2010 Şubat Anneleri

kızlar nasılsınız, geçmiş okudum, hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun dikkat edin kendinize, Fatoşcum sendende iyi haberler bekliyoruz

canım benim dr tayini çıkıp gittiği için başka dr geçtim onu tavsiye ettiğine bu bana vitamin vermedi kan hapımda bitmediği için istemedim açıkcası değişiyormuymuş bilmiyorum :uhm:

doktor değişikliği kötüya ama neyse son aylarında gitmemiş canım yeni doktorunada alışırsın artık.

kızlar nasılsınız, geçmiş okudum, hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun dikkat edin kendinize, Fatoşcum sendende iyi haberler bekliyoruz

iyiyiz canım seni göremedim kaç gündür giriyorum yoksun sen iyisin inş.. yada ben girdiğimde olmuyosun karşılaşamıyoruz.

benim testlerim iyi de kansızlık var mış onun içinde ferin fort u iki ye çıkardı. bide eşimle kan uyuşmazlığı var.

amanın bende mi söylesem acep bizimde kan uyuşmazlığımız var önceki dr kansızsın diye santafer fort diye bir kan hapı vermişti vitamin içmiyorum ben:1no2: sadece kan hapı gidince isteyim bari bende

bi sorun yoksa vermez bence mesela demir eksikliği kansızlık felan.
Ama herkes elevitin yanında başka bir ilaçda alıyor bana neden vermediler ki. Gerçi 30 tane doktor değiştirdim herbiri bişey söyledi..şimdi cuma günü son gittiğim dr a gidicem açıkcası gidince ne diyeceğimi ne yapacağımıza bilmiyorum..

amanın bende mi söylesem acep bizimde kan uyuşmazlığımız var önceki dr kansızsın diye santafer fort diye bir kan hapı vermişti vitamin içmiyorum ben:1no2: sadece kan hapı gidince isteyim bari bende

kan uyuşmazlığını söle mutlaka canım çünkü bilmesi lazım doktorun gerçi kayıtların varsa zaten not vardır herşeyi yazıyolar.

canım kaç kere ultrasona girdin buzamana kada 30 kere doktor değiştrdim demişin

hulen puanlarken yazmıştım canım, çok güzel isim, eşim de kız olursa miray olsun istiyordu diye..

doktor değişikliği kötüya ama neyse son aylarında gitmemiş canım yeni doktorunada alışırsın artık.

yok tatlım ya benim önceki bebiş karnımda kalbi durduğu için düşmüştüsenağlama pazar günü kanama var diye acile gittik tesadüf hastanede şu anki dr vardı çok şükür kürtajdan sonra bir sıkıntım olmadı ve 4ay sonra hiç beklemediğim halde bebiş olduğunu öğrendim alkisalkisalkiszaten şu anki dr gidecektim oda senelik izinde olduğu için başka bir dr seçmiştim oda giderken bunu ve birisini daha tavsiye etti bende tanıdığım için şimdiki dr seçtim sositososito

kan uyuşmazlığın varsa zaten 28. haftada test var doktor söler zaten sen de unutma canım

canım allah bebişine sağlık versin bi daha öle acı kimseye yaşatmasın inş.

kan uyuşmazlığını söle mutlaka canım çünkü bilmesi lazım doktorun gerçi kayıtların varsa zaten not vardır herşeyi yazıyolar.

söyledim canım gerçi önceki dr gerekli kan tahlilini falan yaptı birde ilk bebekten sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı o ve tabiki Allahım korur miniğimide yinede tekrar sorucam zaten test falan yapılması gerekir herhalde

kızlar bu puanlar ne işe yarıo şimdi?Allegra dedi ya herkese puan verdim die bana eksi vermiş:)))))))))))))))

kızlar bu puanlar ne işe yarıo şimdi?Allegra dedi ya herkese puan verdim die bana eksi vermiş:)))))))))))))))

valla canım bende çözemedim bir bilen anlatsın :))

canlarım ben gidiyom hepinizi öpüyom gelince görüşürüz derse gidiyorum artık başladı.
fatoşta inş güzel haberle döner başka bilmediğim doktora gidecek arkadaşlar varsa dualarım sizlerle kızlar... ZEYNEPB yoksun canım uyuyomusun kaydirigubbakcemile3
bay bay bay Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…