günaydın arkadaşlar...
herkese güzel bir hafta diliyorum...
Günaydınlaar herkese iyi haftalar. Haftasonu kaynatmışsınız baya ancak okudum.
Günaydın kızlarrrrr hayırlı haftalar olsun inşallah ...
SUMİFER Canım hayırlı uğurlu olsun evin güzel günler geçirmeni diliyorum minik kuzunla inşallah...
Günaydın
Herkese mutlu bir hafta diliyoruz minik prens ve prensesleriyle beraber..
Bende oğlumla kahvaltı yapıyorum =) öpüyoruz herkesi
Sevgiler..
günaydın kızlar...herkes iyidir umarım
günaydınlar kızlar
Günaydın sitenin en güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
ben cumartesi dr sonrası giremedim.size haberleri veremedim çünkü randevum geç saatti eve geç geldik ve ben bacak ağrısından yürüyemedim uzandım eşim kaptı pc.dünde sabahtan akşama kadar misafirim vardı arkadaşlar geldi yine giremedim.ve bu yorgunluğun üzerine bugün yürüyemiyorum:1no2: resmen iki bacağımda tutmuyor.şimdi gelelim dr amcamızın dediklerine teyzeleri.biliyorsunuz ben dr değiştirdim ama gittiğim dr dan acayip memnun kaldım.Ahmet yılmaz.ilk defa bir hastasıyla bu kadar uğraşan bu kadar ince detayları dahi anlatan bir dr gördüm ve güven verdi bana inşallah böyle gider.%100 kız dedikaydirigubbakcemile2 ve kızımı 4 boyutlu gördük uyuyordu cimcimem esnedi resmen gülmekten öldük bir elini kafasının altına koymuş aynı babası gibi uyuyordu.dr ultrasyonu ayrıntılıytı.kalbini beynini heryerini inceledik maşallah hiçbir sorunumuz çıkmadı.Allaha şükür2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman kalbine tekrar bakıcağını söyledi çünkü gözden kaçabilen şeyler olabilirmiş.Allah korusun.çok titiz bir dr işinde.ayrıca paracı olmamasıda beni ayrı sevindirdi.özel muayenesi 100 tl bir kontrol hakkın var ama son aylarda kontrollerin hepsi ücretsizmiş.bu arada medicalde normal doğum 250 tl sezeryan 500 müş özel oda istersen 100 tl fark veriyormuşsun bana uygun geldi.normal doğum da olsa sezeryanda olsa ben giriyorum dedi.sıkı durun tahmini doğum tarihim 14 şubatmış.özel ayarlamış gibi olduk.tabi bu değişebilir.bu arada fıstığım293 gr olmuş teyzeleri resmini öpüp duruyorum o kadar net bir resimki eşim fırsat bulup pc ye atabilirse sizlerlede paylaşıcamm.bizden bu kadar çok konuştum :kedi:
Günaydın sitenin en güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
ben cumartesi dr sonrası giremedim.size haberleri veremedim çünkü randevum geç saatti eve geç geldik ve ben bacak ağrısından yürüyemedim uzandım eşim kaptı pc.dünde sabahtan akşama kadar misafirim vardı arkadaşlar geldi yine giremedim.ve bu yorgunluğun üzerine bugün yürüyemiyorum:1no2: resmen iki bacağımda tutmuyor.şimdi gelelim dr amcamızın dediklerine teyzeleri.biliyorsunuz ben dr değiştirdim ama gittiğim dr dan acayip memnun kaldım.Ahmet yılmaz.ilk defa bir hastasıyla bu kadar uğraşan bu kadar ince detayları dahi anlatan bir dr gördüm ve güven verdi bana inşallah böyle gider.%100 kız dedikaydirigubbakcemile2 ve kızımı 4 boyutlu gördük uyuyordu cimcimem esnedi resmen gülmekten öldük bir elini kafasının altına koymuş aynı babası gibi uyuyordu.dr ultrasyonu ayrıntılıytı.kalbini beynini heryerini inceledik maşallah hiçbir sorunumuz çıkmadı.Allaha şükür2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman kalbine tekrar bakıcağını söyledi çünkü gözden kaçabilen şeyler olabilirmiş.Allah korusun.çok titiz bir dr işinde.ayrıca paracı olmamasıda beni ayrı sevindirdi.özel muayenesi 100 tl bir kontrol hakkın var ama son aylarda kontrollerin hepsi ücretsizmiş.bu arada medicalde normal doğum 250 tl sezeryan 500 müş özel oda istersen 100 tl fark veriyormuşsun bana uygun geldi.normal doğum da olsa sezeryanda olsa ben giriyorum dedi.sıkı durun tahmini doğum tarihim 14 şubatmış.özel ayarlamış gibi olduk.tabi bu değişebilir.bu arada fıstığım293 gr olmuş teyzeleri resmini öpüp duruyorum o kadar net bir resimki eşim fırsat bulup pc ye atabilirse sizlerlede paylaşıcamm.bizden bu kadar çok konuştum :kedi:
arya gözün aydın canım öncelikle bacakların için doktor bişiy demedimi normalmiymi geçmiş olsun
anlattığınca göre doktor süper ilgilenmiş doğum fiyatıda çok iyiymiş ya
maşallah kızına ne güzel herşeyini görmüşsün
gözün aydın aryaaa.
gerçekten dr çok önemli çok teşekkür ederim tatlım.gözün aydın canımcım.. sonunda içine sinen bir dr bulmana da çok sevindim.. fıstığına da çok sevindim şekerim..
günaydın arkadaşlar...
herkese güzel bir hafta diliyorum...
günaydın hayırlı günlerr opuyorumnanaktan
Günaydınlaar herkese iyi haftalar. Haftasonu kaynatmışsınız baya ancak okudum.
hayırlı olsun... güle güle oturmak nasip etsin inş..
oh oh süper... izne bak.. 1 yıl:dance:
günaydınlar kızlar..
Günaydın kızlarrrrr hayırlı haftalar olsun inşallah ...
SUMİFER Canım hayırlı uğurlu olsun evin güzel günler geçirmeni diliyorum minik kuzunla inşallah...
Günaydın
Herkese mutlu bir hafta diliyoruz minik prens ve prensesleriyle beraber..
Bende oğlumla kahvaltı yapıyorum =) öpüyoruz herkesi
Sevgiler..
günaydın kızlar...herkes iyidir umarım
günaydınnnn Teyzoşlar iyi haftalar dilıyoruzzzzzzemuszemus
günaydınlar herkese..İyi bir hafta olur inş herkes için:asigim:
günaydın cicişler.Günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
hadi canım gözün aydın.Günaydın sitenin en güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Kızlar bu arada bacak ağrısının sebebini sordum ve kalçanın.Dr çok erken başlamış dedi genelde son aylar karın öne doğru gidince arka tarafa yüklenirmiş sinirler sıkışırmış.ama senin şimdiden olduysa son aylar daha zorlanabiliriz dedi.yapabileceğimiz birşey yok ne yazıkki fizik tedavi yaptırsak röntgen çektiremeyiz dedi.yani hamilelikten kaynaklanıyormuş ve dik durucakmışız.benim sinirler iptal galiba bugün hiç yürüyemiyorum keşke şu bebişim için alışverişolayınnı erken aylarda yapsaymışım nasıl alışveriş yapıcam ben bilmiyorum.hep solamı yatmam gerek dedim.o 6.aydan sonra ben seni uyarıcam dedi.henüz erken dedi.sırt üstüde yatabilirsin dedi.
gözü aydın canım maşallah kızına...ayrıntılıda bakak daha bi başka oluyo ya benim doktorumunda usg si renkli ilk günden beri renkli görüyoruz kızımı...
kızlar ya ne sıkıcı birgün içim daralıyo yaa
günaydın herkese geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim inşallah herkes iyidir arya gözün aydın canım dün kardeşimin düğünü vardı yorgunluktan ölüyorum ayaklarım balon gibi oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?