- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
bebişimize yararının olacagına emin olduğum
şey süt yoğurt ve meyveee
bol yiyelimde bebişlerimize yarasın .
kızlar önemli bir bilgi de benden..
balık konusunda gene..
doktorlar genellikle büyük balıkları değil küçük balıkları tercih edin diyorlar.
çünkü büyük balıklar derin su balıkları olduğundan vücutlarında civa ihtiva edebiliyorlarmış
küçük balıklar daha sağlıklı die okumuştum. sardalya, hamsi, istavrit gibi..
ton balığı iyi değil diye duymuştum ama kesin bilemicem..en iyisi doktorlarımıza sormak tabi.
volesim bizim şubat anneleri paylaşımında buldum yazıyı ama şu anda anne olunca anladım diye bir site de dolaşıyorum. Çok güzel şeyler var özellikle dr kadir tuğcunun yazılarını okuyorum. İstanbullular bence bebeğinizi mutaka ona götürün. sanırım çok tecrübeli bir çocuk doktoru.
Ben de şimdiden iyi bir çocuk doktoru araştırmaya başladım Ankara'da.
hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma 1 kaşık yoğurt girmedi öğğ :s
meyveli yoğurtlardan yesem olurmuki ya
kızlar önemli bir bilgi de benden..
balık konusunda gene..
doktorlar genellikle büyük balıkları değil küçük balıkları tercih edin diyorlar.
çünkü büyük balıklar derin su balıkları olduğundan vücutlarında civa ihtiva edebiliyorlarmış
küçük balıklar daha sağlıklı die okumuştum. sardalya, hamsi, istavrit gibi..
ton balığı iyi değil diye duymuştum ama kesin bilemicem..en iyisi doktorlarımıza sormak tabi.
mrb canım nasılsın.
güzel haberler aldık annelerden
çok şükür kötü haber yok.
iyiyim sağol canım. oh oh iyi kötü haber olmasında... bu alışveriş yeni mi çıktı puanla felan yoksa varmıydı
ya benim puanlarım az yettiğinide alamıyorum tükendi diyor. nasıl oluyo kapıyamı getiriyolar aldığını?
yooo puanlarımızn altına
resim geliyor sadece.
aldığımız şeyin resmi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?