2010 Şubat Anneleri

selam kızzzzlarrrrrr geçmişi okudum geldim herkes iyi maşaallah
fatoş seni merakla bekliyoduk topikcek hayırlı olsun canım bir yakışıklı daha geliyo desene sağlığıda yerinde maşaallah maşaallah hep böyle güzel
haberler duyalımhihoyyyt

gözün aydın şeker maşallah bebişine pardon oğluşuna darısı başıma yok ben çatlaycam hemen şimdi dr gidecem ben ne zaman öğrencem ya senağlama

ahanda ben dediydim valla :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
dünden beri aklıma pat diye fatoş ve oğlu geliyo hahaha
sevindim bacım gözün aydın olsun

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kız fatoş bu sabah aklımdan geçti erkek die
hadi gözün aydın maşallah paşana
bak hiç korkmana gerek yokmuş herşey yolundaymış kuzumm :1hug:

Hoşgeldin fatoşcum gözün aydın bak herşey yolundaymış, bana doktor %100 erkek dedi ama ben bile şüphedeyim hala, hayırlısı olsun.

aaaa kız bende çok şaşırdım walla erkekler bu kadar saklamamıştı hiç.maşallah cnm yakışılına kilosu boyu çok iyi.sende bizden öpücükler yollasaydın.dr larda bilio demekki kadınlar kulubünüsırnaşık şey %90 dediyse kesindir ama şeker ya.Allahım uzun ömürler versin oğluşuna

Birtek ben mi kız dedim ya ben zaten kendiminde hep oğlu olucak sanıyordum kız çıktı.ne desem tersi oluo.kaydirigubbakcemile3 hiçbirzaman tahminlerim tutmuyor zatenkaydirigubbakcemile3

bende büyümüyor sanıyordum ama şükür.insan öle sanıo cidden.diolarki iç karnı geniş olanların normal doğumları kolayoluyor.ama bana çatın dar demişlerdi.bakalım dr son ay ne diyecek.

çok pimpirik oluyoruz haliyle, ben ilkini normal doğurduğum için çatı sorunum falan yok, doğumumda kolaydı. inş. bundada herşey yolunda gider normal normal doğururum.kaydirigubbakcemile3

fatoş valla doktor bana erkek dedi hatta pipisi dedi ama hala tereddütteyim ya
bidaha gidicem artık bende görürüm büyümüştür

sağol kuşum
sağol canım benim
gözün aydın şeker maşallah bebişine pardon oğluşuna darısı başıma yok ben çatlaycam hemen şimdi dr gidecem ben ne zaman öğrencem ya senağlama
sağol canım darısı başına inşallah.
ahanda ben dediydim valla :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
dünden beri aklıma pat diye fatoş ve oğlu geliyo hahaha
sevindim bacım gözün aydın olsun
sağol bacım valla şoktayım canım herkes kız diyodu ama işte
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kız fatoş bu sabah aklımdan geçti erkek die
hadi gözün aydın maşallah paşana
bak hiç korkmana gerek yokmuş herşey yolundaymış kuzumm :1hug:
sağol esmacım
Hoşgeldin fatoşcum gözün aydın bak herşey yolundaymış, bana doktor %100 erkek dedi ama ben bile şüphedeyim hala, hayırlısı olsun.
sağol fatmacım sorma insan illaki ya diyo

sorma canım ya terbiyeli sıpam benim sorma doktora ilk defa gittim çok iidi aha diye pipisi burda bana tatlı getircen diyo mavileri al hazırla diyo eğer kız olusa pembelerin parasını senden alırım dedim gülmekten öldü.

Fatoscum canim hadi gözün aydin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok sevindim ögrenebildigine
saglikli ve hayirli evlat olur insallah

selam kızlar fatoşcum canım gözün aydın oğluşun olucakmış

bizde bu akşam gidicez doktora %70 kız demişti inş. bu akşam kesinleşir bizde rahat ederiz
bi aydır içim içimi yedi yahu

kızlar bişiy sorcam
lohusa yatağı hazırlanıyo ya
ipekli yorgan yaptırcam dio kaynanam yeşil renk bende yeşil sevmiyorum pek
eflatun daha iyi olmazmı sizce

ya kızlar slm herkese geçmişi okuyodum ama yetişemiyorum ben okudukça sayfa artıyo arayı kapatamıyorum bu saat oldu daha 10 sayfa var arada.... bi sürü cvp yazıcağım kişi vardı ama ne olur kusuruma bakmasınlar.....

Kız fatoş sen doktora gittin ben rahatladım valla. Gözün aydın. Hadi erkek kız neyse de sağlıklı olduğunu gördün ya çok şükür:Saruboceq: Benim de oynamıyor ya senin iyi haberlerine sevindimopuyorumnanaktan

Aynen canım doktora kaç kere emin misin diye sordum. Bi daha ki ay değiştirme sonra dedim. Güldü ama haftaya gittiğimde yine bi sorayım. Korkuyorum ay erkek için hediye almış birkaç kişi. Ben almıyorum alırsam da unisex alıyorumzemuszemus

Fatoşum ben de aynısını dedim doktora o da bana 7. aydan önce bişey alma zaten ne olur ne olmaz dedizemuszemus

kızlar bişiy sorcam
lohusa yatağı hazırlanıyo ya
ipekli yorgan yaptırcam dio kaynanam yeşil renk bende yeşil sevmiyorum pek
eflatun daha iyi olmazmı sizce

cnm benim annem evlenmeden almıştı krem rengi bizim orda krem yaparlar hep.bence yeşildense eflatun daha iyi.ama ne güzel kayınvalden heveslenmiş.maşallah.

selam kızlar fatoşcum canım gözün aydın oğluşun olucakmış

bizde bu akşam gidicez doktora %70 kız demişti inş. bu akşam kesinleşir bizde rahat ederiz
bi aydır içim içimi yedi yahu

cnm kız dedilermi pek değişmio.hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

cnm iyi demişsin o zaman iyi bakmıştır doktor cebinden çıkmasın diekaydirigubbakcemile3

çok pimpirik oluyoruz haliyle, ben ilkini normal doğurduğum için çatı sorunum falan yok, doğumumda kolaydı. inş. bundada herşey yolunda gider normal normal doğururum.kaydirigubbakcemile3

evet cidden cnm evhamım çok şahsen ben.n e güzel normal doğum yapmışsın 2.daha da kolay olur derler.nasıl geçmişti doğumun kaç saat sürdü dikiş atldımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…