2010 Şubat Anneleri

Aminn Fatolinacım.Kışın da sarınıp sarmalanıp yağış olmadığı zamanlarda yürürüz be canım. Kaçar mı bizden...

fatolına ıns oyle olur... bu arada dıger topıcte gobısını gordum kıs masallah sana
ya walla bıseyler hıssedıyorum ama bebısmı degılmı secemedım bılgencım ya... boyle sureklı degıl mesela ara ara damar seyırmesı gıbı pıtpıt falan... sende durum ne?

Allah yardımcıları olsun inş.havvacım bellimi olur belki bizde aynı gün yatarız doğum için hastaneye ay ne güzel olurdu

ayyy kızlar dun kuzenımdeydım... hamıle 32 haftalık... bebısı erkek oynuyo mesela dısardan o kadar net gorunuyor kı oynadıgı... elımı koydum karnını kasıdım mesela hemen tepıkledı teyzesını... cok seker yaa elımı koyuyorum hemen oraya vuruyo kıpır kıpır masallah nası ozendım anlatamam

aynen canım arasıra gıdıklama gıbı oluyo onun dısında yok bısey ya acaba kılolu oldgmz ıcın mı hıssedemıyoz anlamadım kı kat kat yağ olmuş gobekte bebek napsın demı

darısı bıze inşallahhhhhhhhhhh

Maşallah teyzesi Valla 7 haftalık falan hamileyken bugünleri ne zaman göreceğim derdim. Çok uzak gelirdi 20. hafta. Kızlar bi bakmışız doğurmuşuz zaman öyle hızlı gidiyo ki.Anı yaşamak tadını çıkarmak lazım bebişlerimizin.

aynen canım arasıra gıdıklama gıbı oluyo onun dısında yok bısey ya acaba kılolu oldgmz ıcın mı hıssedemıyoz anlamadım kı kat kat yağ olmuş gobekte bebek napsın demı

ewet belkı zayıf olsak daha net hıssederdık senağlama
neyse bızımde az kaldı ama sunun surasında 1-2 hafta sonra bızde hıssederızzzz :dance:

darısı bıze inşallahhhhhhhhhhh

bilgencim ilk hamileliğin herhalde canım benim 20.haftaya kadar hissetmemen normal zaten ilk hareketleri o kadar zayıfki anlayamıyorsun acaba gazmı, bebekmi diye bebek büyüdükçe daha iyi hissediyorsun bebeğin tekmelerini sabret annesi hissedeceksin.

Soğuk algınlığı tatlım sesim kısık. Öksürüp duruyorum ama kuru öksürük.Çok sinir ediyo.Ama bugün daha iyiyim.Dinlendikçe rahatlıyorum.Ama hala karga gibi bi sesim var. Kızımla da konuşmuyom sesimi böyle duymasın diye sırnaşık şey

havvacım resme aldanma canım kiloluyum hemde bayağı.
selmacım haftaya öğrenecez bakalım canım.

Geçmiş olsun havvacım.

havalar sogudu ya artık baslar yavastan hastalık mevsımımız :sinifsinif: cok gecmıs olsun canım cok dıkkat et kendıne... oyle deme kız konus bebısınle annesının sesını nasıl olursa olsun tanır o hihoyyyt bu arada ya ses demısken bu bebısler bızı ne zaman duymaya baslıcak ne zaman onlara kıtap okuyup muzık dınletebılırız

haklısın tatlım ya durr bakalım 20.haftaya bır hafta kaldı:teytey:inş. o zaman hıssedecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…