ya kızlar slm herkese geçmişi okuyodum ama yetişemiyorum ben okudukça sayfa artıyo arayı kapatamıyorum bu saat oldu daha 10 sayfa var arada.... bi sürü cvp yazıcağım kişi vardı ama ne olur kusuruma bakmasınlar.....
kızlar bişiy sorcam
lohusa yatağı hazırlanıyo ya
ipekli yorgan yaptırcam dio kaynanam yeşil renk bende yeşil sevmiyorum pek
eflatun daha iyi olmazmı sizce
cnm benim annem evlenmeden almıştı krem rengi bizim orda krem yaparlar hep.bence yeşildense eflatun daha iyi.ama ne güzel kayınvalden heveslenmiş.maşallah.
QUOTE]
düğünde yaptırmadı bana zaten
sağolun heveslenmiş
şimdi bi TUĞBA mı kaldı
hadi bakalım sıra sende tuğba...
voles hoşgeldin canım
fatoşa erkek demiş doktor
hoşgeldin cnm sabah bende uğraştım geçmişi okumakla ben okuudukça 10 sayfa eklendi en son pes ettim:)
ben olsam lila isterim en sevdiğim renk :asigim:
sağol canım benim hepimizin evlatları hayırlı olur inşallah.fatoscum canim hadi gözün aydin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok sevindim ögrenebildigine
Saglikli ve hayirli evlat olur insallah
sağol canım benim hadi canım inşallah kesinleşirselam kızlar fatoşcum canım gözün aydın oğluşun olucakmış
bizde bu akşam gidicez doktora %70 kız demişti inş. Bu akşam kesinleşir bizde rahat ederiz
bi aydır içim içimi yedi yahu
canım eflatun daha güzel bencedekızlar bişiy sorcam
lohusa yatağı hazırlanıyo ya
ipekli yorgan yaptırcam dio kaynanam yeşil renk bende yeşil sevmiyorum pek
eflatun daha iyi olmazmı sizce
canım sağol oynamıyo diye korkma doktor gayet normal dedi zamanı var daha dedikız fatoş sen doktora gittin ben rahatladım valla. Gözün aydın. Hadi erkek kız neyse de sağlıklı olduğunu gördün ya çok şükür:saruboceq: Benim de oynamıyor ya senin iyi haberlerine sevindimopuyorumnanaktan
aynen canım doktora kaç kere emin misin diye sordum. Bi daha ki ay değiştirme sonra dedim. Güldü ama haftaya gittiğimde yine bi sorayım. Korkuyorum ay erkek için hediye almış birkaç kişi. Ben almıyorum alırsam da unisex alıyorumzemuszemus
fatoşum ben de aynısını dedim doktora o da bana 7. Aydan önce bişey alma zaten ne olur ne olmaz dedizemuszemus
fatoşummmmm oğluş mu geliyoooo ben kız bekliyodum canım ya... Hayırlısı olsun inşallah... çok şükür sende muradına erdin öğrendin miniğinin cinsiyetini... Sıra fikirevinde hayırlısıyla inşallah oda öğrenir...
Kontrole gİden kızlar bebİŞlerİn boyu ve kİlosu kaÇtı kızlar benİm boyu32 mm klİo 305 gram boyu Çok kÜÇÜk deĞİlmİ
cnm benim annem evlenmeden almıştı krem rengi bizim orda krem yaparlar hep.bence yeşildense eflatun daha iyi.ama ne güzel kayınvalden heveslenmiş.maşallah.
QUOTE]
düğünde yaptırmadı bana zaten
sağolun heveslenmiş
cnm benimkide düğünde almadı benim hep annem aldı.şimdide hiç heveslenmio birde dioki çok şey almayın .kızıyorum bazen insan babanne olucak die biraz hevslenir ben öle olsun isterdim şahsen.ama huyu öle demekki napıyim.bakalım belki ilerleyen günlerde utandırır beni.insan değer verilsin istiyor yok sa elbisesinde değilim kendimde alabilirim kocamda alır annem saolsun birsürü şey almış bile.ama öteki torununa alıo bizimkine aynı değeri vermezse bozulurum cidden.
inanır mısınız bilmem ama işyerindeki arkadaşım izmire gitti düğün için kendine kahve falı baktırmış hep beni tarif etmiş kız oda diyor falımda sen çıktın diye senden kilolu demiş göbüşümden dolayıkaydirigubbakcemile3 oğlu olacak demiş dr da yüzde 70 erkek demişti ama ben hala kız olacak diyorum ne dersin arya senin gibi olucam bende herhalde yerimsenibeninş kuzum bu gittiğinde gösterir 2-3 tane çikolata yicem zıp zıp zıplasın da bizde görelim yani
cnm walla benim ağzımdan hep oğlum kaçıodukaydirigubbakcemile3 ayrıntılı baktı dr ve kesin kız dedi.banada falda erkek demişlerdi.ama çıkmadı.bundan önce gittiğimde birara erkeğe benziodedi dr da ama kordonmuş..seninde değişebilir belli olmaz.bişi alma sen bekle.
ben 19 haftalıkken son kontrolümü oldum
320 gram ve 20 cm çıktı
Kontrole gİden kızlar bebİŞlerİn boyu ve kİlosu kaÇtı kızlar benİm boyu32 mm klİo 305 gram boyu Çok kÜÇÜk deĞİlmİ
ben 19 haftalıkken son kontrolümü oldum
320 gram ve 20 cm çıktı
20 cm mi benim neden mm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?