- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
kızlar aşerme olayı bittimi sizdede.
şuan benim canım belli birşey istemiyor.
çok yiyorum çok açıkıyorum ama
herşeyden belli birşey değil yani.
gözün aydın canım büyümüş kızın ne güzel
hadi canım gitte gör gel güzel haberlerle
günaydın canım
günaydın canım gez tabi insan sıkılıyo
canım ne kusuuru tekrar hoş geldin.
Teşekkür ederüm canım
ay evişi yapayım derken kuzumu aç bıraktım şimdi mama zamanı kızlar çok çabuk yoruluyorum ya
kızlar merhaba gecmısı okuyamadım pek bı sorun yoktur umarım... havvacım gozun aydın tatlım bende pzt gıdıcem sımdıden heyecan bastı bana :ecrin_bebek:
o kadar yorgun ve uykusuz hıssedıyorum kı bugun gozlerımı bıle zor acık tutuyorum
hoşgeldin canımya bende seni sorucaktım tam... iyisin inş
gözün aydın güzelim. delikafadulden
kızlar merhaba gecmısı okuyamadım pek bı sorun yoktur umarım... havvacım gozun aydın tatlım bende pzt gıdıcem sımdıden heyecan bastı bana :ecrin_bebek:
o kadar yorgun ve uykusuz hıssedıyorum kı bugun gozlerımı bıle zor acık tutuyorum
havvaesen gözün aydın canım bende bayramın 2. gününden beri hissediyorum bebişimin hareketlerini
ama eşim kuduruyo ben neden hissedemiyorum diye
bende çarşamba gidicem bakalım kızıçem ne kadar oldu
canım bende çok çabuk yoruluyorum
birde benim ilk bebeğim düşük oldu biraz iş yapmayada korkuyorum gerçi iş yapmaktan düşmedi bebek gelişmediği için düştü
şimdi süpürge yapmıyorum o çok yoruyorya insanı hafta sonu eşime yaptırıyorum ama onun içinde çok zor oluyor
siz yapıyormusunuz süpürge falan
ıyıyım canım ya su yorgunlukta olmasa... cok bıtkın hıssedıyorum kendımı gece 3 falandı yattıgımda sabahta 11 de kalktım ama yınede cok uykusuzum... bıde cok acıkmaya basladım bu aralar agzım bos durmuyo 1 de yedım sımdı yıne aclık hıssedıyorum... bu aya kadar 1 kılo aldım ama gerısı hızla gelıcek sanırım :sinifsinif:
sen nasılsın napıyosun tatlım bebıs nasıl?
fatoscum bu arada sende cok yorulma otur dınlen az az yap ısını...
ben makına hafta ıcı 1 kez kendım acıyorum hafta sonuda 1 kez esıme actırıyorum. ev ıslerıne de yardım edıyo balkonu falan yıkıyo napsın :CüvCüv:
biz iyiyiz teyzesi.. ayy ne güzel 1 kilo almışın oh valla kaç kiloyla hamile kaldın tatlım
canım zaten fazla kıloyla hamıle kaldım zayıflamaya calısıyodum... hamıle kaldıgımda 85 kıloydum. ılk 3 ay bulantılardan bıde dusuk tehlıkem wardı stresten 78 e dustum. en son 2 hafta once kontrole gıttıgımde 79 olmustum. cok fazla almak ıstemıyorum o yuzden dıkkat edıyorum ama su son 1 haftadır sureklı acıkıyorum her saat bası resmen...
zeynebcim valla korkutmak istemem ama bundan sonra iştahını kontrol edemiyorsun
yani ben öyleyim 23 haftaya girdim 8 kilo aldım insan sürekli bişeyler atıştırmak istiyorcokacimcoookcokacimcoook
Kızlar herkese merhabalar. Umarım herkes iyidir. Şimdi geldik doktor teyzemizden. Kızım 320 gr olmuş teyzeleri. Çok hareketliydi boy ölçümünü zor yaptı doktor. o yüzden kesn demedi. 20 cm civarı dedi.
Görseniz kıpır kıpırdı.Ama yüzünü göstermedi hiç sıpa. Ben de 400 gr almışım bir ayda. Sorun yok dedi doktor. Akşam babası elini koydu karnıma, bütün gün kıpırdamayan kız babası gelince elinin altına toplandı. Eşim de ürktü ilk defa oluyo çünkü.
Umarım herkes böyle güzel haberlerle gelir...
zeynebcim valla korkutmak istemem ama bundan sonra iştahını kontrol edemiyorsun
yani ben öyleyim 23 haftaya girdim 8 kilo aldım insan sürekli bişeyler atıştırmak istiyorcokacimcoookcokacimcoook
canım sen birdenmi aldı o 8 kiloyu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?