2010 Şubat Anneleri

Merhaba hanımlar..
Adım selda bugün itibariyle 21 haftalık hamileyim ve şubattıın ilk haftası bir oğluşum olacak allah izin verirse..
Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum.. İstanbul sefaköyde oturuyorum..
Aranızda ki samiyet gerçekten çokhoş..İnanın dedikodu yapabileceğim kimse yok..Çok sıkıldığım bunaldığım zamanlar oluyor bazen eşime kızıyorum.. Bebeğimin 2li testinde sorun çıktı.. Amniyonsentez yaptırdık sonuç bekliyoruz.. Falan filen.. Benide aranıza alırsanız sıkıntı ve sevinçlerimi sizlerle paylaşmak isterim.. Sevgiler

Selda hoş geldin aramıza Oğlunu sağlıkla al kucağına içini ferah tut bizim topiğin başından neler geçti ama hepsi çok şükür iyi haberlerle geldi.

bende cips delisiyim canım sorma ya offf baharatlı doritosu ver bana yemek verme sabah öğle akşam onu yiyim... hiç sıkılmam.... bide deli gibi turşu yiyorum... offffff nolcam ben böyle yaa.......

doritos deme bana ben peynirlisinide çok severim 1 koca poşet baharatlı 1 koca poşet peynirli yiyorum sonrada kendimi avutuyorum napıyım aşerseydim yemiyecekmiydim diye.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ayın 28 inde doğum yapıcaktı sezeryan.... haberi geldi şimdi bugün yapmış az önce bi kızımız daha olduuuuuuuuuuuuu yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis :sm_cool:

Allah analı babalı büyütsün İnşallah.

Maşalahh sübhanallahh liste ne güzell :)))ilk sayfaya güncelledim hihoyyyt

Darısı başına inşallah canım İnşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın.:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ayın 28 inde doğum yapıcaktı sezeryan.... haberi geldi şimdi bugün yapmış az önce bi kızımız daha olduuuuuuuuuuuuu yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis :sm_cool:

gözünüz aydın canım:nazar: benimde halam var nerdeyse kırk yaşında onunda bugün bebeği olmuş kaydirigubbakcemile3 oda kız ne güzel ay benimkide olsun istiyorum böyle olunca kaydirigubbakcemile3

kızlar başağrısı için çözümünüz varmı grip te olucam galiba hertarafım ağrıyor.

Kızlar bişi sorcam.. Bizim aylarda yüzüstü yatmak bebek ölümlerine(allah korusun) sebep oluyomuş diye bişey duydum..Mantıksız geldi bana ama bi sorayım dedim. Yüz üstü yatmak olsa doğrudurda.. Sırt üstü yatmaktan ne olcak ki? Ne dersiniz

Seldacım belli bir aydan sonra sırtüstü yatmak belimiz için tehlikeli oluyomuş diye okumuştum. Bele fazla ağırlık yükleniyomuş ama ölüm vs. hiç duymadım ben

Kızlar bişi sorcam.. Bizim aylarda yüzüstü yatmak bebek ölümlerine(allah korusun) sebep oluyomuş diye bişey duydum..Mantıksız geldi bana ama bi sorayım dedim. Yüz üstü yatmak olsa doğrudurda.. Sırt üstü yatmaktan ne olcak ki? Ne dersiniz

sırt üstü yatmak da zararlı canım. bebeğe oksijen gitmesini engelliyormuş. özellikle son ayda daha da dikkat etmek gerek. en uygun sola yan yatıp, bacaklarını karnına doğru çekip yatmak. ( alışana kadar neler çektimm kafamçokkarıştı )

sırt üstü yatmak da zararlı canım. bebeğe oksijen gitmesini engelliyormuş. özellikle son ayda daha da dikkat etmek gerek. en uygun sola yan yatıp, bacaklarını karnına doğru çekip yatmak. ( alışana kadar neler çektimm kafamçokkarıştı )

Ben de çok direniyorum kızlar yaa, sola dönüp yatıyorum gece bilinçsizce dönüyorum sırt üstü mafoldumben
Yastık koyucam arkama bakalım o zaman dönmem belki.

Ben çıkıyorum birazdan hepinize iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüzzzopuyorumnanaktan

Ben de çok direniyorum kızlar yaa, sola dönüp yatıyorum gece bilinçsizce dönüyorum sırt üstü mafoldumben
Yastık koyucam arkama bakalım o zaman dönmem belki.

Ben çıkıyorum birazdan hepinize iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüzzzopuyorumnanaktan

sola yatıp bacaklarının arasına yastık koyunca daha iyi oluyor.

güle güle canım. iyi akşamlar

ohh ohh kızlar doğmuş Allahım uzun ömürler versin inşallah darısı başımıza.gözünüz aydın canlarım.

ah şu yatma şeklıne alışana kadar neler çektım
sağlıkla bır doğsalar ama ogüne kadar katlanıcaz ne yapalım herşey onlar için

bebeğe oksijen gitmediği için tam sırt üstü yatmak zaralıymış bende okumuştum. sağ yada sol faretmez dedi benim dr um ama yan yat dedi.

Canım sıcak bi duş al. Ihlamur kaynat bi de bol limon sık. Meyve ye bolbol.Başağrııs için de uyumaya çalış.Belki işe yarar.

havva meyveyi neyseki çok severim süreklide yerim zaten 10-15 gün olmuştu soğuk algınlığım geçeli şimdi birde grip bayramda öpüş koklaş olacağı buydu.

kızlar fatoş0808 bugün doktora gidecekti galiba. haberi olan var mııı?

fatos ların düğün var canım dr a değil alış verişe gitti o bugün.

burcuberru canım benim de bayram nezlesi işte. Öpüş koklaş böyle oluyo. Ama Allahtan grip değilim. Sen baştan tedbirini al da ilerlemesin. Doktora falan git hemen

bende kendimi hep sırtüstü yatarken buluyorum bir türlü öğrenemedim soluma yatıyroum bir bakıyorum sırt üstü olmuşum :olmaz:

Back
X