göbüşümü koydum kızlar...:)))
saol bitanem inşallah:Saruboceq:
Buarada dr gitmesine daha olanlar sormak istedikleriniz varsa sorarım ben bugün.şu kalça ağrısı ve bacak kasılması için ne dicek bakalım hiç yürüyemiyorum ben.:çok üzgünüm: bebeğime alışverişe bile çıkamıcam bu gidişle ya doğuma kadar sürerse Allah korusun naparım ya.3 gün oldu geçmedi.bağırtıo bazen.
dr bana kalsiyum takviyesi vermedi o yüzden aklıma geldi aslında ama ben nerdeyse günde 1 kiloya yakın yoğurt yiyiyorum kahvaltıda da 4 dilim beyaz peynir muhakkak.sütte içiyorum hergün arada içemiyorum sadece.yani kalsiyum eksikliği olurmu yinede bilmiyorum.dişlerim çok kanıyor onuda sorucam bakalım belki magnezyum verir.bugün gezeriz dr dan önce diordum eşime o da bu halinlemi geziceksin dio.benneyaptım
saol cnm inşalllah.
biz şimdiden böyleyiz 9.ayımızı düşünemiyorum walla.
Fatoşcum kendimizi cok yormamamız gerekiyor artık yanlız değiliz ki bebeklerimiz var yavas yavas yapmalıyız.Onlarda bizimle birlikte yoruluyor kuzucuklar.ay evişi yapayım derken kuzumu aç bıraktım şimdi mama zamanı kızlar çok çabuk yoruluyorum ya
camdankalp çok güzel olmuş bebişin ya
akşamları yatarken agrıların oluyormu yatarken falan.
saol canım
olmuy desem yalan söylemiş olurum :bbo: tam neremin ağrıdığınıda bilemiyorum ama çok rahatsızlanıyorum akşamları nefes darlığı başladı ve karın bel kasık bölgelerim ağrıyo ara ara...
shine haklısın canım ama yapmadan da olmuyo eşime kalsa 1 günde 1 odayı yapacakmışım düşünsene 1 haftada ev biter tabi son odaya geçince ilk oda yine kirlenir erkek işte düşündüğünden sölüyo ama
bide dün gece babasını uyandırdı :))) eşimi arkası dönük yatıyodu bende arkadan ona sarılmıştım göbegim beline değiyodu bi ara uyumuşuz bu bi fırladı döndü uyandım noluyo dedim tekmeledi dedi ...:))
sonra epey bi süre seyrettik çok keyifli ya
bide dün gece babasını uyandırdı :))) eşimi arkası dönük yatıyodu bende arkadan ona sarılmıştım göbegim beline değiyodu bi ara uyumuşuz bu bi fırladı döndü uyandım noluyo dedim tekmeledi dedi ...:))
sonra epey bi süre seyrettik çok keyifli ya
Evet canm yapmadan olmuyo insanın içine sinmiyor zaten .Kardeşiniz falan varsa size yakın o sana yardım eder .Ama benm gibi yanlızsan mecbur yapmak zorundasın.Yavas yavas yap ama mesela sabah birseyi azıcık dinlen yemek ye sonra baska birseyi yap bu sekilde pek yorulmazsın.
Canm eşimde artık bebişimin tekmelerini hissediyor bizim sıpa sibel canın çantada keklik sarkısını pek bi seviyor :)kaydirigubbakcemile3
O şarkıda hareketleniyor zıp zıp zıplıyor tekmeliyor .Eşim elini dayadı karnıma oda hissetti ve defalarca tekmeledi sıpam.Bebeğim ben senin babanım seni cok seviyorum hadi bana bi işaret ver dedi biraz durduk hi bişey yapmadı sonra bir tekme eşim bile ürktü ama ck güsel bir duygu yaa allahım hepinize yasatsın böyle duyguları.
aaaa maşalllah ya
çok güzelll bende hissetmek istiyorummm
Canm eşimde artık bebişimin tekmelerini hissediyor bizim sıpa sibel canın çantada keklik sarkısını pek bi seviyor :)kaydirigubbakcemile3
O şarkıda hareketleniyor zıp zıp zıplıyor tekmeliyor .Eşim elini dayadı karnıma oda hissetti ve defalarca tekmeledi sıpam.Bebeğim ben senin babanım seni cok seviyorum hadi bana bi işaret ver dedi biraz durduk hi bişey yapmadı sonra bir tekme eşim bile ürktü ama ck güsel bir duygu yaa allahım hepinize yasatsın böyle duyguları.
ah canım keşke yakın aolsalarda iş yapmasalar koskocaman izmirde tek başımayım benim tarafımdan 1 kişi bile yok:1no2:senağlama senin gibiyim yani mecbur kendim yapııyom yerleri silerken zorlanıyom göbüş rahatsız ediyo viledaylada içime sinmiyo elle silme gibi olmuyo ya.öle işte yavaş yavaş yapıyom
haklısın canım
Allahım isteyen herkese yaşatır inş.
Amin canm.hissedersn annesi...herkes farklı oluyomuş ben çok erken hissettim
evet ya allah isteyen herkese nasip etsin rabbim boş kucak bırakmasın
göbüşümü koydum kızlar...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?