evet canım süpüğrge yapıyorum elle siliyorum toz filan alıyom böle işte hafatadada bir yapıyorum amacanım bende çok çabuk yoruluyorum
birde benim ilk bebeğim düşük oldu biraz iş yapmayada korkuyorum gerçi iş yapmaktan düşmedi bebek gelişmediği için düştü
şimdi süpürge yapmıyorum o çok yoruyorya insanı hafta sonu eşime yaptırıyorum ama onun içinde çok zor oluyor
siz yapıyormusunuz süpürge falan
hoş geldin selmacımmerhabalar kızlar nasılsınız, havvacım gözünaydın canım maşallah kızına.
Ben de normal istiyorum Zeynepcim. Sezeryan olmaz inşallah
Evet Zeynepçim bebeğe bağlı biz şimdiden telkin edelim onlara noröal doğumu :))
Havvacım canım allahtan bizim doktor sezeryan taraftarı bir doktor değil, dün bir hastası sancılanıp geceden hastaneye yatmış sabah dokuza kadarda 3 cm açılmış ben sezeryan isterim diye tutturmuş, bu arada 40 haftalık hamile bayan, doktor onu ikna etti vala telefondan, epidural yapılacak açılma olmazsa sezeryan diye, benim kolayıma gelir sezeryan yapmak ama normal doğum yapabilirsin dedi kadına sonradan ne oldu bilmiyorum .
Selmacım benzer bi şeye ben de şahit oldum bugün. Doğum yapan gelinin kayınvaldesiydi galiba o anlatıyodu. Sancılara dayanamamış sezeryan istemiiş. Kezban Hanım hayır demiş normal doğum olacak ve normal yaptımış.Kadın kendi anlattı
Selmacım benzer bi şeye ben de şahit oldum bugün. Doğum yapan gelinin kayınvaldesiydi galiba o anlatıyodu. Sancılara dayanamamış sezeryan istemiiş. Kezban Hanım hayır demiş normal doğum olacak ve normal yaptımış.Kadın kendi anlattı
helal olsun doktora valla bende normal doğum taraftarıyım gerekmedikçe sezeryan olmak istemem inşallahta gerekmez rabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?