2010 Şubat Anneleri

kızlar hani diyordum ya 3lü testi ayrıntılıyı ücrtsiz yaptırdım diye :kedi:
onlar ücretsiz değilmiş maaşımızdan kesildi bu ay :umursamaz:
keşke o an isteseler parayı maaşımızdan kesilmesi kötü oldu, insan kendini ona göre ayarlıyor. ama ok kesilmedi. 3lü test için 13 tl demişlerdi. muayene ücreti falan hepsi toplam 50 civarı tutmuş.
sizi de yanılttım, kusura bakmayın. :kedi:

herkez yemekte mi?
cokacimcoook
kızlar az kaldı hamilelik önceki kiloma kavuşacağım. göbüşüm büyüyor, bebişim büyüyor..

Merhaba arkadaşlar.Geçmişi okudum geldim. Herkes iyi maşallah. Ben yeni girebildim. Bugün o kadar yoğundu ki interneti bile açamadım

--------------------------------------------------------------------------------

listeye benide ekleyin
yaş-28
sat-24 mayıs
tahmini doğum tarihi-20 şubat
cinsiyet-erkek
hamile kaldığım kilo 56

kızlar şöyle derli toplu bir bebek ihtiyaç listesi bulamıyorum yaaaa
dayanamıyorum bebeğime birşeyler almak istiyorum ama öyle hesapsız kitapsız alınca da bazı şeylerden çok fazla alınıyor gereksiz oluyor onun yerine asıl gerekli ihtiyaçları almak istiyorum.
artık kıyafet almayacağım zaten de başka ne alınır ki miniklerimize?

KıZlar biraz gecikmiş cvplar olucak ama dün kayınvaldem geldi girip okuyamadım yazdıklarınızı umarım atladıklarım olmamıştır.bu araada herkese tatlı huzurlu bal gibi bir gün diliyorum.ben saat 6 dan beri ayaktayım uykusuzluk sorunum yine başladı.uyanıyorum sonrada nasıl doğurucam acaba neler olucak doğumda die düşünüyorum.korkmuyorum ama korkuyorumakannehir nasıl bir ikilem bende anlamadım.hem bebeğime kavuşmak istiyorum hemde o anı düşünüyorum sürekl acaba normalmi doğurucam sezeryanmı die.birde erken doğum korkusu aldı bu aralar.Allah korusun.bizim sülalede çok varda erken doğum.irsi değildir herhalde umarım.

bende en başlarda senin gibi düşünmüştüm demiştimki 3500 kadar doğum parası verebilirim sonra birkaç arkadaşım doğum yaptı 300-500 gayet te iyi geçti doğumları bu sefer banada enayi parası gibi geldi.hastane koşulları tabiki önemli ama özel hastanelerde de hiç sorun çıkmıo değil.bence en önemlisi dr.Allahım hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin cnm.hepimizin öyle Allahım bebişlerimizin sohbetlerini yapmak nasip etsin.

Kızlar gÜnaydın geÇmİŞe ŞÖle bİr gÖz attım herŞey normal aryacım gÖzÜn aydın hadİ valla bakalım bİze ne dİcek haftaya doktor amcamız

saol tatlım inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz.büyümüştür senin cimcimede.insan özlüo yine görmek istiyorum.cd takıp takıp izliyorum.

amin cnm.ayrıntılı ultrasyon en önemlisi bence dr herşeye bakıyor orada.

Gözün aydın cnm.sağlıklı olsunlarda boyu haftasına göre iyi cnm senin.yanlız seninkinin gr görünce benim ki acaba zayıfmı die düşündüm.293 gr dedi dr.şimdi ben endişelendim.

günaydın güzel anneler..

günaydın cnm.opuyorumnanaktan

uykusuzluk bendede var aryacım
gece 12 gibi yataga girdim sabah 6 da gene ayaktayım
biraz kafamda sorunlar onlarımı takıyorum neyapıyorum
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…