canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun
canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiscanlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun
bende büyümüyor sanıyordum ama şükür.insan öle sanıo cidden.diolarki iç karnı geniş olanların normal doğumları kolayoluyor.ama bana çatın dar demişlerdi.bakalım dr son ay ne diyecek.
sağol kuşumhihoyyyta.s.
sağol canım benimselam kızzzzlarrrrrr geçmişi okudum geldim herkes iyi maşaallah
fatoş seni merakla bekliyoduk topikcek hayırlı olsun canım bir yakışıklı daha geliyo desene sağlığıda yerinde maşaallah maşaallah hep böyle güzel haberler duyalımhihoyyyt
sağol canım darısı başına inşallah.gözün aydın şeker maşallah bebişine pardon oğluşunadarısı başıma yok ben çatlaycam hemen şimdi dr gidecem ben ne zaman öğrencem ya senağlama
sağol bacım valla şoktayım canım herkes kız diyodu ama işteahanda ben dediydim valla :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
dünden beri aklıma pat diye fatoş ve oğlu geliyo hahaha
sevindim bacım gözün aydın olsun
sağol esmacımalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kız fatoş bu sabah aklımdan geçti erkek die
hadi gözün aydın maşallah paşana
bak hiç korkmana gerek yokmuş herşey yolundaymış kuzumm :1hug:
sağol fatmacım sorma insan illaki ya diyoHoşgeldin fatoşcum gözün aydın bak herşey yolundaymış, bana doktor %100 erkek dedi ama ben bile şüphedeyim hala, hayırlısı olsun.
aaaa kız bende çok şaşırdım walla erkekler bu kadar saklamamıştı hiç.maşallah cnm yakışılınakilosu boyu çok iyi.sende bizden öpücükler yollasaydın.dr larda bilio demekki kadınlar kulubünüsırnaşık şey %90 dediyse kesindir ama şeker ya.Allahım uzun ömürler versin oğluşuna
Hoşgeldin fatoşcum gözün aydın bak herşey yolundaymış, bana doktor %100 erkek dedi ama ben bile şüphedeyim hala, hayırlısı olsun.
sorma canım ya terbiyeli sıpam benim sorma doktora ilk defa gittim çok iidi aha diye pipisi burda bana tatlı getircen diyo mavileri al hazırla diyo eğer kız olusa pembelerin parasını senden alırım dedim gülmekten öldü.
kızlar bişiy sorcam
lohusa yatağı hazırlanıyo ya
ipekli yorgan yaptırcam dio kaynanam yeşil renk bende yeşil sevmiyorum pek
eflatun daha iyi olmazmı sizce
selam kızlar fatoşcum canım gözün aydın oğluşun olucakmış
bizde bu akşam gidicez doktora %70 kız demişti inş. bu akşam kesinleşir bizde rahat ederiz
bi aydır içim içimi yedi yahu
sağol kuşum
sağol canım benim
sağol canım darısı başına inşallah.
sağol bacım valla şoktayım canım herkes kız diyodu ama işte
sağol esmacım
sağol fatmacım sorma insan illaki ya diyo
sorma canım ya terbiyeli sıpam benim sorma doktora ilk defa gittim çok iidi aha diye pipisi burda bana tatlı getircen diyo mavileri al hazırla diyo eğer kız olusa pembelerin parasını senden alırım dedim gülmekten öldü.
çok pimpirik oluyoruz haliyle, ben ilkini normal doğurduğum için çatı sorunum falan yok, doğumumda kolaydı. inş. bundada herşey yolunda gider normal normal doğururum.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?