2010 Şubat Anneleri

:roflol::roflol::roflol:

Kızlar ben gezmeye gıdıyorum hepınızı ÖpÜyorum rahatladım valkla oynamıyodu merak edıyodum ohhhhhhhhhhhhh

YAREN NERDESıN HALAY ÇEKECEKTıK BEN BAŞLIYORUM:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sabah bakalla gıttım surunerek resmen o bıle zor geldı herseye usenıyorum yemek yapmaya ıs yapmaya bakkala gıtmeye :kedi:

gez kız gez bı daha zor buluruz boyle gezcek gunlerı buyrunnnnnnnnn
optum canım oglusunla senı opuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey:

Zeynepçim salma bu kadar kendini. Zorla biraz. Çok zararlı senin için. Gereksiz kilolar alırsın valla.

dogru soyluyosun canım ya kocısle konusıyım yakında park war aksamları cıkıp yuruyelım barı bı yarım saat boyle olmaz azcık toplamak lazım :çok üzgünüm:

Fatoşçum iyi gezmeler sana şimdi rahatız daha bol bol gez :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ben de gezmek istiyom yaaa:çok üzgünüm:

Aykızz sağol canım iyyim. ışyerindeyim. O yüzden parça parça okuyabiliyorum. Sen nasılsın.
Doremi hoşgeldin canım

canım yazmayacaktım ama çok ısrar ettin bea
benim pek içim ısınmadı miray ismine. mana olarak çok güzel ama.. :hulya:
kızlar bu puanlar ne işe yarıo şimdi?Allegra dedi ya herkese puan verdim die bana eksi vermiş:)))))))))))))))
aynen bana da eksi puan vermiş. puanladım canım seni yerimseniben
kızlar bebğin hareketlerini göbeğinizin üstündemi yoksa altındamı hissediyorsunuz
ben göbek deliğimin biraz altında hissediyorum
ben de göbeğin altında hissediyorum.
düğünde yaptırmadı bana zaten
sağolun heveslenmiş
düğün yaptırmadı mı? :1shok: olsun canım ya fıstık yeşiliyse eğer o da güzel olur. ben severim yani kaydirigubbakcemile3

ay şimdi de canım kraker çekti. alışveriş listeme ekleyim bari cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…