezeryan.... haberi geldi şimdi bugün yapmış az önce bi kızımız daha olduuuuuuuuuuuuu yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis :sm_cool:
Maşalahh sübhanallahh liste ne güzell :)))ilk sayfaya güncelledim hihoyyyt
kızlarrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ayın 28 inde doğum yapıcaktı sezeryan.... haberi geldi şimdi bugün yapmış az önce bi kızımız daha olduuuuuuuuuuuuu yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis :sm_cool:
kızlar başağrısı için çözümünüz varmı grip te olucam galiba hertarafım ağrıyor.
Kızlar bişi sorcam.. Bizim aylarda yüzüstü yatmak bebek ölümlerine(allah korusun) sebep oluyomuş diye bişey duydum..Mantıksız geldi bana ama bi sorayım dedim. Yüz üstü yatmak olsa doğrudurda.. Sırt üstü yatmaktan ne olcak ki? Ne dersiniz
sırt üstü yatmak da zararlı canım. bebeğe oksijen gitmesini engelliyormuş. özellikle son ayda daha da dikkat etmek gerek. en uygun sola yan yatıp, bacaklarını karnına doğru çekip yatmak. ( alışana kadar neler çektimm kafamçokkarıştı )
Ben de çok direniyorum kızlar yaa, sola dönüp yatıyorum gece bilinçsizce dönüyorum sırt üstü mafoldumben
Yastık koyucam arkama bakalım o zaman dönmem belki.
Ben çıkıyorum birazdan hepinize iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüzzzopuyorumnanaktan
Kızlar bişi sorcam.. Bizim aylarda yüzüstü yatmak bebek ölümlerine(allah korusun) sebep oluyomuş diye bişey duydum..Mantıksız geldi bana ama bi sorayım dedim. Yüz üstü yatmak olsa doğrudurda.. Sırt üstü yatmaktan ne olcak ki? Ne dersiniz
Canım sıcak bi duş al. Ihlamur kaynat bi de bol limon sık. Meyve ye bolbol.Başağrııs için de uyumaya çalış.Belki işe yarar.
kızlar fatoş0808 bugün doktora gidecekti galiba. haberi olan var mııı?
kızlar yaa puanlarımıza ne olmuş
hoşgeldin canım.... puanlar sitedeki temizlikten dolayı silinmiş...
hoşgeldin canım. yaa ne güzel isim bulmuşsun. biz niye bulamıyoruz niyeeee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?