ben bir sol tarafımda olduğunu hissediyorum
arasırada bir agrı oluyor karnımda
gaz sancısı gibi
acaba bebişmi hareket ediyor.
amin inş hepimiz için herşey istediğimizden de iyisi olur.. ben hareket edip etmemesine çok da takılmadım aslında.. büyüdüğünde uykudan uyandıracak kadar rahatsız edecekmiş.. şimdilik rahat ediyim bari dedim:tomato:Ya ben de seğirme gibi bişey hissettim bi haftadan fazla ama şimdi birkaç gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Endişe etmemeye çalışıyorum. 22. hafta diyorlar ya tam hissedilme zamanı diye. Ondan sonra endişe ederim herhalde hissetmediğim zamanlar olduğunda. Yine de hissetmediğim süre uzadıkça yarasalar geliyo zihnime ama ilk kalbi atacak mı canlanacak mı stresim, sonra 2'li test stresim, sonra damar ultrasonu deyince o ne ki niye istedi ki stresim aklıma geliyor ve şükür diyorum. İçim içimi yemesin artık iyidir benim bebeğim diyorum. Aklıma kötü bir şey getirmemeye çalışacağım. Sorun varsa diye düşünürken çünkü sorun olmuş gibi de hissediyorsunuz ve kötü şeyler yaşayıp üzülüyorsunuz. Sonra bakıyorsunuz ki herşey normal... Sonra sıradaki endişe, en kötü şey olmuş gibi, sonra yine her şey normal... Allah'a şükür hepimiz için yolunda gidiyor sanırım herşey. Dilerim devamı da hep sağlıklı olur. Güzel şeylerin hayalini kuralım kızlar. İnşallah hep güzel şeyler bulur bizi.
hayırlı cumalar herkese
Ne güzel söylemişsin.. hele ben neler yaşadım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri.. Sevinemedim..Yavrum şimdi içimde hareket ettikçe acaba iyimi diye düşünüyorum.. Son 4 gün allahın izniyle amniyosentez sonuçlarımız iyi çıksın bi o gün benim miladım olacak..O zaman yaşayacağım hamilelik sevincimi inşallah.
Ne demek canım:)selda58 paylaşım için sağol canım
kızlar tetanoz aşısı olan varmı aranızda ben şimdi gidicem sağlık ocağına
inanki cnm ilk defa duydum olmak zorundamiyiz yoksa tekbir icinmi biraz aciklarmisin ben avusturyada yasiyorum ama ilk defa duydum hamileyken tetenoz asisini bilgilendirirsen sevinirim cnm
inanki cnm ilk defa duydum olmak zorundamiyiz yoksa tekbir icinmi biraz aciklarmisin ben avusturyada yasiyorum ama ilk defa duydum hamileyken tetenoz asisini bilgilendirirsen sevinirim cnm
insallah cnm ama allah korusun bir sey olsa bile bir belirtisi olurdu dimi cok korkuyorum cunku kizimdan once iki bebk kaybetim karnimda oldu simdi durmadan acaba bir sey olurmu hiseyle geciriyorum her dakikami allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
Voles dr bendende ayrıntılı ultrasyon istedi 21 haftada çektir en net 21 haftadır de.senin tam zamanın aslında bi sor istersen dr a günüm geçmeden yaptırayım mı diye.
Kızalr ya bende bebeĞİmİ hİssetmek İstİyorum korkuyorum artık
Sorma esma ya ne kadar dÜŞÜnmeyeyİm desmde olmuyo ya.
Kızalr ya bende bebeĞımı hıssetmek ıstıyorum korkuyorum artık
voles kız niş bizimde senin gibi acımaz aşı olunca bende sağlık ocağına 21 haftada felan gidicem ay dolunca gidiyodum ama habire izin alamıcam işten :)
canım benim hissediceksin takma bu kadar 20. haftandasın daha 22 haftaya kadar hissedersin üzülme canım bide doktorada gidemedin ya ondanda endişeliisin tabi
içini ferah tut canım
bende 20 haftamın başında hissettim ilk. üzülme canımm bugün yarın hissedersin inş.
kızlar ben çıkıyorum artık... alışveriş yapmam lazım.. kıyafetlere sığamıyorum artık.. bir de işe başlıcaz.. süslü püslü olmak gerek... offf ya ne rahattım evde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?