2010 Şubat Anneleri

günaydın canlarımmmmmm iyi haftalar herkese.... yine hayırlısıyla bitirmemiz gereken bi hafta var önümüzde... kızlar bu hafta özellikle karnım iyice bi büyük görünmeye başladı gözüme... kuzum kilomu aldı acaba... maşallahı var anneye tekme tokat giriyo... kuvvetlendi iyice yattığım yerde göbeğimi seyrediyorum o tekmelerken şekilden şekile giriyo... kaydirigubbakcemile3

günaydın cicişler.

hadi canım gözün aydın.

günaydın kuşum.

saol cnm.Aman ne güzel cnm senin haftasonun iyi geçmiş ben yorgunluktan öldüm.birdahaki hafta düğün var uzun zamandır bir haftasonuda kocamla başbaşa evde dinlenemedik nerdeyse 6 hafta oldu.

canım ya geçmiş olsun kendini iyi hissetiğin bi zaman çıkarsın halledersin herşeyini üzülme

inşallah cnm topallaya topallaya da olsa çıkarım napayım artık.ona bişiler alınca acı filan kalmaz.

Canım bende 2009 şubat annesiyim.O dediğin agrının aynısı bende de olmuştu 5 aylık hamileyken.Ama son aylarda hiç öyle bi agrım olmadı korkma yani.

Sinir sıkışması demişti doktor..Bol bol dinlen eşin masaj yapsın...Geçmiş olsun

gözün aydın Arya güvenebileceğin bi dr bulmanda çok iyi olmuş artık yolu yarıladık kesin dr larımızı bulmamız güven bakımından çok önemli.

günaydın canım amin cümlemize iyi haftalar
benim karnımda öle kocaman oldu maşallah pıtır pıtır geziniyo kuzum
seninkinede maşallah Allah nazardan saklasın benimkide sağımda hep böle toplanıyo karnımın bitarfı şiş dureuyo çok gülüyoz :)

günaydın şubat meleklerinin anneleri nasılsınız.biz çok güzel bi haftasonu geçirdik.sizler nasılsınız?

oh oh maşallah neler yaptınız...

ay hiç duymamıştım zararlı olsa renkli usg ile gösterirmi dr her ay CADIARZU

benimde karnım haddini aştı artık önce gidiyo her yere sırnaşık şey
bizim kızlar çok cadı olcak heralde esra benimkide hiç durmuyo artık resmen dışardan seyrediyoruz babasıyla

Çok sevindim arya. Ne güzel böyle iyi güzel haberler almak..... Ben de cuma günü işten çıkınca bir evi süpürüp sildim. Sonra da eşimin arkadaşları gelmiş Adana'ya ymeğe çıktık onlarla beraber. Eve bir geldim ki gözlerime inanamadım. Ayak bileklerim korkunç şişmişti. ıki günde zor indi. Korktum açıkçası. Önceden hafif hafif oluyordu ama ilk defa bu kadar abartı bir sahneyle karşılaştım.

gecmiş olsun kuşum aynısı bendede oluyor yattımmı belim tutuluyor kalkamıyorum
ve yürümekte zorlanıyorum
kuzenimde bahsetmişti aynı seyden ve doğumun ertesi günü kuş gibi olmuş ama hihoyyyt
maşallah bebişede :teytey:

benim bebiş bana temizlik yaptırmıyor
dün yerleri süpürmeye kalktım
eğildikçe o beni iktiriyor kıpır kıpır bişeyler yapıyor rahat vermedi ama oturunca oda sakin oluyor
artık bugün babası süpürecek
kaydirigubbakcemile3

günaydın şubat anneleri nasılsınız
biz temizliği yaptık yürüyüşümüzde yaptık
geldik yanınıza.
benim oğlanda yoruldu heralde
sütüde içtik uyusun bakalım.

aryacım ne mutlu sana darısı bizlerede olur inşallah bende bu c.tesi gidicem meleğimi görmeye nasıl iple çekiyorum anlatamam... bizede dr. teyzemiz güzel şeyler söyler inşallah.... ama kızlar sanırım ben gittiğim hastanede yapmıycam doğumumu... telde fiyat vermiyolar dr. lar söylüyomuş fiyatı ve her dr. ayrı fiyatı varmı... böyle bi saçmalık olabilir mi... dr. la hasta para konusunda muhattap edilir mi... bide benim gittiğim hastanede doğum ücreti fazla sanırım net fiyat öğrenemedim ama c.tesi internetten araştırabildiğim kadarıyla 1500 tl normal doğum gibi bişey... sezeryanda 2000-2500 civarı... bu c.tesi daha net dr. dan alıcam fiyatı... dr. umdan çok memnunum o yüzden muayeneye ona gitmeye devam edicem doğuma kadarda daha uygun bi hastane araştırıcam ... vereceği fiyata bağlı aslında... of bilmiyorum kafam pek çalışmıyo bu ara bu konu çok geriyo beni....

ohh annesine kıyamıyor demekki.
sen yorulma dinlen diyor anne sine
.

Bizde pazar günü eşimle yaptık temizliğimizi,tüllerimi yıkadım astı sagolsun oturma odamızın seklını degıstırdık evı supurduk sıldık Allah razı olsun yoksa hiç birşey yapacak halim yok uzun süre ayakta kalamıyorum artık bende ne olcak ilerleyen zamnlarda bilmem kızlar :CüvCüv:

benim sağ ayağımda şişiyo hemen bileklerimde şişiyo akşamları ama sabah iniyo

bende canım temzlik yapmaya kalkışınca itikliyo batıyo bide çarşıya gezmeye gideyim hiç rahat vermiyo oğlum gezdirmicek beni heralde :)

arya esma gülşah hafta sonu eşimin kuzenleri eşleri hep berarber toplandık 20 25 kişi hep bearaberdik at çifliğine gittik gezdik çok eğlendik öle işte
esra günaydın şeker

Günaydın kızlar a.s.

nasılsınız, benim başım agrıyor 2 günden beri, gece ilaçta içtim ama fayda etmedi..

Aryaacım gözün aydın canım, benimde üçlü test bugün belli olacak ama ben gidemiycem belki yarın belkide daha sonra giderim, zaten kafama hiç takmıyorum hayırlısı olsun.

kızlar bizim hem Cumartesi hem Pazar düğünümüz vardı.yorgunluktan ölüyorummm Cumartesi akşam biraz oynadım ama Pazar sabahı bacağıma krap girdi şuan sol bacağım halen ağrıyor topallıyorm..ama ağrıdığı halde dünkü düğündede oynadım.işin kötüsü ya 2 gündür çok yoruldum diye ayaklarım çok şiş ve zonkluyor.

yoruldun demekki burcucum.
benimde bu hafta sonu nişanımız var yine
bende oynamasını severim
az az oynarım galiba

düğününüzde hayırlı uğurlu olsun.

ohh annesine kıyamıyor demekki.
sen yorulma dinlen diyor anne sine
.

babasına söyledim kızın rahat vermiyor dün temizlik yapamadım
işler ellerinden öper dedim
o da olsun ben yaparım sen yapma bebişin rahatı bozulmasın diyonaniknanik
bide geceleri hep karnımı örtüyor kociş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…