2010 Şubat Anneleri

canım kaç kere ultrasona girdin buzamana kada 30 kere doktor değiştrdim demişin

Hamileliğimin başından beri başıma gelmedik kalmadı desem yeridir..
Özel hastanelerde öyle kötü doktorlara ağız eydim öyle asistanlardan azar işittim ki anlatamam.. hele birkeresinde doktorun biri bebeğin sağır dilsiz olursa sorumlusu sensin deyip ultrason muayenesinden caydırdır beni onu hiç unutmam..Sonra ikili tesmin sonuçları problemli çıktı başka doktora gittim bebeğin özürlü olabilir dedi...
Allahım o günleri birdaha göstermesin.. Toplam 5-6 kez ultrasona girdim..son bir aydırda hiçbir yere gitmiyorum.. En son gittiğim doktor amniyosentez sonuçların çıksın gel bakalım demişti.. ona gidicem şimdi işte.. bilmiyorum aslında bana kalsa annelerimizin zamanında ki gibi hiç doktora gitmeden doğurmak istiyorum artık ama olmuyor işte.

kızlar bebğin hareketlerini göbeğinizin üstündemi yoksa altındamı hissediyorsunuz
ben göbek deliğimin biraz altında hissediyorum

cnm aman Allah korumuş ben kocamın kurtarmasına rağmen acayip panik oldum allahtan dr gideceğim gündü sağlıklı gördüm rahatladım.çok sakarım bende cnm ya korkuyorum dışarı yanlız çıkmaya.birde inadına herşey beni buluo çocuklar top oynuyor bana gelio top elim karnmda geziyorum.ya bide benim kimse hamile olduğumu anlamıo.yer vermiolar metroda filan.dr da gebelik varmı dedi bana(((

cnm benim kuzenimde de aynı sorun vardı sağlıkla doğurdu tabi iğnelerini oldu.o da ilk gebeliğinde iğne olmamış kaybetti.gerçi merdivenden düşmüştü üstüne birde.bende ilk bebeğimi kaybettim ama kan uyuşmazlığı yok tüm testleride yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı şükür.Allahım yardımcımız olsun korusun canlarımızı:Saruboceq:

günaydın kızlaar!! ben sürekli acıkıyorum yaaaa... öğlen yemeğe erken gidiyorum akşam deli gibi yiyorum çok şişiyourm gece de uyuyamıyorum.. karnım davul gibi oldu... iştahınız nasıl fikir verin bana b bebeğin mi benim mi iştahım ??kaydirigubbakcemile3

Ben göbek deliğimin altında hissediyorum ne zaman çıkacak bu yavrular yukarıya

amin canım nasip ya :1hug: bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah bunlara sağlık versin Rabbim
senin karnın yok mu kuşum yoksa kimse anlamıyor dr falan benmki benden önce gidiyor heryere oyüzden erkek olacak diyor herkesgamyoncuiremsu kocaman göbişim var :CüvCüv:

cnm stres yaşamışsın çok kıyamam.bugün doktorla programında da ultrasyonun zararı varmı die konuştular ve hiç bir zararı yok dediler ses dalgası dediler.bende hamileliğimin başından beri 2 haftada bir girdim ilki kayıp olduğu için dr sıkı takip istedi.bende ultrasyon zararlı die düşünenlerdenim ama hem mecbur kaldım hemde dr beni zararı olmadığı konusunda ikna etti şimdiki dr da 2 hafta da bir görmek istedi.bununkinin ultr.4 boyutlu birde korkuyorum bazen bende.

kızlar bebğin hareketlerini göbeğinizin üstündemi yoksa altındamı hissediyorsunuz

cnm bende aynı yerde hissediyorum ama bazen kasığımada biryerleri değiyor.

benide iştahım çok ipin ucunu kaçırmamak için zor tutuyorum kendimi

iyiyiz canım seni göremedim kaç gündür giriyorum yoksun sen iyisin inş.. yada ben girdiğimde olmuyosun karşılaşamıyoruz.

Yooo buralardayım canım sanırım denk gelemiyoruz okuyorum ama fazla yazamıyorum, bende iyiyim çok şükür.

hoşgeldin fatma abla biz iyiyiz sende iyisin umarım..

hoşbuldum gülşahcım saol bende iyiyim ama bebeğim aşağıda gibi hissediyorum sizde nasıl durumlar

Bende acıkma olmuyor çok şükür, hamile olmadan neysem şimdi öyleyim hatta daha az yiyorum inşallah daha sonra değişmez durumum

cnm bende aynıyım hatta şuan bile bir elimde laptop bir elimde tabak:))hep midem kazınıo.1 haftadır böyleyim.

amin şekercim.walla biraz var karnım ama dr da sekreter kız 3 aylıkmı dedi yenimi dedi bende 5.ay bitti dedim buraya seninle aynı aydakiler gelio karınları kocaman kusura bakma ondan anlamadım dedi.mağazalardada anlamıolar.görümcemin göbeği benden büyük benle dalga geçio.ama iç karnım geni ş galiba benim kayınvaldem öle dio.

valla bu ay bende senin gibiydim hiç doymuyodum bebek yiyo bizi depoyu fulluyom ama 2 saat içinde depoda bişiy kalmıyo :) ama çok kilo aldım 3,5 kilo bu ay artık dikkat edicem
canım bende 6 kez girdim usg ye
seninde başına gelmeyen kalmamış ama çok şükür herşey yolunda artık
aslında üstüne düştükçe sorun çıkıyor galiba ben devlet hastanesine gittim hep çok memnun kaldım 2 kez özele gittim ilk başta kananmam olmuştı korktum gittim biride cinsiyet öğrencem die gittim bi kere daha özele gidicem oda cinsiyetinden emin olmak için bidaha devlete gidicem hep nasipse her testi yapıyolar bide hemen ertesi güne sonucu veriyolar ALlah bi aksilik vermesinde inş. doğumuda devlettte yapıcam inş.

ben göbeğin altında bide tam ortada hissediyorum yukarı çıkınca ayvayı yicez hiç rahat vermiyomuş ozaman

canım karnın çıkmıyo die sevinmelisin ben 4 aylıkım bana 6 aylıkmı die soruyolar karnım kocaman olcak benim çalıştığım için patronumda utanıyorum ama anam gibi koıcaman karnım olucak iç karnım hiç yok heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…