aynen ben de öyleyim canım. kocam varken neşemi açacak hiçbirşey yapmıyor hatta aksine bilgisayarın başına yapışıp sinirimi bozuyor ama onsuz da çok sıkkın oluyorum.benim koçiş bu hafta boyunca adana'da olacak. sanırım o yüzden, bu halsizlik kırgınlık. o olmayınca benim de hiç neşem olmuyor.. canım kocacığım yanımda olsaydı bakardı bana
ay canım cinsiyeti öğrenememek çok kötü. insan elini karnına götürdüğünde "oğlum" "kızım" demek istiyor değil mi?! inşallah bu sefer kesin cinsiyeti öğrenirsiniz :ecrin_bebek:evet fatoş bugün doktorda ay öğrensek artık şu yaramazın cinsiyetini :))
canım sağlık ocağında ayakkabılarınla falan çıkıyorsun dış kıyafetin oluyor üstünde o yüzden fazla çıkıyor. benimki de öyle evde 1,5-2 kilo az çıkıyor.canım en son ağustos 26 da gitmiştim buzamana 3,5 kilo almışım evdeki tartımda 55 çıkıyorum sağlık ocağında 56,5 hangisi doğru anlamadım ama dikkat edicem artık.
canım kilodan deil bacak ağrın bence benimde belim ince ama bacaklarım ağrımıyo topuklarım ağrıyo kalsiyum eksikliği yüzünden demişti doktor bide acaip belim ağrıyoo
günaydın kızlar...geçmişe baktım biraz özlem,yaren geçmiş olsun bol bol ılık limonlu bişeyler için dikkat edin kendinize.bende de burun tıkanıklığı çok oluyo gece yatmadan vıcks sürüyorum burun kenarlarına iyi geliyo tavsiye ederim.zaten bu sene çok korkuyorum grip olmaktan allah korusun domuz gribi bu kış daha da çoğalacakmış hamilelere aşı yapılacak diyolar ama aralıkta belli olacakmış.isim düşünmeye başlamışsınız ne güzel..:sm_cool:bir sayfa isim yazıp gösterdim eşime hiç birini beğenmedi yaa:umursamaz: tutturdu çağla da çağla napalım artık pes ettim.fatoş bugün dr a gidecekmiş inş. iyi haberlerle gelir cinsiyetini de öğreniriz artık hadi tamin edelim bence kızzzkaydirigubbakcemile3.bu arada hepinizi puanladımmmmalkisalkisalkis
cnm benimkide düğünde almadı benim hep annem aldı.şimdide hiç heveslenmio birde dioki çok şey almayın .kızıyorum bazen insan babanne olucak die biraz hevslenir ben öle olsun isterdim şahsen.ama huyu öle demekki napıyim.bakalım belki ilerleyen günlerde utandırır beni.insan değer verilsin istiyor yok sa elbisesinde değilim kendimde alabilirim kocamda alır annem saolsun birsürü şey almış bile.ama öteki torununa alıo bizimkine aynı değeri vermezse bozulurum cidden.
cnm walla benim ağzımdan hep oğlum kaçıodukaydirigubbakcemile3 ayrıntılı baktı dr ve kesin kız dedi.banada falda erkek demişlerdi.ama çıkmadı.bundan önce gittiğimde birara erkeğe benziodedi dr da ama kordonmuş..seninde değişebilir belli olmaz.bişi alma sen bekle.
tatlım ben bekliyorumda teyzesi ve anneannesi çatlayacak hadi dr git öğren diyorlar bana hemen alır onlar herşeyi zaten ben biliyorum cinsiyeti bekliyorlar bizimde babannemiz çok iyi ama oda bişey almıyor ben zevkli değilim diye işime geliyor valla benimdedelikafadulden
yok canım normal neresi zayıf benimki anasına çekmiştir.eğer öle ise kesin tosuncukben şimdi üzüldüm ama ya senağlama benim bebeğim cumartesi 293 gr çıktı boyunu hatırlamıyorum yazmıo usg de.zayıfmı benim kuzum ya.ben cumartesi 19+4 düm.dr önden gidio dedi ama ben bişi anlamadım.maşallah fatoşcum iyi bence senin kuzun
fatoşçum o başka bir ölçüm olmasın bacak boyu falan? Benim 4 hafta önce 16 cm di.
20 . Haftada bebek
25 cm 340 gr
yazıyo bi sitede fatoş sen nereye baktın yanlışmı baktın acabaa
canim ben 21 haftalikken kilomuz 459 gram boyumuzda 22 cm di
canim boyu degildir o 32 mm çok küçük
tatlım ben bekliyorumda teyzesi ve anneannesi çatlayacak hadi dr git öğren diyorlar bana hemen alır onlar herşeyi zaten ben biliyorum cinsiyeti bekliyorlar bizimde babannemiz çok iyi ama oda bişey almıyor ben zevkli değilim diye işime geliyor valla benimdedelikafadulden[/QUOT¨
Bizim annanemizde babanemizde Türkiyedemafoldumben
çok üzülüyolar yanlarinda yokuz diye onlarda orda hazirlik yapiyolar ama buralara nasil göndercekler bilmiyorum
canım sağlık ocağında ayakkabılarınla falan çıkıyorsun dış kıyafetin oluyor üstünde o yüzden fazla çıkıyor. benimki de öyle evde 1,5-2 kilo az çıkıyor.
Kızlar baktımda bana boy dİye gÖsterdİĞİ uyluk kemİĞİymİŞ.
tatlım ben bekliyorumda teyzesi ve anneannesi çatlayacak hadi dr git öğren diyorlar bana hemen alır onlar herşeyi zaten ben biliyorum cinsiyeti bekliyorlar bizimde babannemiz çok iyi ama oda bişey almıyor ben zevkli değilim diye işime geliyor valla benimdedelikafadulden
cnm annaneler daha meraklı oluo demekki.benim kayınvaldem zevklidir.istese en güzelini alır.bana bişeyler verdi ama hepsi mavi sonradan öğrendimki kızına gelmiş beğenmediklerini ayırmışlar onlarmış bana verdikleri çok kırıldım.zaten belliydi kimisi etiketsiz hepsi erkek için canları saolsun onlar torunlarına bunu layık görüyorlarsa bana laf düşmez.ama iyi insanlardır sadece biraz uyanıklıkmı desem ne desem pintide değildirler aslında.ben kayınpederim bayramda harçlık verdi bana gittim onunla elbise aldım dedimki dedesinin hediyesi olsun kendi kendime hediye ediyorum artık napim:sm_confused:
canlarım gunaydın...
Zor attım kendımı buraya fatosu merak ettım :cüvcüv:
Canım oglusun hayırlı olsun :asigim:
Baska kaldımı ogrenemeyen kızlar? Bu arada canım ben pzt doktora gıttım 18+4 de 16 cm 240 gr dı bebıs sen yanlıs yere bakıyo olmayasın
canlarım gunaydın...
zor attım kendımı buraya fatosu merak ettım :CüvCüv:
canım oglusun hayırlı olsun :asigim:
baska kaldımı ogrenemeyen kızlar? bu arada canım ben pzt doktora gıttım 18+4 de 16 cm 240 gr dı bebıs sen yanlıs yere bakıyo olmayasın
ben 19 haftalıkken son kontrolümü oldum
320 gram ve 20 cm çıktı
cnm annaneler daha meraklı oluo demekki.benim kayınvaldem zevklidir.istese en güzelini alır.bana bişeyler verdi ama hepsi mavi sonradan öğrendimki kızına gelmiş beğenmediklerini ayırmışlar onlarmış bana verdikleri çok kırıldım.zaten belliydi kimisi etiketsiz hepsi erkek için canları saolsun onlar torunlarına bunu layık görüyorlarsa bana laf düşmez.ama iyi insanlardır sadece biraz uyanıklıkmı desem ne desem pintide değildirler aslında.ben kayınpederim bayramda harçlık verdi bana gittim onunla elbise aldım dedimki dedesinin hediyesi olsun kendi kendime hediye ediyorum artık napim:sm_confused:
Canım benimkiler de zevksiz ve her şeyi almaya meraklılar sorma. Çıtçıtlı badi almışlar her yeri defolu delik içinde. Alt değiştirme şiltesi getirdiler rezil gibi. Sanki on çocuk kullanmış bir de beşik kenarlarına yastık gibi konuluyo ya set onu getirdiler. Eline almayı bırak yüzüne bakamazsın. Kaldırcam hepsini. Kullanmayacağım. Bi de alma biz aldık bunları kullan diyolar. Sinir oluyorum. Bayram da harçlık mı.Önüme yemek bile koymadılar.
hoşgeldin zeyno.fikirevi öğrenmedi galiba birde kesinleşmeyenler var ortada kalanlar.
canım ya böle insanlara sinir oluyorum benim kayınvalide özenir ama nişanımda düğümümde felan pek bişiy yapmadı benide sever herkese över ama mesela hırka örüyo ama ipini bana aldırdı :)
insanın zoruna gidiyo var olupta almadıkları zaman benimkinde yok birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?