2010 Şubat Anneleri

ALLEGRA gözün aydın canım kızını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım

günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim şükür, size bi bakayım dedim,
dün kızıma ciciler aldım babasına gösterirken ikimizde duygulandık gözlerimiz sulandı ya
ne mi aldım, alt üst yumuşacık kadife pijama (pembe)
ağız silme mendili
günlük yumuşacık peluş battaniye
banyo havlusu
çok tatlılar..
sağlıkla kullanmak nasip etsin Mevlam hepimize inşallah...

merhaba kızlar nasılsınız bakıyım???
fatoscum,burcucum geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize.
ben alıskanlık edindim fazla cay icmeyeyim diye her gun 1bardak bol limonlu ıhlamur iciyorum sonra da bir sıcak basıyoki sormayın :))

hayırlı uğurlu olsun canım
ayy negüzel şeyler almışın
bende almak istiyorum yaa.

güle güle sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah bebişin cicilerini

geçmiş olsun dilekleriniz için sağol un kızlar.valla ben yanıyorum diyordum üstümü örtmüyordum ama o gece bir titremeye başladım kalın yün yorganımı çıkarttım ben geceleri serin oluyor ayağımada patik giyiyorum.
benim kız tembel çıktı halen kıpırdama falan yok kendi halinde oynuyor herhalde içerde.yaa bende hissetmek istiyorum .

sinemcim sağol canım turk kahvesi gülegüle kullan alegra gözün aydın canım.haayırlı olsun kızın.

sağlıkla sıhhatli günlerde kullansın minişin hepsini:sm_cool: ben daha hiçbişey almadım cinsiyetini bir öğreneyim cicilerini ona göre alcam zaten teyzemizde bekliyor hemen koşup alacak beraber alırız zaten kaydirigubbakcemile3

teşekkürler iyi dilekleriniz için geçmiş olsun herkes hasta olmuşşş ama olmaz ki dikkat edin kendinize.ben biraz yürüyüşe çıkayım havalar daha güzelken sonra naparım bilmem.iyi bakın kendinize doktora gidecekler iyi haberlerle gelir inşallah

Voles dr bendende ayrıntılı ultrasyon istedi 21 haftada çektir en net 21 haftadır de.senin tam zamanın aslında bi sor istersen dr a günüm geçmeden yaptırayım mı diye.

kızlar annemle konuştum halamın bebişi olmuştu geçen gün kız 3.5 kiloymuş isminide azra koymuşlar annem çok tatlı diyor ben daha göremedim iş yüzünden hastaneye gidemedim çıkarlarsa evine gideceğim meraktan çatladım :dance:

hayırlı olsun canım
negüzel tam ideal kiloda doğmuş.
ay bende bir bebiş gördüm geçen hastanede yen doğmuş
ayy ufacık birşey
inş. bizimkilerde öyle olacak.

allah analı babalı büyütsün canım maşallah azraya çok tatlıdır şimdi o

hoşgeldin canım aramıza... ne mutlu sana... kaç haftalık hamişsin canım cinsiyet öğrenebilin mi....

hosbulduk cnm 20+ 3 gunlugum malesef benimki kendini gostermiyo haftaya persembe hastanede konturolum var insallah o zamanj ogrenirim kizlar masallah siz bebeklerinizin oynuyo ama ben iki gundur hisetmiyorum kiloluyum ondanmi acaba icimdeki korkuyuda atamiyorum 90 kiloyum 169 boyum var sizce bu kiloyla hisetmemmi yoksa hastaneye gitmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…