ya hiç bilmiyorum canım... dr. dan çok memnunum usg de süper bakıyo... ne biliyim sadece doğum ücreti yüzünden değiştirmek pek istemiyorum.... şayet sonuna kadar iyi sorunsuz giderse hamileliğim başka hast. yapabilirim doğumu ama Allah göstermesin bi sorun çıkarsa herşeyimi o bildiği için onda yaparım doğumu şimdiden bişey söyleyemiyorum aslında bende çok kararsızım... ama insanlar 650 tl ye sezeryan 350 tl ye normal doğum yaparkende ben 1500 normal doğuma verince biraz enayi hissederim kendimi yani o parayla miniğime neler yaparım 1000 tl fark az değil ki...
Kızlar gÜnaydın geÇmİŞe ŞÖle bİr gÖz attım herŞey normal aryacım gÖzÜn aydın hadİ valla bakalım bİze ne dİcek haftaya doktor amcamız
Saol esmacım Allah razı olsun, Keşke bende almasaydım boşu boşuna ilaç almış oldum faydası olsa gam yemiycem
İnşallah aryacım, bende hiç istemedim ama doktor yapalım deyince tamam dedim yoksa sonuca takılmam, Allah hayırlısını versin.
arya'cım senin adına sevindim, kafana göre bir dr bulmuşsun. inş kısa zamanda ağrıların da geçer tatlım.
saol bitanem walla geçiceğe benzemio pek yürüyemiyorum bu sabahta geceleri tuvalete kalkıyorum ay uy diye diye yazık eşimde uyanıyor benim yüzümden.sabah zaten 7 de işe gidio kıyamıyorum.
akarahan hayırlı olsun canım, Allah mesut etsin kardeşindi değil mi?
voles canım bence doktor değiştireceksen, tam doğum anında değiştirme.Şimdilerde kararını ver ve bundan sonra o dr'a devam et. çünkü ne kadar para ile de olsa, dr'lar daimi hasta ile, tek seferlik hasta arasında ayrım yapıyorlar. benim fikrim bu canım.
gunaydın kızlar... nasılsınız herkes ıyımı bugun?
sabah doktora gıttık kontrole kızımız ıyıymıs teyzelerı kalp atıslarını dınledık ultrasonda eşi ve suyu da gayet ıyı durumda gorundu... 16 cm 246 gr olmus mınıgım. kılosu artmıs ama 2 hafta once gıttıgımde de 16 cm dı boyu uzamamıs neden bılmıyorum :sinifsinif: eve gelıp gecen ultrasonla karsılastırdıgımda farkettım... doktor hıcbısey demedı hersey gayet normal sat ıle uyumlu saglıklı bı bebek dedı... bu haftaya kadar boyu hep onden gıdıyodu bu hafta ınternetten baktıgımda normal ama yınede 1 cm bıle uzamamıs benneyaptımki fena halde aklıma takıldı ıcıme dert oldu resmen... buna ragmen ultrasonda olctugu karın cevresı bas cevresı olcumlerı ve kılosunda artıs var bende anlamadım mafoldumben
bu arada haftaya tetenoz asımı olmamı soyledı 2 hafta sonra kontrole gıttıgımde de ayrıntılı ultrasona yonlendırıcekmıs benı... ve 1 kılo daha almısım. yanı toplamda 2 kılo almıs oldum basından berı...
günaydın güzel anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?