2010 Şubat Anneleri

evet canım süpüğrge yapıyorum elle siliyorum toz filan alıyom böle işte hafatadada bir yapıyorum ama
merhabalar kızlar nasılsınız, havvacım gözünaydın canım maşallah kızına.
hoş geldin selmacım
Ben de normal istiyorum Zeynepcim. Sezeryan olmaz inşallah

ben normal istiyoreum ama kilolu olduğum için sezeryan olacak galiba

bendede fazla kılo war fatoscum ama doktor su an ıcın engel degıl demıstı... tabı cok fazla almazsam...

Evet Zeynepçim bebeğe bağlı biz şimdiden telkin edelim onlara noröal doğumu :))

Havvacım canım allahtan bizim doktor sezeryan taraftarı bir doktor değil, dün bir hastası sancılanıp geceden hastaneye yatmış sabah dokuza kadarda 3 cm açılmış ben sezeryan isterim diye tutturmuş, bu arada 40 haftalık hamile bayan, doktor onu ikna etti vala telefondan, epidural yapılacak açılma olmazsa sezeryan diye, benim kolayıma gelir sezeryan yapmak ama normal doğum yapabilirsin dedi kadına sonradan ne oldu bilmiyorum .

keske tum doktorlar boyle olsa... adı uzerınde normal dogum. ısın normalı,olması gereken bu aslında. ama maalesef doktorlarda artık ısın tıcarı boyutuyla dusunmeye baslayıp sezeryan ı tercıh edıyorlar. cevremde cok var bunun ornegı... bu yuzden bunu bastan doktorunla konusman lazım...

Selmacım benzer bi şeye ben de şahit oldum bugün. Doğum yapan gelinin kayınvaldesiydi galiba o anlatıyodu. Sancılara dayanamamış sezeryan istemiiş. Kezban Hanım hayır demiş normal doğum olacak ve normal yaptımış.Kadın kendi anlattı

havva bız anne karnında baslayalım telkınlere sımdıden asılayalım cocuga canım vereliniortak

Fatoşcum canım bebeğin nazlanmış yine cinsiyetini göstermemiş çok nazlı olacak herhalde annesi.

ayy cok ozurdıleyerek soyluyorum kızlar sancılara mı dayanamamıs? cekıcegı bı kac saatlık sancımı zor gelmıs? o cocugu dogurdugunda o sancıdan cok daha zor anlar yasıcak kendısı halbukı... pekı sezeryandan sonra cekıcegı agrı acı? benım anneannem kı dusunun yanı kac yasındadır 10 cocuk dogurmus sonuncu sezeryan olmus ve hala dıkıs yerlerı agrıyo kadıncagızın soguk havalarda. sonucta amelıyat bı yerde o bıcak yarası daha mı kolay gelmıs acaba kendısıne? cok kızıyorum ben sancı cekemem dıyıp sezeryan ısteyenlere cokkk... ama tabı herkesın kendı fıkrı herkesın fıkrıne saygım war ama asla bana gore degıl...

helal olsun doktora valla bende normal doğum taraftarıyım gerekmedikçe sezeryan olmak istemem inşallahta gerekmez rabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:

Zeynepçim haklısın.Aaslında ömür boyu katlanacağımız sorunlarının yanında doğum sancısı ne ki. Gerçi yaşamadık bilmiyoruz ama....Sezeryan çok korkutuyo beni.Ben elimi bile kessem dayanamam. Bırak kesilip biçilmeyi. Bi de o kadar taşı kanında doğduğu anı göreme...

kızlar ben çıkayım bari.öööyle duruyom.bi duş alayım kendime geleyim.hadi öptüm hepiniziŞeniz

helal olsun doktora valla bende normal doğum taraftarıyım gerekmedikçe sezeryan olmak istemem inşallahta gerekmez rabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:

AMİİİN Cülemize inşallah tatlım.Bu gün günü gelmiş iki bayanı yatışa aldı kezban hanım.Ay nasıl özendim. Şu anda ya doğum yaptılar ya da yapmak üzerelerdir. Allah yardımcıları olsun.İkisi de normal doğuma gittiler maşallah...

yürüyüş yapıyorum ben ama kışta geliyo soğuklarda napıcaz bakalım
bende normal doğum istiyorum inş. herşey normal gider kızlarda kesilip biçilmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…