uykusuzluk bendede var aryacım
gece 12 gibi yataga girdim sabah 6 da gene ayaktayım
biraz kafamda sorunlar onlarımı takıyorum neyapıyorum.
insanın kafası dolu oldumu uyuyamıyor galiba.hamileliğimin en başından beri şöyle bir yatıp tatlı tatlı uyumadım.hiç keyfini süremedim.kızıyorum şimdi kendime.ama geçkalmış sayılmam.son aylarımda bari biraz nazlanayım.:kedi:
insanın kafası dolu oldumu uyuyamıyor galiba.hamileliğimin en başından beri şöyle bir yatıp tatlı tatlı uyumadım.hiç keyfini süremedim.kızıyorum şimdi kendime.ama geçkalmış sayılmam.son aylarımda bari biraz nazlanayım.:kedi:
günaydın canım iyi diyelim iyi olsun canım.Günaydın arkadaşlar. Herkes iyidir umarım
Günaydın dünyanın en şanslı hanımları.. Bebişleriniz ve sizlere mutlu bir gün diliyorum..
Profilime oğluşumla resimlerimi ekledim görmek isterseniz bekleriz..
Sevgiler.
seldacım maşallahhh hamilelik negüzel yakışmış
doğum günündemi öğrendim hamile olduğunu
çok güzel.
Sağol bitanem hamilelik kime yakışmaz ki..Buradaki herkes birbirinden güzel o yüzden..
Evet 10 haziran doğum günüm.. o gün öğrendik hamile olduğumu.. Allahın en güzel hediyesi oğluşum bana:)
Günaydın dünyanın en şanslı hanımları.. Bebişleriniz ve sizlere mutlu bir gün diliyorum..
Profilime oğluşumla resimlerimi ekledim görmek isterseniz bekleriz..
Sevgiler.
günaydın kızlar geçmişe şöle az göz attım herkes iyi sanırım benimde uykum var kızlar yetmiyo uyku banada
Essemayit ,Fatima Sağolun kızlar utandım sabah sabah..
Sizin yansıyan güzelliği o gördüğünüz
günaydın kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır
aryacım ayrıntılı ultrasonun nasıl çıktı memnun kaldın mı dr dan?
bu liste güncellemeyi kim yapıyor arkadaşlar ben yarene rica ettim ama listede halen erkek görünüyor bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?