2010 Şubat Anneleri

kızlar gunaydın ıyı bayramlar gecırmıssınızdır umarım kac gundur okuyorum ancak yazmaya fırsat bulabıldım doktora gıdecek arkadaslr hayırlı haberlerle gelır ınsallah bende dun tartıldım 2 hafta once 61 kıloydum sımdı olmusum 66 2 haftada bu kadar kılo alınırmı anlamadım ne yıyosam artık:uhm:asımıda pazartesı olacam salı da dokotra gıdecem 4 boyutlu ultroson ıcın
bu arada kasılmalardan bahsetmıs arkadaslar cok gecmıs olsun bol bol sut ıcmek gerekıyormus bırde cınsıyet ıcın arkadasın bırı baska bı topıkte su lınkı yollamıs bakmak ısteyenler ıcın gonderıyorum kız ve erkek o kadar bırıbırıne benzıyor kı dogmadan bısey almaya korkar oldum Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com

camdankalp çok güzel olmuş bebişin ya
akşamları yatarken agrıların oluyormu yatarken falan.

Canım banada vermedi ilaç isteme benden dedi dogal yollarla almalısın dedi Kalsiyum ilacı şimdi değilde ileride bebekte sorunlara sebep olabiliyormus zeka geriliği gibi .Allah korusun.

ay evişi yapayım derken kuzumu aç bıraktım şimdi mama zamanı kızlar çok çabuk yoruluyorum ya
Fatoşcum kendimizi cok yormamamız gerekiyor artık yanlız değiliz ki bebeklerimiz var yavas yavas yapmalıyız.Onlarda bizimle birlikte yoruluyor kuzucuklar.

shine haklısın canım ama yapmadan da olmuyo eşime kalsa 1 günde 1 odayı yapacakmışım düşünsene 1 haftada ev biter tabi son odaya geçince ilk oda yine kirlenir erkek işte düşündüğünden sölüyo ama

camdankalp çok güzel olmuş bebişin ya
akşamları yatarken agrıların oluyormu yatarken falan.

saol canım
olmuy desem yalan söylemiş olurum :bbo: tam neremin ağrıdığınıda bilemiyorum ama çok rahatsızlanıyorum akşamları nefes darlığı başladı ve karın bel kasık bölgelerim ağrıyo ara ara...

bide dün gece babasını uyandırdı :))) eşimi arkası dönük yatıyodu bende arkadan ona sarılmıştım göbegim beline değiyodu bi ara uyumuşuz bu bi fırladı döndü uyandım noluyo dedim tekmeledi dedi ...:))
sonra epey bi süre seyrettik çok keyifli ya

Evet canm yapmadan olmuyo insanın içine sinmiyor zaten .Kardeşiniz falan varsa size yakın o sana yardım eder .Ama benm gibi yanlızsan mecbur yapmak zorundasın.Yavas yavas yap ama mesela sabah birseyi azıcık dinlen yemek ye sonra baska birseyi yap bu sekilde pek yorulmazsın.

çünkü maşallah göbişte çok büyümüş.
benimki daha küçük olduğu halde akşamları yatarken
bir düzen bulamıyorum.ondan sordum.

aslında doğru söylüyolar ama bizim içimize sinmiyo bide sanki öle yapınca hiç iş bitmiyo

aaaa maşalllah ya
çok güzelll bende hissetmek istiyorummm

Canm eşimde artık bebişimin tekmelerini hissediyor bizim sıpa sibel canın çantada keklik sarkısını pek bi seviyor :)kaydirigubbakcemile3
O şarkıda hareketleniyor zıp zıp zıplıyor tekmeliyor .Eşim elini dayadı karnıma oda hissetti ve defalarca tekmeledi sıpam.Bebeğim ben senin babanım seni cok seviyorum hadi bana bi işaret ver dedi biraz durduk hi bişey yapmadı sonra bir tekme eşim bile ürktü ama ck güsel bir duygu yaa allahım hepinize yasatsın böyle duyguları.

ah canım keşke yakın aolsalarda iş yapmasalar koskocaman izmirde tek başımayım benim tarafımdan 1 kişi bile yok:1no2:senağlama senin gibiyim yani mecbur kendim yapııyom yerleri silerken zorlanıyom göbüş rahatsız ediyo viledaylada içime sinmiyo elle silme gibi olmuyo ya.öle işte yavaş yavaş yapıyom

haklısın canım
Allahım isteyen herkese yaşatır inş.

aaaa maşalllah ya
çok güzelll bende hissetmek istiyorummm

hissedersn annesi...herkes farklı oluyomuş ben çok erken hissettim

evet ya allah isteyen herkese nasip etsin rabbim boş kucak bırakmasın

Eğilmek cok zor oluyo haklısın diğerleri kadar zorlamıyorda eğilip kakmakta zorlanıyor insan.Artık göbekler büyüdü bebişler içeride sıkısıyor oda bize rahatsızlık veriyor.
haklısın canım
Allahım isteyen herkese yaşatır inş.

Amin canm.
hissedersn annesi...herkes farklı oluyomuş ben çok erken hissettim

evet ya allah isteyen herkese nasip etsin rabbim boş kucak bırakmasın
Amin canm.

Kızlar bebişinizin hareketlerini rahat rahat hissetemek isterseniz yemeğinizi yiyip sırt üstü uzanın elinizi dayayın ve sadece ona odaklanın bak sizde hiseedeceksiniz.

göbüşümü koydum kızlar...:)))

cnm maşallah.ben çekmedim resim henüz hiç.dün eşim size yazarken avatarımı gördü dioki nie göbeğini açıp resmini çekip koydunkaydirigubbakcemile3 dedim insan karısının göbeğini tanımazmı iyi bakdedim benim göbeğimmikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…