cnm maşallah.ben çekmedim resim henüz hiç.dün eşim size yazarken avatarımı gördü dioki nie göbeğini açıp resmini çekip koydunkaydirigubbakcemile3 dedim insan karısının göbeğini tanımazmı iyi bakdedim benim göbeğimmikaydirigubbakcemile3
cnm maşallah.ben çekmedim resim henüz hiç.dün eşim size yazarken avatarımı gördü dioki nie göbeğini açıp resmini çekip koydunkaydirigubbakcemile3 dedim insan karısının göbeğini tanımazmı iyi bakdedim benim göbeğimmikaydirigubbakcemile3
Hamileliğin 6. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMAN TV
fatoşcum ve bilgencim bunu bir izleyin
saol canım inş. ii haberlerle gelırsın
eşinde güzel demiş :)
ayy inş. göbişlerimiz senin avatarındaki kadar olacak inş.
kızlar benim bebişte babasına tavır yapıyo oynuyo oynuyo o elini koyunca tık yok kociş sinirinden ölüyo eeee nazlı kızım benim annesine çekmiş :)))
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey koptum valla aryacım çok hoşsunuz opuyorumnanaktan
benimkide bir kere tekmeledi ama şimdi ne zaman elini koysa duruyor.ama babasının sesini duydumu hemen harekete geçio.biz konuşuyoruz o konuşuo biz susuyoruz o susuo sanki bizle laf yarıştırıo.kaydirigubbakcemile3bayramda misafir gelesiye kadar sakindi misafirler geldi evde gürültü oldu bir başladı tepiklemeye sanki bende burdayım dio kendi kendime güldüm.kesin anası gibi dırdırcı bişi olucak.kaydirigubbakcemile3
sorma cnm eşim biraz hoş cidden.kaydirigubbakcemile3 şişko göbeğimi bile kıskanıo ve işin tuhaf tarafı kıskandığı göbeği tanımıokaydirigubbakcemile3
Kızlar herkese merhabalar. Umarım herkes iyidir. Şimdi geldik doktor teyzemizden. Kızım 320 gr olmuş teyzeleri. Çok hareketliydi boy ölçümünü zor yaptı doktor. o yüzden kesn demedi. 20 cm civarı dedi.
Görseniz kıpır kıpırdı.Ama yüzünü göstermedi hiç sıpa. Ben de 400 gr almışım bir ayda. Sorun yok dedi doktor. Akşam babası elini koydu karnıma, bütün gün kıpırdamayan kız babası gelince elinin altına toplandı. Eşim de ürktü ilk defa oluyo çünkü.
Umarım herkes böyle güzel haberlerle gelir...
hoşgeldiniz.......canım benim allah daha iyi etsin inş.
havvacım hoş geldin gözün aydın canım.
Kızlar herkese merhabalar. Umarım herkes iyidir. Şimdi geldik doktor teyzemizden. Kızım 320 gr olmuş teyzeleri. Çok hareketliydi boy ölçümünü zor yaptı doktor. o yüzden kesn demedi. 20 cm civarı dedi.
Görseniz kıpır kıpırdı.Ama yüzünü göstermedi hiç sıpa. Ben de 400 gr almışım bir ayda. Sorun yok dedi doktor. Akşam babası elini koydu karnıma, bütün gün kıpırdamayan kız babası gelince elinin altına toplandı. Eşim de ürktü ilk defa oluyo çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?