2010 Şubat Anneleri

ne güzel ya biz ne zaman hissetcez tepikleri benimkinde karınca geziniyor gibi çok hafif hissediyorum

eşinde güzel demiş :)
ayy inş. göbişlerimiz senin avatarındaki kadar olacak inş.

kaydirigubbakcemile3delikafadulden

kızlar benim bebişte babasına tavır yapıyo oynuyo oynuyo o elini koyunca tık yok kociş sinirinden ölüyo eeee nazlı kızım benim annesine çekmiş :)))

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey koptum valla aryacım çok hoşsunuz opuyorumnanaktan

saol canım inş. ii haberlerle gelırsın

inşallah cnm.çok heycanlıyım ilkkez 4 boyutluda görücem prensesimi.:1rolleyes: kime benzediğinide anlarız belkikaydirigubbakcemile3

eşinde güzel demiş :)
ayy inş. göbişlerimiz senin avatarındaki kadar olacak inş.

inşallah cnm ya.Allahım sağsalim kucağııza almak nasip etsin.tam zamanında sağlıkla gelirler inşallah:Saruboceq:

kızlar benim bebişte babasına tavır yapıyo oynuyo oynuyo o elini koyunca tık yok kociş sinirinden ölüyo eeee nazlı kızım benim annesine çekmiş :)))

benimkide bir kere tekmeledi ama şimdi ne zaman elini koysa duruyor.ama babasının sesini duydumu hemen harekete geçio.biz konuşuyoruz o konuşuo biz susuyoruz o susuo sanki bizle laf yarıştırıo.kaydirigubbakcemile3 bayramda misafir gelesiye kadar sakindi misafirler geldi evde gürültü oldu bir başladı tepiklemeye sanki bende burdayım dio kendi kendime güldüm.kesin anası gibi dırdırcı bişi olucak.kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey koptum valla aryacım çok hoşsunuz opuyorumnanaktan

sorma cnm eşim biraz hoş cidden.kaydirigubbakcemile3 şişko göbeğimi bile kıskanıo ve işin tuhaf tarafı kıskandığı göbeği tanımıokaydirigubbakcemile3

cidden benimkide öle konuşunca 5 dak durmuyo bende hevesle elini koyuyorum kocişin hemen duruyo sırnaşık şey
yaa sorma o kıskanma meselesini benimkide izin vermiyo ama ben koyucaktım bu seferde resimin boyutlarından dolayı olmadı kocişten gizli yaptığımdan heralde sırnaşık şey

Kızlar herkese merhabalar. Umarım herkes iyidir. Şimdi geldik doktor teyzemizden. Kızım 320 gr olmuş teyzeleri. Çok hareketliydi boy ölçümünü zor yaptı doktor. o yüzden kesn demedi. 20 cm civarı dedi.
Görseniz kıpır kıpırdı.Ama yüzünü göstermedi hiç sıpa. Ben de 400 gr almışım bir ayda. Sorun yok dedi doktor. Akşam babası elini koydu karnıma, bütün gün kıpırdamayan kız babası gelince elinin altına toplandı. Eşim de ürktü ilk defa oluyo çünkü.
Umarım herkes böyle güzel haberlerle gelir...

teyzeleri benim miniş acıktı şimdi beni yiyecek cokacimcoook biz en iyisi yemek yiyip gelelim opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz.......canım benim allah daha iyi etsin inş.

kız bebekler zaten babaya çok düşkün oluyorlar
babasına sevimlilik yapıyordesene
herşeyin yolund aolmasına sevindim canım
maşallah kızına.

kızlar aşerme olayı bittimi sizdede.
şuan benim canım belli birşey istemiyor.
çok yiyorum çok açıkıyorum ama
herşeyden belli birşey değil yani.

gözün aydın canım büyümüş kızın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…