2010 Şubat Anneleri

valla aşermeyi kendimce yalanlıyodum ama gerçek aşerme neymiş yaşadım insan deli gibi oluyo bide cimrileşiyo kimse yemesin diye :)))

kızlar merhaba gecmısı okuyamadım pek bı sorun yoktur umarım... havvacım gozun aydın tatlım bende pzt gıdıcem sımdıden heyecan bastı bana :ecrin_bebek:
o kadar yorgun ve uykusuz hıssedıyorum kı bugun gozlerımı bıle zor acık tutuyorum

havvaesen gözün aydın canım bende bayramın 2. gününden beri hissediyorum bebişimin hareketlerini
ama eşim kuduruyo ben neden hissedemiyorum diye
bende çarşamba gidicem bakalım kızıçem ne kadar oldu

ay evişi yapayım derken kuzumu aç bıraktım şimdi mama zamanı kızlar çok çabuk yoruluyorum ya

canım bende çok çabuk yoruluyorum
birde benim ilk bebeğim düşük oldu biraz iş yapmayada korkuyorum gerçi iş yapmaktan düşmedi bebek gelişmediği için düştü
şimdi süpürge yapmıyorum o çok yoruyorya insanı hafta sonu eşime yaptırıyorum ama onun içinde çok zor oluyor
siz yapıyormusunuz süpürge falan

hoşgeldin canımya bende seni sorucaktım tam... iyisin inş

hoşgeldin canımya bende seni sorucaktım tam... iyisin inş

ıyıyım canım ya su yorgunlukta olmasa... cok bıtkın hıssedıyorum kendımı gece 3 falandı yattıgımda sabahta 11 de kalktım ama yınede cok uykusuzum... bıde cok acıkmaya basladım bu aralar agzım bos durmuyo 1 de yedım sımdı yıne aclık hıssedıyorum... bu aya kadar 1 kılo aldım ama gerısı hızla gelıcek sanırım :sinifsinif:
sen nasılsın napıyosun tatlım bebıs nasıl?
fatoscum bu arada sende cok yorulma otur dınlen az az yap ısını...
ben makına hafta ıcı 1 kez kendım acıyorum hafta sonuda 1 kez esıme actırıyorum. ev ıslerıne de yardım edıyo balkonu falan yıkıyo napsın :CüvCüv:

gözün aydın güzelim. delikafadulden

Teşekkürler canım...

Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım ya... Aman dikkat et kendine tatlım. Yorma kendini fazla..

havvaesen gözün aydın canım bende bayramın 2. gününden beri hissediyorum bebişimin hareketlerini
ama eşim kuduruyo ben neden hissedemiyorum diye
bende çarşamba gidicem bakalım kızıçem ne kadar oldu

Sağol canım.Hayırlı haberlerle gel inşallah

ben yapıyorum canım siliyorumd ayerleri ama
hergün hergün değil zaten şuan 2 kişik bir aileyiz kirlenmiyorda.
yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.
sen dikkat et canım kendine.

biz iyiyiz teyzesi.. ayy ne güzel 1 kilo almışın oh valla kaç kiloyla hamile kaldın tatlım

biz iyiyiz teyzesi.. ayy ne güzel 1 kilo almışın oh valla kaç kiloyla hamile kaldın tatlım

canım zaten fazla kıloyla hamıle kaldım zayıflamaya calısıyodum... hamıle kaldıgımda 85 kıloydum. ılk 3 ay bulantılardan bıde dusuk tehlıkem wardı stresten 78 e dustum. en son 2 hafta once kontrole gıttıgımde 79 olmustum. cok fazla almak ıstemıyorum o yuzden dıkkat edıyorum ama su son 1 haftadır sureklı acıkıyorum her saat bası resmen...

zeynebcim valla korkutmak istemem ama bundan sonra iştahını kontrol edemiyorsun
yani ben öyleyim 23 haftaya girdim 8 kilo aldım insan sürekli bişeyler atıştırmak istiyorcokacimcoookcokacimcoook

zeynebcim valla korkutmak istemem ama bundan sonra iştahını kontrol edemiyorsun
yani ben öyleyim 23 haftaya girdim 8 kilo aldım insan sürekli bişeyler atıştırmak istiyorcokacimcoookcokacimcoook

bende 19 a gırdım bu haftalara kadar ıyıydım 3 ogun yıyodum aralarda da meyve yıyodum yetıyodu ama su an mumkun degıl sureklı yıyesım var napıcam bılmıyorum... esım garıp garıp bakıyo artık bana sorun bendemı dıye dusunuyodum ama degılmıs herkes boyleymıs...

hadi gözün aydın canım

canım sen birdenmi aldı o 8 kiloyu .

aslında birden sayılır ilk 3 ay hiç kilo almadım 2 ayda aldım bu gidişle dahada alacam
iştahımı kontrol edemiyorum ben tatlıyı çok yiyorum ondan sanırım geçen ay doktorum böle giderse diyetisyene yönlendirecem demişti bakalım bu kontrolde ne diyecek cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…