aslında birden sayılır ilk 3 ay hiç kilo almadım 2 ayda aldım bu gidişle dahada alacam
iştahımı kontrol edemiyorum ben tatlıyı çok yiyorum ondan sanırım geçen ay doktorum böle giderse diyetisyene yönlendirecem demişti bakalım bu kontrolde ne diyecek cokacimcoook
merhabalar kızlar nasılsınız, havvacım gözünaydın canım maşallah kızına.
bende yuruyuslere baslıcam bu hafta ıcı baska turlu basedemıcem bu kılolarla cunku... butun gun elımde su sısesıyle gezıyorum belkı aclıgı bastırır dıye ama banamısın demıyor :sinifsinif:
anladım canım
senin bebiş hep tatlı yemek istiyor demekki.
yapabilsen yürüyüş falan dengelerdi belki yediklerini.
bende yuruyuslere baslıcam bu hafta ıcı baska turlu basedemıcem bu kılolarla cunku... butun gun elımde su sısesıyle gezıyorum belkı aclıgı bastırır dıye ama banamısın demıyor :sinifsinif:
hadi gözün aydın canım
Sağol Selmacım.Hoş geldin. Canım Kezban Hanım bana ayrıntılı falan demedi. Bi dahaki aya şekere bakacağız aç gel dedi. Doğuma yetişecekti soramadım ayrıntılıyı. Bu arada GOP hastanesinde norma doğum 600, sezeryan 1.500 liraymış. SSKlı fiyatlar mı diye sormayı unuttum tatlım. Ah bu unutkanlık artık not defteriyle gezeceğim fisfisfismerhabalar kızlar nasılsınız, havvacım gözünaydın canım maşallah kızına.
evet canım aslında çok hareketsizim sürekli evdeyim pek aktif biri degilim
yiyip içip yatıyorum buda bana kılo olarak dönuyor birkaçgündür evde yapabilecegım egzersizleri araştırıyorum bakalım başlıyabilirsem sen yürüyorsun sanırım öle hatırlıyorum
yürüyüş çok önemli keşke bende yapabilsem ama bulundugum semt pek müsait dgl bunun için maalesef
Canım çok teşekkür ederim...
Sağol Selmacım.Hoş geldin. Canım Kezban Hanım bana ayrıntılı falan demedi. Bi dahaki aya şekere bakacağız aç gel dedi. Doğuma yetişecekti soramadım ayrıntılıyı. Bu arada GOP hastanesinde norma doğum 600, sezeryan 1.500 liraymış. SSKlı fiyatlar mı diye sormayı unuttum tatlım. Ah bu unutkanlık artık not defteriyle gezeceğim fisfisfis
Canım çok teşekkür ederim...
Sağol Selmacım.Hoş geldin. Canım Kezban Hanım bana ayrıntılı falan demedi. Bi dahaki aya şekere bakacağız aç gel dedi. Doğuma yetişecekti soramadım ayrıntılıyı. Bu arada GOP hastanesinde norma doğum 600, sezeryan 1.500 liraymış. SSKlı fiyatlar mı diye sormayı unuttum tatlım. Ah bu unutkanlık artık not defteriyle gezeceğim fisfisfis
evet canım ben az azyürümeye çalışıyorum.
inş. devamıda gelir.
insan hareket etmeyede korkuyor ya.
yani ben öyleyim ay birşey olurmu diye zararı olurmu diye.
inş. olmazda.
selmakerem senin 2.hamileliğinmi.
evet canım ben az azyürümeye çalışıyorum.
inş. devamıda gelir.
insan hareket etmeyede korkuyor ya.
yani ben öyleyim ay birşey olurmu diye zararı olurmu diye.
inş. olmazda.
selmakerem senin 2.hamileliğinmi.
Ay kızlar yürüyüş ya da egzersiz nolur yapın bi şeyler. Hareketsiz kalınca kaslar hamlıyomuş ve doğum zorlaşıyormuş mazallah. Ebeden duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?