2010 Şubat Anneleri

cnm ben özeline gittim 100 verdim 2 hafta sonra ücretsiz kontrol olucam özelinde yine son haftalar özelin de kontroller hep ücretsiz.cd verdi 4 boyutlu ultrasyonu doopler cihazı var çok net görüyorsun.medicalde muayene ücreti 30 tl miş ordaki ultrasyonuda güzelmiş die duydum ama 4 boyutlumu bilmiyorum.yanlız özelde baksın ssk da baksın aynı özeni gösteriyormuş.ordada kontrol hakkın var.ben çok sevdim dr tavsiye ederim insana güven verio.

Seldacım resimlerine baktım oğluşunla çok tatlısınız maşallah,

Aryacım doktorlar kilo konusuna takılmayın diyor bence gayet normal

dr normal dedi ama annelik işte insan şimdiden evhaama başlıo.seldacım bende bakıcam resimlerine hemen çok merak ettim.

günaydın canım.
ay kızlar ne marifetli komşularım var benim ya.
bu saatte yemek pişiriyor komşumun biri
mis gibi kokuyor maşallahh maşallahh.

bu saatte hamaratlık walla ben öğlen olmadan bişi pişirmiyorum.zor gelio.ama bayılıyorum böyle hamarat işini sabahtan bitiren insanlara.canın çektise 1 tabak iste kız.

esmacım bu boya işi bizi mahvetti odayı maviden pembeye döndürmek için 4 kat boya sürüldü o bitti bu sefer başka tadilatlar başladı. annemler bende. böyle olunca çok istememe rağmen buraya hiç bakamadım. sen nasılsın iyi misin.
bu arada ben de sabaha karşı 5.30 6 civarı hortluyorum

huu seçil sesimi duymuyor musun, dr dan memnun kaldın mı nasıl geçti diye soruyorum
liste güncellemeyi kim yapıyor arkadaşlar

cnm hoşgeldin.özletiosun kendini.dr dan çok memnun kaldım.ayrıntlı ultrasyonda da şükür herşey yolunda çıktı.kızımın cd izliyorum sürekli cemile hnm çok seviyordum ama muayeneleri çok kısa tutuyormuş bu dr gidince anladım herşeyi o kadar detaylı anlattı ve o kadar detaylı sorular sorduki sanki cemile hnm başından savıyormuş bunca zaman gibi geldi.yine kadının hakkını yemiyeyim ama şöyle diyeyim gelen gideni aratmadıkaydirigubbakcemile3 %100 kız dedi.bizimkinin sizden sonra erkek umudu vardı biliosunkaydirigubbakcemile3 sen neler yaptın oda aldınızmı kızına.

gunaydin tum annelere nasilsiniz az esliye bakim dedim icinden cikamadim
günaydın canım.

kızlar bişey sorucam hastane çantanızı ne zaman hazırlıyacaksınız

ben daha bebeişime hiç birşey almadım bend e7-8 ayada hazırlarım galiba.

kolay gelsin canım.
iyik yanınd abirileri var canım.
tek başına daha zor olurdu senin için.

canım bende oraya gidicem deniycem ama medicalde doktor odasındaki usg renkli boyutlu sandım bahar hastanesinin usg si karıncalı tv gibi oraya gitmicem ondan zaten özel hastaneye sadece usg de bebeğimi görebilmek için gidiyorum
arayımda randevu alayım biran önce

gunaydin cagirgozlu tatlım bende 27 puan var ama gorunmuyor sendeki gibi ne alla bilirsin diye ben bu isi anlayamadim

ay canım kolay gelsin
bende iyiyim çok şükür bebişimi büyütüyorum :kedi:
sende iyisin inş.

memnun kalmana çok sevindim canım, maşallah kızımıza da Allah bol bol sağlık sıhhat versin ikinize de. Valla doğruluk payı var söylediklerinde. hele şu aralar başka bir dr doğum iznine ayrıldığı için onun hastaları da paylaştırıldı. cemile hanımın hali perişan. ama gene de bu dr la girerim inşallah doğuma, bütün takiplerimi o yaptı.
biz oda takımı aldık, bakarken o kadar çok yer gezdik anlatamam. en çok bunda yoruldum. çilekten aldık en sonunda. ekimin 15 inde getiricekler.

medicaldeki usg nasıl bilmiyorum cnm ama bir arkadaş güzeldi yazmış.bizim sitede.medicalde ssk ya bakıyor sonuçta bahar hiç ücret almıyormu?

çakırgözlü sağol canım ama haftaya gidicekler gene kalcaz sap gibi :)
esma aa adını koydunuz mu kız maşallah maşallah adıyla büyüsün

çakırgözlü sağol canım ama haftaya gidicekler gene kalcaz sap gibi :)
esma aa adını koydunuz mu kız maşallah maşallah adıyla büyüsün

biz hep yalnızım canım
negüzel kısa bir sürede olsa
yanındalar canım.

bebek ismi bizde de yavaş yavaş şekilleniyor
bakalım en son neye karar verecez.

kızlar size iyi muhabetler ben az gidip uyucam kocisim gece calisiyo bu hafta gidim yanina kıvrılım az sonra yine gorusuruz kendinize ve bebislerinize iyi bakin

günaydın kızlar...
SELDA cım resimler çok hoş maşallah...

Canım sağol..
Kızlar benim amiyosentes sonuçlarını bugün alacaktım biliyosunuz.. ama arata bayram tatili girdiği için çıkmadı demişler eşime.. ben gidemedim cesaret edemedim..o gitmişti.
Cuma günü alacağız inşallah iyi sonuçları

Bide hastane çıkışı alırken neye dikkat etmeliyiz. bunlar çeşit çeşitmi alan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…