kızlar uyluk kemıgını 7 ıle carpınca boyu verıyor bunu bende bı cok yerde okumustum...
ama benım 2 gun once uyluk kemıgı 28.56 ıdı. bunu 7 ıle carpınca 199,92 yapar yanı 19-20 cm falan....
ama benım ultrason kagıdmda 16 cm dıyor bebegımın 3 cm ı nerdeklava:
opuyorumnanaktan
Zeynepcim nasilsin canim kizin nasil
ıyıyım kuzum sız nasılsınız bebıkınle kaydirigubbakcemile5
dun azcık kırgınlık wardı uzerımde bugun daha ıyıceyım ama yataktan zor kalkıyorum ya bıraksalar 24 saat uyurum :1no2:[/
iyiyiz canim benim kiz tekmeleyip duruyo artik gece gündüz hiç durmuyo
Ay o uyku yokmu bende de ayni hiç kalkasim yok yataktan
Zeynepçim salma bu kadar kendini. Zorla biraz. Çok zararlı senin için. Gereksiz kilolar alırsın valla.
ıyıyım kuzum sız nasılsınız bebıkınle kaydirigubbakcemile5
dun azcık kırgınlık wardı uzerımde bugun daha ıyıceyım ama yataktan zor kalkıyorum ya bıraksalar 24 saat uyurum :1no2:[/
iyiyiz canim benim kiz tekmeleyip duruyo artik gece gündüz hiç durmuyo
Ay o uyku yokmu bende de ayni hiç kalkasim yok yataktan
bende tepık ıstıyorum benıde tepıklesınler :asigim:
canım yazmayacaktım ama çok ısrar ettin beagünaydın kızlar. umarım herkes iyidir. çok vaktim yok. akşam yorum bekledim ama doğru düzgün kimse cvp yazmadı. ben de küstüm onlarla (kendilerini biliyorlar. :kedi: )
yorum bekliyorum: yazmazsanız küserimmm. üzmeyin beni.
güzel bi gün geçirin. öpüldünüz opuyorumnanaktan
akşama bakabilecem yorumlarınıza. kib
aynen bana da eksi puan vermiş. puanladım canım seni yerimsenibenkızlar bu puanlar ne işe yarıo şimdi?Allegra dedi ya herkese puan verdim die bana eksi vermiş:)))))))))))))))
ben de göbeğin altında hissediyorum.kızlar bebğin hareketlerini göbeğinizin üstündemi yoksa altındamı hissediyorsunuz
ben göbek deliğimin biraz altında hissediyorum
düğün yaptırmadı mı? :1shok: olsun canım ya fıstık yeşiliyse eğer o da güzel olur. ben severim yani kaydirigubbakcemile3düğünde yaptırmadı bana zaten
sağolun heveslenmiş
ay valla canım sorma acaip kompleks yaptım hemşire çok almışsın dikkat et deyince kendimi fil yavrusu gibi hissettim herkes çok iyisin dio ama bundan sonra dikkat edicem
ya sabah namaza kalkınca felan sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum :kedi: midem kazınıyo kreker felan yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?