uyku sorunu bende de var valla :1closedeyes:eve gidince yemekten sonra hemen uykum geliyor zaten ben yemek yiyene kadar saat 10 oluyor evde biriş birikmiş akıllara zarar dün gece 1e kadar ortalık topladım sabah uyanamıyordum niye bu kadar tembelleştikki biz zeynep bizim yaramazlarda biz gibi galiba hareket etmeyip uyuyorlar tepik mepik yok analarına çekmişler herhalde kaydirigubbakcemile3
yok be şeker takmıyorum ama ne güzel çalışıosun ya insan evde oturdukça pskolojisi değişio bir farklı oluo heleki birde çalışmaya alışıksa.benim akrabam pek yoktur ama annemin arkadaşı çoktur.hepsi öz teyzem gibi annem dün aradı dioki benden çok şey almışlar.saolsunlar.burda aslında alınan edinen değil önemli olan annem öyle dediğinde bana ne kadar değer verdiiklerini hissettim sevdikleri için yapıolar yoksa kıyafet dediğin nedir.senin kız olursa kokoş olucak demekki:)))erkek olursada artist olur artık:)))))
Zeynepcim sen o kadar parayı nerden buldun bakıyim ben bir çay alabildim ne bu çanta almışsın patik almışsın kıskandım wallalaelaelaelaelae
alırım ben puanlarımla aldım dur daha neler alıcaaaammmmm kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:
canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun
Zeynepcim gel değişelim kayınvaldeleri kaydirigubbakcemile5
canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun
kızlar bişiy sorcam
lohusa yatağı hazırlanıyo ya
ipekli yorgan yaptırcam dio kaynanam yeşil renk bende yeşil sevmiyorum pek
eflatun daha iyi olmazmı sizce
YAREN NERDESİN HALAY ÇEKECEKTİK BEN BAŞLIYORUM:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar göbişim çok kaşınıyor iyice gerilmeye başladı zaten bu badem yağı bebek yağı eczanelerde oluyor mu bileniniz var mı
selamlar :) biz de öğrendik,kızımız olacak inşallah sağlıkla :)) şimdi isim arıyoruzzzzz ...
kızlar göbişim çok kaşınıyor iyice gerilmeye başladı zaten bu badem yağı bebek yağı eczanelerde oluyor mu bileniniz var mı
arya canım kız onlar patık degıl bu arada cukulatalı pasta canta ve 2 tane kedi :roflol:
teyzeleri biz bankaya gidiyoruz havada çok güzel yavrum biraz güneş ısısı alsın valla taşınma işi beni mahvetti boğazlarım şişti sanki grip olcam güneş iyi gelir belki öpüyruz hepinizi opuyorumnanaktan
kız ben degırısım de benımkı anasına duskundur vermez anasını :roflol:
selamlar :) biz de öğrendik,kızımız olacak inşallah sağlıkla :)) şimdi isim arıyoruzzzzz ...
cnm ben bebek yağının dalinin aldım migrostan.badem yağı eczanede oluyormu bilmiyorum ama aktarlarda oluyor genelde.ama tüylenme yapıo badem yağı die biliyorum.ben onu genelde saçıma sürerim.ben vazelinle badem yağını karıştırıp sürüyorum yumuşacık oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?