2010 Şubat Anneleri

fatoşummmmm oğluş mu geliyoooo ben kız bekliyodum canım ya... hayırlısı olsun inşallah... çok şükür sende muradına erdin öğrendin miniğinin cinsiyetini... sıra fikirevinde hayırlısıyla inşallah oda öğrenir...

hoşgeldin cnm sabah bende uğraştım geçmişi okumakla ben okuudukça 10 sayfa eklendi en son pes ettim:)

hulen canım miray ismi çok güzel bence... bizde bi ara düşündük ama volkanın en yakın arkadaşı bebeğinin ismini simay koydu... ikiz ismi gibi olucaktı o yüzden biz vazgeçmek zorunda kaldık canım... ismiyle büyüsün inşallah....

şimdi bi TUĞBA mı kaldı
hadi bakalım sıra sende tuğba...

inanır mısınız bilmem ama işyerindeki arkadaşım izmire gitti düğün için kendine kahve falı baktırmış hep beni tarif etmiş kız oda diyor falımda sen çıktın diye senden kilolu demiş göbüşümden dolayıkaydirigubbakcemile3 oğlu olacak demiş dr da yüzde 70 erkek demişti ama ben hala kız olacak diyorum ne dersin arya senin gibi olucam bende herhalde yerimsenibeninş kuzum bu gittiğinde gösterir 2-3 tane çikolata yicem zıp zıp zıplasın da bizde görelim yani

fatoscum canim hadi gözün aydin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok sevindim ögrenebildigine
Saglikli ve hayirli evlat olur insallah
sağol canım benim hepimizin evlatları hayırlı olur inşallah.
selam kızlar fatoşcum canım gözün aydın oğluşun olucakmış

bizde bu akşam gidicez doktora %70 kız demişti inş. Bu akşam kesinleşir bizde rahat ederiz
bi aydır içim içimi yedi yahu
sağol canım benim hadi canım inşallah kesinleşir
kızlar bişiy sorcam
lohusa yatağı hazırlanıyo ya
ipekli yorgan yaptırcam dio kaynanam yeşil renk bende yeşil sevmiyorum pek
eflatun daha iyi olmazmı sizce
canım eflatun daha güzel bencede
canım sağol oynamıyo diye korkma doktor gayet normal dedi zamanı var daha dedi

sağol esracım sorma bende kız bekliyodum ama % 90 erkek dedi valla bakalım ayrıntılı için çağırcaklar ozaman kesinleşir inşallah.

Kontrole gıden kızlar bebıŞlerın boyu ve kılosu kaÇtı kızlar benım boyu32 mm klıo 305 gram boyu Çok kÜÇÜk deĞılmı

Kontrole gİden kızlar bebİŞlerİn boyu ve kİlosu kaÇtı kızlar benİm boyu32 mm klİo 305 gram boyu Çok kÜÇÜk deĞİlmİ

ben 19 haftalıkken son kontrolümü oldum
320 gram ve 20 cm çıktı

ben şimdi üzüldüm ama ya senağlama benim bebeğim cumartesi 293 gr çıktı boyunu hatırlamıyorum yazmıo usg de.zayıfmı benim kuzum ya.ben cumartesi 19+4 düm.dr önden gidio dedi ama ben bişi anlamadım.maşallah fatoşcum iyi bence senin kuzun

20 . haftada bebek
25 cm 340 gr
yazıyo bi sitede fatoş sen nereye baktın yanlışmı baktın acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…