günaydın şubat meleklerinin anneleri nasılsınız.biz çok güzel bi haftasonu geçirdik.sizler nasılsınız?
günaydın cicişler.
hadi canım gözün aydın.
günaydın kuşum.
canım ya geçmiş olsun kendini iyi hissetiğin bi zaman çıkarsın halledersin herşeyini üzülme
Kızlar bu arada bacak ağrısının sebebini sordum ve kalçanın.Dr çok erken başlamış dedi genelde son aylar karın öne doğru gidince arka tarafa yüklenirmiş sinirler sıkışırmış.ama senin şimdiden olduysa son aylar daha zorlanabiliriz dedi.yapabileceğimiz birşey yok ne yazıkki fizik tedavi yaptırsak röntgen çektiremeyiz dedi.yani hamilelikten kaynaklanıyormuş ve dik durucakmışız.benim sinirler iptal galiba bugün hiç yürüyemiyorum keşke şu bebişim için alışverişolayınnı erken aylarda yapsaymışım nasıl alışveriş yapıcam ben bilmiyorum.hep solamı yatmam gerek dedim.o 6.aydan sonra ben seni uyarıcam dedi.henüz erken dedi.sırt üstüde yatabilirsin dedi.
Günaydın sitenin en güzel anne adaylarıopuyorumnanaktan
ben cumartesi dr sonrası giremedim.size haberleri veremedim çünkü randevum geç saatti eve geç geldik ve ben bacak ağrısından yürüyemedim uzandım eşim kaptı pc.dünde sabahtan akşama kadar misafirim vardı arkadaşlar geldi yine giremedim.ve bu yorgunluğun üzerine bugün yürüyemiyorum:1no2: resmen iki bacağımda tutmuyor.şimdi gelelim dr amcamızın dediklerine teyzeleri.biliyorsunuz ben dr değiştirdim ama gittiğim dr dan acayip memnun kaldım.Ahmet yılmaz.ilk defa bir hastasıyla bu kadar uğraşan bu kadar ince detayları dahi anlatan bir dr gördüm ve güven verdi bana inşallah böyle gider.%100 kız dedikaydirigubbakcemile2 ve kızımı 4 boyutlu gördük uyuyordu cimcimem esnedi resmen gülmekten öldük bir elini kafasının altına koymuş aynı babası gibi uyuyordu.dr ultrasyonu ayrıntılıytı.kalbini beynini heryerini inceledik maşallah hiçbir sorunumuz çıkmadı.Allaha şükür2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman kalbine tekrar bakıcağını söyledi çünkü gözden kaçabilen şeyler olabilirmiş.Allah korusun.çok titiz bir dr işinde.ayrıca paracı olmamasıda beni ayrı sevindirdi.özel muayenesi 100 tl bir kontrol hakkın var ama son aylarda kontrollerin hepsi ücretsizmiş.bu arada medicalde normal doğum 250 tl sezeryan 500 müş özel oda istersen 100 tl fark veriyormuşsun bana uygun geldi.normal doğum da olsa sezeryanda olsa ben giriyorum dedi.sıkı durun tahmini doğum tarihim 14 şubatmış.özel ayarlamış gibi olduk.tabi bu değişebilir.bu arada fıstığım293 gr olmuş teyzeleri resmini öpüp duruyorum o kadar net bir resimki eşim fırsat bulup pc ye atabilirse sizlerlede paylaşıcamm.bizden bu kadar çok konuştum :kedi:
günaydın canlarımmmmmm iyi haftalar herkese.... yine hayırlısıyla bitirmemiz gereken bi hafta var önümüzde... kızlar bu hafta özellikle karnım iyice bi büyük görünmeye başladı gözüme... kuzum kilomu aldı acaba... maşallahı var anneye tekme tokat giriyo... kuvvetlendi iyice yattığım yerde göbeğimi seyrediyorum o tekmelerken şekilden şekile giriyo... kaydirigubbakcemile3
günaydın şubat meleklerinin anneleri nasılsınız.biz çok güzel bi haftasonu geçirdik.sizler nasılsınız?
cnm ben önceki dr çok beğeniyordum ama acele acele gösteriodu acıbadem olmasına rağmen ult.o kadar iyi değildi ilkkez bu kadar net gördüm gerçekten insan daha bir başkaoluyor.sen şanslıymışsın.yanlız dün arkadaşım geldi onunda kızı 1 yaşında dediki biz 4 boyutluya girmedik zararlı neden yaptırdın dedi aklım karıştı..
günaydın canlarımmmmmm iyi haftalar herkese.... yine hayırlısıyla bitirmemiz gereken bi hafta var önümüzde... kızlar bu hafta özellikle karnım iyice bi büyük görünmeye başladı gözüme... kuzum kilomu aldı acaba... maşallahı var anneye tekme tokat giriyo... kuvvetlendi iyice yattığım yerde göbeğimi seyrediyorum o tekmelerken şekilden şekile giriyo... kaydirigubbakcemile3
saol cnm.Aman ne güzel cnm senin haftasonun iyi geçmiş ben yorgunluktan öldüm.birdahaki hafta düğün var uzun zamandır bir haftasonuda kocamla başbaşa evde dinlenemedik nerdeyse 6 hafta oldu.
inşallah cnm topallaya topallaya da olsa çıkarım napayım artık.ona bişiler alınca acı filan kalmaz.
benim bebiş bana temizlik yaptırmıyor
dün yerleri süpürmeye kalktım
eğildikçe o beni iktiriyor kıpır kıpır bişeyler yapıyor rahat vermedi ama oturunca oda sakin oluyor
artık bugün babası süpürecek
kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim arya. Ne güzel böyle iyi güzel haberler almak..... Ben de cuma günü işten çıkınca bir evi süpürüp sildim. Sonra da eşimin arkadaşları gelmiş Adana'ya ymeğe çıktık onlarla beraber. Eve bir geldim ki gözlerime inanamadım. Ayak bileklerim korkunç şişmişti. İki günde zor indi. Korktum açıkçası. Önceden hafif hafif oluyordu ama ilk defa bu kadar abartı bir sahneyle karşılaştım.
bende canım temzlik yapmaya kalkışınca itikliyo batıyo bide çarşıya gezmeye gideyim hiç rahat vermiyo oğlum gezdirmicek beni heralde :)benim bebiş bana temizlik yaptırmıyor
dün yerleri süpürmeye kalktım
eğildikçe o beni iktiriyor kıpır kıpır bişeyler yapıyor rahat vermedi ama oturunca oda sakin oluyor
artık bugün babası süpürecek
kaydirigubbakcemile3
kızlar bizim hem Cumartesi hem Pazar düğünümüz vardı.yorgunluktan ölüyorummm Cumartesi akşam biraz oynadım ama Pazar sabahı bacağıma krap girdi şuan sol bacağım halen ağrıyor topallıyorm..ama ağrıdığı halde dünkü düğündede oynadım.işin kötüsü ya 2 gündür çok yoruldum diye ayaklarım çok şiş ve zonkluyor.
ohh annesine kıyamıyor demekki.
sen yorulma dinlen diyor anne sine.
benim sağ ayağımda şişiyo hemen bileklerimde şişiyo akşamları ama sabah iniyo
bende canım temzlik yapmaya kalkışınca itikliyo batıyo bide çarşıya gezmeye gideyim hiç rahat vermiyo oğlum gezdirmicek beni heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?